15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 de imagini minunate ale unor oameni celebri

Ce este vorba despre personalități celebre care ne fac să ne uităm și să aruncăm o a doua privire? Poate că nu este doar faima persoanei sau lucrurile interesante pe care le-au făcut. Poate că nu numai că sunt respectați și admirați. Poate că are legătură cu personalitățile lor atrăgătoare și reci.

După cum se spune, o imagine poate spune o mie de cuvinte. Poze cu oameni celebri își spun și ele propriile povești. Fiecare persoană celebră vie sau moartă are propria personalitate care îi face complet unici și ca nimeni altul care a venit înainte sau după. Chipurile lor sunt, de asemenea, distincte și memorabile și le amintim din fotografiile din cărți, reviste, televizoare și din alte părți. Imaginile oamenilor celebri nu servesc doar ca un memento al vedetelor, ci și ca inspirație că și noi putem deveni ca ei.

Fie că este vorba de aspectul robust al corpului gol al filosofului și liderului indian Mahatma Gandhi, fie de maxilarul sever al fostului președinte american Barack Obama, fie de atracția strălucitoare a divei aurii a lui Marilyn Monroe, imaginile vă pot spune multe despre acești oameni celebri. Pur și simplu dau o aură de respect, eleganță și strălucire.

Cunoscute în toată lumea de către tineri și bătrâni, personalitățile celebre sunt doar o clasă pe cont propriu. Oamenii de știință, actrițele, marii lideri politici, oamenii de stat sau personalitățile religioase, oameni de renume mondial vă pot inspira chiar și doar prin imaginile lor. Iată o privire asupra unor oameni celebri, atât cei care au schimbat umanitatea pentru totdeauna, cât și cei care fac furori și creează titluri astăzi. Aceste fotografii sunt realizate la adunări publice, atunci când vorbesc la un spectacol sau poză pentru o ședință foto.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre John Cena Pictures, Marilyn Monroe Pictures, Kobe Bryant Pictures și Emma Watson Pictures.

Imagine strălucitoare a uimitorului Steve Jobs

Fondatorul inovator și inovator al universului Apple, Steve Jobs privește din spatele ochelarilor rotunzi și gulerului tipic în această imagine clasică alb-negru.

Imagine strălucitoare Steve Jobs

Imagine strălucitoare Steve Jobs

Celebrul boxer Muhammad Ali

Această imagine plină de putere îl arată pe marele campion la box Muhammad Ali stăpânindu-se asupra adversarului său după o luptă decisivă în ring.

Celebrul boxer Muhammad Ali

Celebrul boxer Muhammad Ali

Tânărul și faimosul Mark Zuckerberg

Tânărul multimiliardar și fondator al site-ului de rețele sociale Facebook, Mark Zuckerberg este poate una dintre cele mai faimoase tinere personalități de astăzi.

Tânăr și faimos

Tânăr și faimos

Faimosul abandon universitar Bill Gates

Acesta este Bill Gates, abandonul inspirator al facultății care a schimbat pentru totdeauna istoria computerelor cu compania sa de renume mondial, Microsoft.

Renumit abandon universitar

Renumit abandon universitar

Inspirându-l pe Nelson Mandela

Cine nu este familiarizat cu povestea inspiratoare a campionului sud-african pentru libertate Nelson Mandela. Aici, el strălucește un zâmbet încântător în fața camerei.

Nelson Mandela Imagine inspiratoare

Nelson Mandela Imagine inspiratoare

Cel mai inteligent dintre toți Albert Einstein

Porecle ca unul dintre cei mai inteligenți și mai buni oameni de știință pe care lumea i-a văzut vreodată, este de necontestat că Albert Einstein a revoluționat mai multe domenii ale Științei. Această faimoasă poză cu el prezintă părul său tipic neregulat, arătând de parcă tocmai a primit câteva volți de șoc.

Einstein Picture

Einstein Picture

Maica Tereza În Rugăciune

Această fotografie densă care o arată pe Maica Tereza cu celebrul ei zâmbet arată atât de evlavioasă și pur și simplu respiră pace și dragoste pentru umanitate. Nu vă simțiți un pic liniștiți uitându-vă la fotografia ei?

Maica Tereza În Rugăciune

Maica Tereza În Rugăciune

Uimitorul artist Pablo Picasso cu pictura sa

Maestrul artist Pablo Picasso din secolul XX pozează cu propria pictură cubistă în fundal. Vedeți cum nasul lung al lui Picasso este ecou de nasul lung al figurii pictate.

Picasso cu pictura sa

Picasso cu pictura sa

Poza Oficială a Papei

Această imagine formală îl arată pe Papa îmbrăcat în hainele sale obișnuite bogate la una dintre aparițiile sale publice în Vatican.

Picture oficial Pope

Picture oficial Pope

Strângere de mână a lui Napoleon Lajoie și a lui Honus Wagner

Sportivi de renume mondial Napoleon Lajoie și Honus Wagner zâmbesc în timp ce dau mâna în această imagine umbrită sepia.

Strângere de mână pentru oameni celebri

Strângere de mână pentru oameni celebri

Imaginea fericită a lui Dalai Lama

Ochii plini de înțelepciune ai Dalai Lama sclipesc din spatele ochelarilor din această imagine de aproape.

