15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skandináv kényelem minden szépségében: családi ház Svédországban

Minden ország a maga módján érti az otthoni kényelmet: egyesek számára a dekoráció meleg árnyalatai fontosak, míg mások a klasszikus bútorokban találják meg a helyüket. De ezt az egyet családi otthon Svédországban – az igazi skandináv kényelem egyértelmű példája. Itt fehér falakkal, régi tűzhellyel, modern bútorokkal és sok dekorációval rendelkezünk saját kezünkkel. Mindezt úgy, ahogy az északiak szeretik!

A svédek egyike azoknak, akik tudják, hogyan kell kényelmet teremteni a semmiből. Első pillantásra olyan könnyen kombinálnak, semmi különlegeset, amit egyszerűen nem tudnak meglepni. És ami a legfontosabb, mindenki pontosan azt az otthonosságot teremti meg, amely a legkényelmesebb és legkedvesebb lesz számára..

Ennek az otthonnak a tulajdonosai elképesztő ízléssel és finom érzékkel rendelkeznek az igazi családi otthon létrehozásáról. Lányaik nagyon szívesen segítenek anyjuknak a konyhában, valamint saját kezűleg csinálnak valamit. Hidd el, a svédek nagyon szeretik a kézzel készített dolgokat!

A konyha a lehető legkényelmesebben van kialakítva. Elegendő hely áll rendelkezésre az előkészítő folyamathoz, ami azt jelenti, hogy az anyának nem kell a lányaival tolongnia főzés közben, és haragudnia kell, hogy zavarják őt. Általában sok svéd gyermekkor óta szeret főzni. Ezt speciális tanórákon kezdik tanítani az iskolában. Nem választják el a fiúkat a lányoktól, mint a munkaóráinkon. Mindenki megtanul mindent csinálni. Ezért a lányoknak nem okoz gondot, ha még zsámolyt is készítenek, a fiúknak pedig süteményt..

Az étkezőasztalt a legjobb svéd hagyományoknak megfelelően szolgálják fel. Az ételek és a színek mindig fontos szerepet játszanak abban, hogy étvágyukkal étkezünk -e vagy sem. A svédek gyönyörű ételei olyanok, mint a törvény. Leggyakrabban természetesen az IKEA-ban vásárolnak, de nem titok, hogy a svédek könnyen másodkézből is kereshetnek régi gyönyörű ételeket, amelyekkel meglephetik vendégeiket..

Mennyezeti csillár az étkezőben, csillár az ablakpárkányon a nappaliban – ez is nagyon svéd és nagyon hangulatos. Általánosságban elmondható, hogy a tűz a házban az otthonosság megteremtésének szerves része. Ehhez vagy kandallót, vagy sok -sok gyertyát használnak. Sőt, éjszaka és nappal is.

A szülők hálószobája lenyűgözi hangulatos minimalizmusával. Valójában egyetlen felesleges részlet sincs, és ugyanakkor mindegyik teljesen kiegészíti egymást. A ház díszítésével és egy ilyen hangulatos belső tér kialakításával a tulajdonosok igyekeztek valóra váltani minden dédelgetett álmukat, és ez remekül sikerült.

Previous Post
Csodálatos Richard Powers
Next Post
Potkrovlje za spisateljsku obitelj u New Yorku