15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nina Nash Long, Don Easterling și Brandon Ingram transformă un lot obscur într-o oază din curte

Nu este un secret faptul că designerii au un dar pentru a imagina ce ar putea fi. Și, într-adevăr, ar fi nevoie de un fel special de gândire înainte pentru a privi acest teren mohorât din centrul orașului Atlanta și a visa o oază în aer liber potrivită unui conac european. Dar, tocmai așa Don EasterlingCurtea de vis a devenit – cu ajutorul partenerului său, Nina Nash Long și a arhitectului din Atlanta Brandon Ingram.

grămezi de fân și murdărie în curte Curtea din spate înainte de renovări. Amabilitatea lui Don Easterling curte verde cu piscină Curtea acum. Chris Little

“Acest proiect fusese cam în lucru de 15 ani,” spune Long. În esență, Easterling a luat în considerare cu atenție ce ar face spațiului de la cumpărarea casei – și Long, care petrece tone de timp acolo (“Suntem cu adevărat ca familia,” spune ea.), a avut și ea.

Când Easterling a cumpărat proprietatea pentru prima dată, curtea conținea un garaj vechi și un teren neglijat – departe de spațiul de relaxare și de divertisment pe care și l-au imaginat. Casa din 1911, proiectată de arhitectul Atlanta, Neel Reid, a fost odată o oprire frecventă pentru JFK în călătoriile la Atlanta și, după ani de restaurare a interiorului la vechea sa glorie, Easterling a dorit să abordeze exteriorul.

“Atipice ale lucrărilor lui Reid, fațada din spate și curtea din spate erau întotdeauna subdezvoltate,” își amintește Ingram. “Scopul nostru a fost să îmbunătățim funcția interioară, în timp ce revigorăm prezența din spate a casei, eliminând o serie de completări slab realizate din anii 1940 până în anii 1980.”

Și au revigorat – la începutul acestui an, proiectul a câștigat Institutul de Arhitectură Clasică și Artă prestigiosul premiu Shutze. Iată cum trio-ul l-a adus la viață.

Fațada din spate

zona piscinei Chris Little

“În Atlanta, poți fi în afara a opt sau nouă luni pe an,” spune Long. Deci, era important pentru Easterling, care iubește viața interioară-exterioară, să aibă un spațiu care să permită un flux ușor între cele două. Noua fațadă cu două etaje permite acest lucru – pentru cea mai mare parte a anului, ușile rămân deschise în orice moment.

“În ciuda faptului că este un spațiu exterior, noua verandă acoperită este o extensie directă a interiorului, creând un complement logic și intenționat pentru zonele de locuit interioare ale casei,” Spune Ingram. Long și Easterling au continuat să estompeze acea linie selectând antichități, feronerie și finisaje care pot fi găsite și în interior (zidăria groasă le protejează de elemente).

Noile veranduri din spate oferă, de asemenea, vederi asupra zonei din centru înconjurătoare. “Există un contrast izbitor în seninătatea liniștită a spațiilor din curte nou create și a orizontului modern din Midtown Atlanta,” spune Ingram.

“Este o juxtapunere atât de nebună,” este de acord Long. “Pentru că aveți toate aceste clădiri moderne în centrul orașului și apoi asta.”

Bazin

piscina luminoasa Hristos Mic

Într-adevăr, spațiul este decisiv clasic în aspectul și detaliile sale – deși, ca o dovadă a acelor fundații clasice, servește încă un stil de viață modern. “Am introdus o serie de arcuri, coloane și balustrade care drapează spatele cu o adevărată perdea arhitecturală, fără a ascunde niciodată ceea ce a creat Reid, ci filtrându-l printr-o lentilă mai clasică,” explică Ingram. “Am folosit piscina ca dispozitiv arhitectural pentru a lega partea din spate a casei cu noul pavilion și pentru a le întări relația axială.”

Pavilion

pavilion cu zăbrele lângă piscină Chris Little

“Don a fost întotdeauna atras de o structură la capătul unui bazin, arhitectural,” explică Long. “Mai mult decât o piscină tipică, aceasta este aproape un ornament, parte a peisajului.”

În plus, explică ea “ne-am gândit că o piscină completă ar fi un fel de risipă de bani,” când puteți obține aceeași cantitate de spațiu și funcție din opțiunea în aer liber, care are o senzație mai ușoară. Când este acoperită în treillage (pictată în Nantucket Grey de Benjamin More, cu cel mai mic indiciu de verde), structura capătă un element suplimentar de ornamentare.

patio Chris Little

În interior, însă, are toate capcanele unei case de piscină, așezate pe un fundal de granit cald, local Georgia. “Am încercat să extragem din paleta lui Reid de materiale și detalii preferate acolo unde a fost posibil,” Explică Ingram.

Două canapele în aer liber de la Brown Jordan (cu tapițerie durabilă Sunbrella) sunt acoperite cu perne aruncate de Schuyler Samperton, care adaugă tipul de pumn vizual care este adesea trecut cu vederea în spațiile exterioare. Între timp, texturi asortate – cum ar fi consola Hickory Chair din răchită și felinarul Niermann Weeks pentru confort vizual – conferă spațiului un sentiment de gravitație.

Curte

șezlong Chris Little

Amenajarea teritoriului de către John Howard oferă un flux distinct către spațiu și ancorează diferitele elemente în împrejurimile lor. Designerii au amplasat șezlonguri în peisaj pentru un sentiment suplimentar de descoperire. Șezlongurile au aparținut odată unui prieten al lui Easterling care a murit de atunci, dându-le un sens suplimentar în cadrul designului.

arcadă în grădină Un arc de piatră încadrează un obelisc în curte. Chris Little

“Sunt simetrice, dar nu țipă la tine,” spune Long din decupajele din gardurile vii unde stau șezlongurile. Într-adevăr, la fel ca designul în ansamblu, au un sentiment de logică modestă care, în realitate, a fost rezultatul unei planificări atente.

Totul este o dovadă a avantajului de a-ți lua timpul pentru ceva, așa cum vede Long. “Așteptați până când puteți face ceva bine,” ea spune. “Dacă nu vă puteți permite; dacă timpul nu este potrivit, nu vă grăbiți în el. Acordă-i timpul pe care îl merită.”

Urmăriți House Beautiful pe Instagram.

>

Previous Post
35 Idei dulci de portret de familie
Next Post
Ugodan dom na mjestu praznog i beživotnog industrijskog prostora u New Yorku