15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

31 Tatuaje culturale italiene

Italienii sunt o mulțime foarte vibrantă și adoră să facă lucrurile cu stil. Cornul italian, steagul italian alb și roșu și tradițiile italiene sunt toate dovada stilului de viață colorat al acestei plăci fantastice plasate în partea de vest a lumii. La fel ca oamenii săi, mâncarea italiană are și ea multă culoare și vibrație. Mâncărurile lor pot cu siguranță să scânteieze în ziua ta. Atunci nu este o surpriză faptul că tatuajele italiene, la fel ca tot ceea ce a venit din Italia, au multă vitalitate. Tatuajele italiene sunt unul dintre cele mai interesante tatuaje, deoarece prezintă o combinație de culori, nuanțe și nuanțe interesante. Modele și modele interesante pline de culori dominante alcătuiesc tatuajele italiene.

Tatuaje italiene

Dacă vă gândiți să obțineți un Tatuaj italian, un lucru pe care ar trebui să vă asigurați că traducerea, în cazul unui tatuaj cu scenariu, este corectă. Modelele italiene au multe citate și ziceri, pe lângă, desigur, modelele obișnuite, care alcătuiesc frumoasa lor cultură. Culorile vii, personalitatea dramatică și scenele culturale italiene unice domină designurile italiene. Un alt aspect de care trebuie să vă asigurați este să obțineți expresia corectă și citate adecvate. Gramatica este importantă, deoarece nu vrei să te plimbi cu un tatuaj aiurea. Asigurați-vă că vorbiți cu un vorbitor nativ de limbă italiană care vă va ghida prin traducerea frazelor și vă va oferi o imagine corectă asupra culturii din țară. Odată cu apariția tatuajelor în limbi străine în lumea modei, aceste tatuaje sunt aici pentru a rămâne.

Expresii bântuitoare

Expresii obsedante

Acțiunile tale bune ar trebui să bântuie lumea cu o ștampilă clară de abilități impresionante și expresii frumoase. Acest tatuaj, când este tradus în engleză, spune „Urmează-ți inima”. Acest tatuaj pentru picioare este o modalitate de a păstra o perspectivă optimistă asupra vieții.

Expresii bântuitoare

Zboruri fascinante

Zboruri fascinante

Libertatea este o plăcere și fuga către libertate este o victorie. Bucurați-vă de acest tatuaj italian și multe altele și faceți loc unor experiențe mai interesante atunci când zburați în Italia. Italia are multe de oferit atât străinilor, cât și rezidenților.

Zboruri fascinante

Forța calmă

Forța calmă

Acest tatuaj italian se traduce prin „Puterea caracterului constă în a fi calm”. O persoană grozavă este cea care rămâne calmă în toate circumstanțele. Acest tatuaj pentru antebraț îi amintește purtătorului să păstreze calmul pentru a fi în topul situației, perfect pentru cei care își lasă întotdeauna emoțiile să obțină cele mai bune dintre ele.

Forța calmă

Viața este frumoasă

Viața este frumoasă

Viața este o călătorie și una frumoasă. Bucurați-vă de fiecare aspect al vieții și faceți loc pentru lucruri mai bune care vor veni. Obținerea acestui tatuaj italian vă va oferi cu siguranță impulsul pozitiv de care aveți nevoie pentru a trece peste zi. Tatuajele italiene sunt una dintre cele mai creative și semnificative din istoria tatuajelor.

Viața este frumoasă

Familia e totul

Familia e totul

Familia este primă, iar familia este ultimul. Cine nu ar vrea să poarte un tatuaj special pentru familia lor? Privind la istoria tatuajelor, ați ști că multe culturi au tatuaje care aduc un omagiu familiei lor. Nu vrei să-ți onorezi familia cu acest tatuaj italian?

Familia e totul

Mandrie nationala

Mandrie nationala

Țara din care provii este importantă și este firesc că ți-ar plăcea să faci orice pentru patria ta. Naționalismul face parte din viață. La urma urmei, a face parte dintr-un grup este o nevoie umană de bază. Purtați cu mândrie culorile steagului italian și arătați-vă mândria cu acest tatuaj italian.

Mandrie nationala

Emoții cu coarne

Emoții cu coarne

Cornul italian este un simbol al mândriei și dă mult patriotism înrădăcinat. Acest lucru poate fi gravat sub forma unui design frumos. Acest Corno Portafortuna, cornul norocos în italiană, este un simbol italian despre care se crede că este purtat de strămoșii italieni pentru a se proteja împotriva ochiului rău și a nenorocirii.

