15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Újévi hangulat egy alpesi faház belsejében

Hegyi ház a hóval borított hegy lejtőjén – általában így képzelünk el ideális helyet a téli ünnepek eltöltésére. Ebben az alpesi faház, úgy tűnik, minden készen áll az ünneplésre: a karácsonyfát feldíszítik, a textíliáknak és a dekorációnak köszönhetően van ünnepi érzés. Minden nagyon hangulatosnak tűnik.!

A ház tulajdonosainak kétségtelenül szerencséjük van. Nem meglepő, hogy minden reszketéssel közeledtek, hogy otthon megteremtsék a karácsonyi ünnep hangulatát, mert itt szeretnénk örömmel megünnepelni a telet annak minden ünnepével..

A ház valóban nagyon nagy, és valószínűleg egy nagy család lakik benne, amely nem fél sok vendéget meghívni, mert mindenük megvan ehhez. Egy nagy és nagyon szép nappali fogad mindenkit, aki belép. Úgy tűnik, nincs helye a szomorú mosolynak. A kanapék és fotelek élénk színei pozitív energiával töltenek fel, amikor leülsz. És ennek a nagy csizmának a falon kétségkívül megvan a maga vicces története, amelyet a ház tulajdonosa örömmel mesél el mindenkinek..

A nappali még ünnepebbnek tűnik, amikor este lesz, és a házban felkapcsolják a villanyt. Úgy tűnik, mintha a szoba új színekkel játszana, és friss energiával töltődne.

Nézze meg ezt az ünnepi asztalt. Egyszerűen gyönyörű! Nemcsak a gyönyörű ételek és gyertyák idéznek elő ilyen gyengédséget, hanem ezek a fényes székek, a nappali színünnep folytatásaként. Biztosak vagyunk benne, hogy ennek a családnak a barátai szeretnek idejönni látogatóba. Mi is szeretnénk 🙂

Ki kételkedne abban, hogy a hálószobák is világosak lesznek. Kétségtelen, hogy a ház tulajdonosai kiváló és nagyon finom ízűek. A hálószobák gyönyörűek, stílusosak és hangulatosak. Itt nem is kellenek szavak. A fotók magukért beszélnek. Minden szobának saját egyedi ágyszíne van, amely ízlésesen kiegészíti az elegáns ágyneműt. A hangulatot a hálószobákban apró részletek alakítják ki éjjeliszekrények formájában, lámpákkal, festményekkel, függönyökkel és érdekes alakú tükrökkel.

Minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, amely valóra vált álomnak tűnik. Nagyon tágasak és világosak. Még saját wellnessrészleggel és hordó alakú szaunával is rendelkezik. Ez egy igazán ideális hely, különösen a téli ünnepek alatt..

A nyílt tűz szerelmesei pedig könnyen melegedhetnek kint, különösen akkor, ha meleg bőrre ülhetnek. Bár lehetséges, hogy valakinek nem fog tetszeni. De ha mesterségesek, akkor miért ne. Ebből a helyből különösen szép kilátás nyílik a hegyekre, ami nem hagy közömbösen..

Previous Post
Kényelmes, modern apartman egy fiatal lánynak Szentpétervár központjában (48 négyzetméter)
Next Post
Impresivni moderni apartmani u Soho New Yorku