15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

29 Citate Călătorie Minunată

Se căsătorește cineva apropiat și vrei să sărbătorești nunta cu cuvinte frumoase? Gânduri încadrate elegant într-un mesaj de felicitare, spuneți cât de mult vă pasă. Dorințele de nuntă sunt o modalitate minunată de a saluta cuplul în timp ce își încep împreună călătoria. Mulți scriitori celebri și-au exprimat ideile despre ceea ce face ca o căsnicie fericită. Puteți folosi aceste idei în mod adecvat urări de nuntă citate pentru noii căsătoriți.

Martin Luther King laudă căsătoria, spunând că nu există nimic mai plăcut și mai cald decât compania unui bun partener de căsătorie. Compatibilitatea este o calitate excelentă în rândul partenerilor, dar modul în care cineva se ocupă de incompatibilitate este ceea ce face o căsătorie fericită, spune Tolstoi. Joseph Campbell spune că sacrificiul reciproc este important într-o căsătorie. Unul nu se sacrifică celuilalt, ci unității relației. Căsătoria este o legătură sacră în care două persoane îndrăgostite își pun verighete reciproc. Inelele exprimă dorința unui ciclu nesfârșit de bucurie și prosperitate. Nathaniel Hawthorne sărbătorește și minunea căsătoriei. El spune că este într-adevăr un mister sacru că oamenii care se iubesc, au aceeași pernă.

Citatul lui Leo Tolstoi

„Ceea ce contează pentru a face o căsnicie fericită nu este atât de mult cât de compatibil ești, ci de modul în care te descurci cu incompatibilitatea”. – Leo Tolstoi

Căsătoria ta

„Vă doresc toată dragostea și fericirea din lume și felicitări pentru căsătoria dvs.”

Ciclul care nu se termină niciodată

„Fie ca verighetele dvs. să reprezinte un ciclu nesfârșit și lung de iubire și prosperitate.”

Citată Anne Bradstreet

„Dacă vreodată doi ar fi unul, atunci cu siguranță noi. Dacă vreodată bărbatul a fost iubit de soție, atunci tu ”. – Anne Bradstreet

Zi speciala

„În această zi specială a nunții tale vă dorim fericire și dragoste ca cercul nesfârșit al verighetei dvs.”

Ingrediente potrivite

„Fie ca mariajul tău să fie umplut cu toate ingredientele potrivite: o grămadă de dragoste, un strop de umor, o ceașcă întreagă de dragoste și o lingură de înțelegere. Fie ca bucuria ta să dureze veșnic. Felicitări!”

Comoară prețioasă

„A iubi și a fi iubit este culmea fericirii și a bogățiilor. Să nu pierzi niciodată din vedere această prețioasă comoară în toate zilele tale împreună ”.

Kiss Everynight

„Dorindu-vă bucuria și fericirea pe care amândoi o meritați, asigurați-vă că vă sărutați în fiecare seară înainte de a merge la culcare.”

Citat Joseph Campbell

„Când faci un sacrificiu în căsătorie, te sacrifici nu unul altuia, ci unității într-o relație.” – Joseph Campbell

Fericirea pentru totdeauna

„Pentru cuplul drag, pe măsură ce aștepți cu nerăbdare tot ce visezi, să fii binecuvântat cu dragoste și fericire pentru totdeauna!”

Cea mai fericită zi

„Fie ca cea mai tristă zi din viitorul tău să nu fie mai rea decât cea mai fericită zi din trecutul tău.”

Familie frumoasa

„Fie ca tu să ai o viață de căsătorie fericită și o familie frumoasă, exact așa cum dorește Dumnezeu. Trăiți mult și prosperați ”.

Citat John Lennon

„Pentru lume s-ar putea să fii o singură persoană, dar pentru o singură persoană s-ar putea să fii lumea.” – John Lennon

Căsatorie fericită

„Fie ca dragostea pe care o aveți unul pentru celălalt să întărească prietenia dintre voi. Aveți o căsătorie fericită. ”

abc

Vă doresc

„Vă doresc o viață plină de fericire înainte, dragă prietenă.”

Nu uita niciodata

„Astăzi va fi o zi pe care nu o vei uita niciodată. Profita din plin de ea. Casa de piatra.”

Citat Martin Luther

„Nu există o relație, comuniune sau companie mai frumoasă, prietenoasă și mai fermecătoare decât o căsnicie bună”. – Martin luther

Dumnezeu să ajute

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi doi din belșug. Fie ca dragostea să vă domnească viețile pentru totdeauna. Ai o viață de căsătorie grozavă. ”

Drag prieten

„Dragă prietenă, pe măsură ce începi o nouă repriză a vieții tale, urările mele sunt întotdeauna alături de tine. Vă doresc o viață de căsătorie fericită. ”

Viața căsătorită

„Într-o astfel de ocazie frumoasă, când cele două suflete ale voastre se unesc, dragostea și afecțiunea voastră unul față de celălalt să nu dispară niciodată. Ai o viață de căsătorie minunată. Felicitări.”

Zi speciala

„În ziua ta specială, dragă prietenă, îți doresc toată fericirea, dragostea și împreună pentru totdeauna.”

Citat Sam Keen

„Ai ajuns să iubești nu găsind persoana perfectă, ci văzând perfect o persoană imperfectă.” – Sam Keen

Excitații rafinate

„Fie ca mariajul tău să îți aducă toate excitațiile rafinate pe care ar trebui să le aducă o căsătorie și viața să-ți ofere și răbdare, toleranță și înțelegere”.

Dorința nunții

„În această zi specială a nunții tale îți doresc fericire și dragoste ca cercul nesfârșit al verighetei tale.”

Îmbătrâni

„Dorindu-vă toată fericirea existentă și pe măsură ce vă trăiți amândoi viața împreună, să se implice pe măsură ce îmbătrâniți împreună”.

Citat Nathaniel Hawthorne

„Ce mod fericit și sfânt este ca cei care se iubesc să se așeze pe aceeași pernă.” – Nathaniel Hawthorne

Citat Mignon McLaughlin

„O căsătorie reușită necesită îndrăgostirea de multe ori, întotdeauna de aceeași persoană.” – Mignon McLaughlin

Casa de piatra

„Voi doi sunteți unul dintre cele mai bune cupluri pe care le-am văzut vreodată, să vă dea Dumnezeu o viață fericită de căsătorie!”

Citat Rumi

„Iubitorii nu se întâlnesc în sfârșit undeva. Sunt unul în celălalt tot timpul ”. – Rumi

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre  Citate Frate Sora, Citate de viață, Citate de dragoste fericită și Citate din viața reală.

Previous Post
90 skutočne užitočných textových symbolov
Next Post
26 Citate poetice de 18 ani