Emoții cu coarne

Fratele

Fratele

Frații sunt cei mai buni și cu siguranță vă puteți arăta dragostea față de fratele dvs. desenând acest frumos citat de dragoste pe corpul vostru. Acest tatuaj de antebraț al purtătorului aduce un omagiu fratelui său. Tatuarea italiană a lui Fratello tatuat pe antebraț poate fi o sărbătoare a fratelui tău, din păcate, în moarte.

Fratele

Inclinația artistică

Inclinația artistică

Aveți cele mai bune abilități artistice și arătați-le, sub formă de modele, modele și modele creative. Miei Figli Michaelangelo, în engleză, se traduce prin „My Child Michaelangelo”. Acest tatuaj italian este o alegere excelentă pentru tatuajele de familie, deoarece vă permite să vă tatuați cu mândrie numele copilului pe piele.

Inclinația artistică

Reguli de dragoste

Reguli de dragoste

Tradus în engleză, acest tatuaj italian spune: „Întotdeauna iubirea este cea care stăpânește și domină viața ta și îți oferă multă plăcere, satisfacție și fericire.” Acest tatuaj din spate amintește purtătorului și oricui altcineva îl vede, să creadă în puterea iubirii.

Reguli de dragoste

Cântece de leagăn nelimitate

Cântece de leagăn nelimitate

Cântă un cântec de leagăn bun și fă-ți viața muzicală și plină de ritm, ton și armonie. Fair la nanna sau „Du-te la somn” este un citat misterios care are multă semnificație. Această linie devine mai semnificativă dacă purtătorul este afectat de insomnie și își folosește tatuajul la încheietura mâinii pentru a-i aminti să doarmă..

Cântece de leagăn nelimitate

Pentru totdeauna al tau

Pentru totdeauna al tau

Proclamă-ți dragostea pentru iubitul tău și promite-ți că vei fi întotdeauna a lui sau a ei cu un ton de finalitate cu acest tatuaj italian. Folosirea tatuajelor pentru a vă proclama dragostea unul pentru celălalt a fost întotdeauna în istoria tatuajelor. Cernelindu-vă permanent corpul cu cuvântul Forever, legați în mod esențial cunoștința cu persoana iubită.

Pentru totdeauna al tau

False Moarte

False Moarte

Moartea este falsă; o poți dovedi, deoarece există un suflet acolo care așteaptă să intre într-un corp. Exprimați-vă părerea despre moarte prin acest tatuaj italian. Tradus în engleză, acest tatuaj italian înseamnă Moarte înaintea Dishonor. Citatul înseamnă, în esență, să mori înainte să începi să te opui celor în care crezi.

False Moarte

Credință în Dumnezeu

Credință în Dumnezeu

Dumnezeu este mare și doar încrederea voastră în Dumnezeu este cea care rămâne în picioare. Crede în puterea de mai sus și trăiește-ți viața fericită. Când viața devine grea, majoritatea credincioșilor se bazează pe încrederea lor în planul lui Dumnezeu pentru a-i salva de nebunie. Luptele vieții tale devin în cele din urmă mai mici atunci când te uiți la imaginea de ansamblu.

Credință în Dumnezeu

Iubește țara ta

Iubește țara ta

abc

Țara ta este pământul tău. Trebuie să-l protejați, deci exprimați-l cu o notă de clasă și dăruire. Acest tatuaj italian îi permite purtătorului să-și arate dragostea pentru țara Italiei. Acesta este un tatuaj grozav care manifestă pe deplin mândria națională a purtătorului.

Iubește țara ta

Conexiune italiană

Conexiune italiană

Obțineți o notă italiană potrivită și combinați-o cu o serie de plăceri de la țară. Cu siguranță, ți-ar plăcea toate acestea și multe altele în colecțiile de tatuaje. Este nevoie de un italian cu sânge complet pentru a obține acest tatuaj italian îndrăzneț cu cerneală pe corp.

Conexiune italiană

Fantasy zburat

Fantasy zburat

Luați zborul către o țară fantastică și împărtășiți-vă pasiunile cele mai interioare cu lumea prin acest design simplu. Prima linie a poeziei acestui tatuaj italian tradusă în engleză este „Nu mă tem de moarte”. Desenele de tatuaj de acest calibru sunt demne de a fi numite artă.

Fantasy zburat

Eforturi patriotice

Eforturi patriotice

Faceți-vă drum prin sentimente patriotice și arătați că vă pasă cu adevărat de Italia și că vă dedicați unei cauze. Desigur, cine nu ar iubi Italia și tot ce are de oferit? Dacă ați trăit în Italia întreaga viață, acest tatuaj italian este cu siguranță unul dintre cele mai bune tatuaje pe care le puteți obține.