Dalai Lama Happy Picture

Dalai Lama Happy Picture

Celebru astronaut Neil Armstrong

Toată lumea știe despre celebrul prim om care a călcat pe Lună, Neil Armstrong. Aici îl vedeți într-o dispoziție ușoară la o reuniune formală recentă.

Celebru astronaut Neil Armstrong

Celebru astronaut Neil Armstrong

Omul de știință indian Abdul Kalam

Acesta este fostul președinte și om de știință al Indiei, dr. A.P.J Abdul Kalam, care a scris și o carte pentru copii.

Omul de știință indian Abdul Kalam

Omul de știință indian Abdul Kalam

Mahatma Gandhi simplu

Îmbrăcat în haine simple din bumbac alb și faimoasele sale ochelari rotunzi, acesta este luptătorul indian pentru libertate și filosoful păcii Mahatma Gandhi.

Poza publică Mahatma Gandhi

abc

Poza publică Mahatma Gandhi

Divina Marilyn Monroe împușcată în cap

Roșu, culoarea pasiunii este atingerea perfectă în această fotografie plină de farmec a divei de aur Marilyn Monroe.

Monroe divin

Monroe divin

Președintele Barack Obama

Aici vedeți un Barack Obama serios, fost președinte american și primul președinte negru al țării, vorbind la un spectacol public.

Presedintele Obama

Presedintele Obama

Imagine serioasă a lui Abraham Lincoln

Această imagine formală într-o nuanță sepia îl prezintă pe al 16-lea președinte al SUA, Abraham Lincoln.

Abraham Lincoln Imagine

Abraham Lincoln Imagine

Elegantul Johnny Depp

Cu o variantă de capră rece și purtând ochelari cu scoică, aceasta este o imagine sinceră a celebrului actor de la Hollywood, Johnny Depp.

Johnny Depp

Johnny Depp

Imagine istorică a lui Martin Luther King

Aceasta este o fotografie memorabilă a doctorului Martin Luther King, celebrul activist american pentru drepturile civile, care a contribuit cu generozitate la modelarea istoriei țării.

Imagine istorică

Imagine istorică

Lady Gaga’s Close-up Picture

Genele false, machiajul dramatic și părul blond scurt pe loc, senzaționala cântăreață americană Lady Gaga privește în această imagine.

Lady Gaga Close-up Picture

Lady Gaga Close-up Picture

Intimidându-l pe Adolf Hitler

Mustața fluture și părul periat de pe spate te fac să identifici instantaneu acest lucru ca pe o imagine a infamului dictator german, Adolf Hitler.

Tabloul formal al lui Hitler

Tabloul formal al lui Hitler

Imagine Ashton Kutcher

Tânărul actor de la Hollywood, Ashton Kutcher, zâmbește în această imagine, cu părul castaniu elegant încadrându-și fața și târându-se până la umăr.

Imagine Ashton Kutcher

Imagine Ashton Kutcher

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy

Acesta este faimosul fost președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, care a devenit o față cunoscută în timpul aventurii sale romantice cu supermodelul Carla Bruni.

Sarkozy Picture

Sarkozy Picture

Imagine inspiratoare a lui Helen Keller

Această imagine arată faimoasa personalitate oarbă și profesoara Helen Keller care a adus speranța pentru lumea oarbă pentru totdeauna.

Helen Keller Imagine frumoasă

Helen Keller Imagine frumoasă

Celebru mic maestru Sachin Tendulkar

Aceasta este o lovitură uimitoare a maestrului bătăuș indian și deținătorului recordului mondial, Sachin Tendulkar pe teren.

Faimosul mic maestru

Faimosul mic maestru

Faimosul lider american Ronald Reagan

Această imagine arată pe unul dintre faimoșii președinți ai Americii, Ronald Reagan la o apariție publică. Cunoscută drept una dintre cele mai bune în vorbirea în public, imaginea lui Ronald Reagan doar țipă de regalitate.

Faimos lider american

Faimos lider american

Celebru indian Mukesh Ambani în afaceri

Ați văzut celebrul industrial indian Mukesh Ambani într-o dispoziție veselă? Acest om fericit te va inspira cu siguranță să faci lucruri mărețe.

Celebru indian în afaceri

Celebru indian în afaceri

Valuri Dhoni

Campionul batsman și fostul căpitan al echipei de cricket indian MS Dhoni flutură mâna în această imagine.

Valuri Dhoni

Valuri Dhoni

Imagine uimitoare a lui Stephen Hawking

Deteriorarea fizică nu este nimic atunci când mintea ta este proaspătă și rar de făcut ca această imagine a celebrului om de știință, arată Stephen Hawking. Una dintre cele mai inteligente minți care au adunat vreodată Pământul, Hawking a dovedit că o dizabilitate fizică poate

Imagine Hawking uimitoare

Imagine Hawking uimitoare

30-imagini-minunate-de-oameni-celebri

Previous Post
25 najlepších bezplatných online faxových služieb
Next Post
30 Colecția Amazing Jesus Optical Illusion