15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nagyon kompakt stúdió Stockholmban (26 négyzetméter)

Ez a kis lakás Stockholmban akkora, mint egy szállodai szoba – mindössze 26 négyzetméter. m, de nézd, mennyire hozzáértően tervezik! Egy fiatal, kéttagú család számára kiváló körülményeket teremtettek itt (lehetőség szerint ilyen korlátozott helyeken) – van, ahol pihenni, könyvet olvasni, főzni és enni. Kiváló lehetőség azok számára, akik nem olyan gyakran vannak otthon!

Valószínűleg egy lány lakik ebben a lakásban, és a “stílus” szó nem idegen tőle. A szürke használata egy ilyen kis lakás belsejében jó döntés volt. Elegánsá és kifinomultá teszi, kiemelve a tulajdonos ízlését. A szürke és a fehér kombinációja stílusossá, fényessé és tágassá teszi a lakást, még mérete ellenére is..

A konyha tömörsége lehetővé teszi, hogy ne figyeljen a méretére. Itt tényleg minden kéznél van. És a modern technológia megkönnyíti az ételek elkészítését, ami a lánynak valószínűleg nem sok..

De még egy mozgalmas és hosszú munkanap után is szeretném, ha otthonod megújulna és inspirálna. A puha és nagy ágy a szoba sarkában, közvetlenül az ablakkal szemben ideális hely a gyógyulásra.

A szobában található gitár azt sugallja, hogy a lakás tulajdonosa is kreatív ember. És a kreativitás szempontjából nem kevésbé fontos a belső tér, amelyben kedvenc hobbijának szentelheti magát..

További kényelmet biztosít egy ilyen kis stúdiólakásban a falakon, ablakpárkányokon, asztalokon helyesen kiválasztott részletek. Néhány párna és takaró a kanapén egy másik titka a hangulatos tér létrehozásának. És a tükrök megfelelő mérete a falakon némi ízt és stílust kölcsönöz ennek a hangulatos térnek..

A zuhanyzó a fürdőszobában megerősíti, hogy a lakás tulajdonosának határozottan nincs ideje pihenni a pezsgőfürdőben. Ilyen életritmus mellett minden perc értékes. És a fürdőszoba ilyen méreteivel fontos minden centiméter racionális használata. Ezért a kompakt padlólefolyóval ellátott zuhany intelligens megoldás a helytakarékosság érdekében. Tisztításkor is nagyon kényelmes és könnyű..

Egy forrás: Behrer. Lásd még egy hasonló kis méretű apartmant Szentpéterváron – Fehér stúdióapartman (28 négyzetméter).

Previous Post
Élénk francia belső terek Julie Ansiau
Next Post
Cool potkrovlje u tamnim bojama na Tajvanu