Eforturi patriotice

Familia pe primul loc

Familia pe primul loc

Iubiți-vă familia și arătați-vă dragostea prin aceste designuri de tatuaje care alcătuiesc un tatuaj italian excelent. În engleză, Prima la Famiglia se traduce prin „În primul rând familia”. Este de la sine înțeles că familia ta ar trebui să fie prima ta prioritate, dar acest purtător vrea să-și amintească de asta.

Familia pe primul loc

Frumuseţe

Frumuseţe

Frumos este ochiul, care caută sentimente pasionale, minunat este urechea care ascultă melodii frumoase. Bella, în engleză, se traduce prin frumos. Acest tatuaj de la încheietura mâinii îi amintește purtătorului că este frumoasă.

Frumuseţe

Dramă italiană

Dramă italiană

Orice italian este vibrant, inclusiv unele expresii. Liniile acestui tatuaj italian, de exemplu, sunt versurile unei melodii italiene intitulate Gente che spera. Tradus slab, înseamnă: „În nopțile fericite cu vicii interzise ați realizat că stilul este atunci când rămânem împreună”.

Dramă italiană

Citat italian

Citat italian

Fii un italian la suflet și un om la joacă. Viața te-ar duce mai departe cu aceste citate italiene simple. Acest tatuaj italian, când este tradus în engleză, înseamnă „Tocmai ai ieșit dintr-unul din visele mele”. Acest tatuaj întunecat și misterios poate declanșa cu ușurință o conversație între colegii tăi.

Citat italian

Pașii naționali

Pașii naționali

Paseste spre un viitor mai bun si poarta-ti sentimentele patriotice pe picioare. Urcă-ți drumul pe scara succesului național. Acest tatuaj italian îi permite purtătorului să-și etaleze mândria națională pentru Italia.

Pașii naționali

Impresii aprinse

Impresii aprinse

Dă-i foc pentru cei care vor ceva interesant și spectaculos. Păstrați-l pentru cei care doresc să facă ceva diferit. Semnificația acestui tatuaj italian este „Focul în vene”, care ar putea să-i amintească purtătorului să fie curajos, deoarece există foc în vene..

Impresii aprinse

Impact citat

Impact citat

Au cel mai bun impact cu cotațiile potrivite. Faceți loc pentru unele dintre cele mai interesante emoții. Când este tradusă în engleză, Esperanza înseamnă Speranță. Trecerea prin viață este extrem de dificilă, motiv pentru care purtătorul are Hope tatuat pe încheietura mâinii pentru a-i aminti să nu renunțe.

Impact citat

Triple Wonders

Triple Wonders

Purtați-vă inima pe braț și arătați dragostea pentru țara dvs. cu modele simple. Lăsați-vă intențiile să fie cunoscute de lumea din afară. Cu un pic de creativitate, puteți să vă arătați în continuare mândria naționalistă cu acest tatuaj minimalist.

Triple Wonders

Familia pentru totdeauna

Familia pentru totdeauna

Familia este supremă, iar familia este rege. Familia stăpânește peste tot, așa că de ce să nu exprimăm acest sentiment lumii? Citatul, „Sângele este mai gros decât apa”, este cu adevărat unul dintre cele mai bune zicale care aduc un omagiu celei mai importante relații a unui individ – familia.

Familia pentru totdeauna

Cei mai buni prieteni

Cei mai buni prieteni

Prietenii sunt o comoară și cei mai buni prieteni sunt pietre prețioase. Împărtășește-ți dragostea pentru cei mai buni prieteni cu aceste tatuaje italiene. Tatuajele antebrațului cu această transcriere italiană Migliori Amici este în sărbătoarea celor mai buni prieteni ai purtătorului pe care îi consideră cei mai dragi lui sau ei.

Cei mai buni prieteni

Eforturi încrucișate

Eforturi încrucișate

Faceți un efort pentru a crea o schimbare. Dacă nu puteți încerca din nou, dacă aveți succes, jumătate din luptă este câștigată. În limba engleză, asta înseamnă Let’s Cross Over, care ar putea face aluzie la o scenă din filmul cu Eat Pray Love, interpretat de Julia Roberts..

Eforturi încrucișate

Viața este minunată

Viața este minunată

Viața este un cadou. Este minunată și te face un concurent perfect pentru cursa pe care o oferă. Faceți loc celor mai buni și iubiți fiecare bucată de viață pe care o trăiți.

Viața este minunată

Previous Post
25 Încurajarea modelelor de tatuaje ale dragonului tribal
Next Post
30 neverjetnih modelov tetovaže ure