15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Erin Sander a proiectat această casă din Dallas, pentru familie, cu un ochi pentru o viață curată

Când Ben Coats, constructorul de case personalizate din Texas, se gândea la finalizarea propriei case în stil Hamptons din râvnitul cartier Bluffview din Dallas, știa că interioarele necesare pentru a rezona atât cu designul arhitectului, cât și cu stilul de viață al tinerei sale familii – și apoi cu unele.

„Este ca atunci când copiii cizmarului nu au încălțăminte și, în cele din urmă, ajungi să-i faci, vei face ceva cu adevărat special și diferit”, explică Coats. „Am avut același sentiment atunci când ne-am construit casa – mai presus de orice altceva am vrut să fie unic”. După ce s-a consultat cu designerul de interior Erin Sander cu privire la proprietatea unui alt client, constructorul din a doua generație – și proprietarul Coats Homes – l-a angajat pe designerul din Dallas pentru a îndeplini viziunea familiei sale.

sufragerie Nathan Schroder Fotografie

Având în vedere cinci copii mici – cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani – prima dintre cele trei priorități ale lui Sander a fost crearea unui spațiu locuibil care să fie confortabil pentru familia tânără zilnic. Designerul a început prin alegerea unei palete de culori care ierta copiilor, apoi a strâns o mulțime de elemente casual cu „niște momente superbe și joase”. Al doilea lucru de luat în considerare a fost că trebuia să fie ceva de spectacol. „Ben trebuie să-și folosească casa ca carte de vizită pentru afacerea sa”, spune Sander. „Sunt, de asemenea, în viața curată – de la mâncarea pe care o consumă și produsele de curățare până la mediul lor [general] – așa că am avut de luat în considerare și asta.”

„Este următorul nivel”, spune Coats râzând. „Pasiunea noastră este o viață curată, deci era important să folosim cât mai mult posibil materiale naturale.” În timp ce șindrila de cedru netratată și nepătată acoperă exteriorul casei, betonul lustruit, stejarul alb de proveniență locală și stejarul postal nativ – de asemenea nepătat – prezintă în interior o senzație naturală și liniștitoare. „Aceste materiale se poartă mult mai bine și am vrut ca casa să fie puțin accidentată în acest fel.”

Înțelegând că elementele naturale și de viață sănătoase, verzi și naturale nu trebuie să însemne „a juca în siguranță”, Sander nu numai că a acceptat provocarea proprietarului casei, dar a depășit așteptările întregii familii. Iată cum a făcut-o.

Cameră grozavă

cameră grozavă Nathan Schroder Fotografie

Un șemineu plutitor din marmură îmbrăcat în oțel, personalizat, separă principalul spațiu de adunare al familiei de sala de mese. „Banca personalizată servește drept vatră – este un loc în care familia se adună seara să citească sau să se relaxeze”, spune Sander. Scaun mixt din lemn: Palecek. Scaun portocaliu: Scaun Hickory. Bancă: Lee Industries. Tabel lateral: Stahl Band. Masă consolă: Mărfuri confecționate. Scaun țesut: Palecek. Corp de iluminat: Magazin Modish.

Intrare

cameră grozavă Nathan Schroder Fotografie cameră grozavă Nathan Schroder Fotografie

Pardoselile din beton lustruit din toată casa adaugă o margine modernă care a informat decizia pentru culorile profunde și mai bogate ale canapelei din piele, scaunelor laterale tapițate portocalii și mesei laterale din butuc. „Familia este într-adevăr interesată de viața verde, așa că pe o parte a intrării din sticlă din podea până în tavan a casei am creat un perete viu și am construit o oglindă personalizată la înălțimea tavanului pentru a reflecta verdeața”, explică Sander. Canapea: Scout Design Studio. Otoman: Lee. Covor: Loloi. Scaune din ratan: Urban Outfitters.

Sufragerie

masă Nathan Schroder Fotografie

Viabilitatea ușoară a fost importantă pentru familia celor șapte. „Masa de luat masa organică mare, din nuc, a fost o piesă personalizată foarte dificilă pe care am obținut-o din Canada”, explică Sander. „Trebuia să găzduiască întreaga familie – și oaspeții.” Scaune de luat masa: Scaun. Iluminat: Stahl și Band.

Micul dejun

bucătărie Nathan Schroder Fotografie

Pentru acest loc suplimentar în care familia se adună dimineața, Sander a proiectat banca personalizată plutitoare din stejar alb, cu consolă din beton turnat. Suspendat deasupra este un corp de iluminat din lemn de drift ebonizat. Masa: Personalizat. Ușoară: Stahl și Band.

Bucătărie

micul dejun Nathan Schroder Fotografie

Perfect organizat, fiind elegant, acest spațiu aerisit este în permanență utilizat. „Am proiectat fabrica cu mânere integrate și, desigur, există o mulțime de depozitare”, spune Sander. Selectarea Paratinga Quartzite pentru blat și backsplash a oferit aspectul unei marmuri, dar rezistența și durabilitatea de care avea nevoie familia. Scaune de bar: Lostine.

Baie de nămol

baie Nathan Schroder Fotografie

Chiar lângă camera de noroi, cuplul a inclus această baie completă, cu acces ușor în curte, în cazul în care decid să pună o piscină. Chiuvetă: Kast. Ușoară: Tudo și Co. Tapet: Bo Thorton.

Bar de vinuri

bar de vinuri Nathan Schroder Fotografie

Îmbrăcat în același oțel folosit pentru șemineu, această bară umedă și dulap de depozitare a vinului este un loc dulce pentru pregătirea băuturilor pentru prieteni și clienți.

Toaletă

toaletă Nathan Schroder Fotografie

Cu cinci copii, doi adulți și un flux constant de vizitatori, nu lipsesc băile. Chiuvetă: Pădurea de piatră. Fitinguri: Filigran.

Birou

birou Nathan Schroder Fotografie birou Nathan Schroder Fotografie

Spațiile multifuncționale au fost esențiale în designul casei; această cameră are trei funcții. „Ben își poate aduce clienții aici pentru conversații oficiale după ce a făcut turul casei și, de asemenea, familia se poate îngrămădi pe canapea pentru a se uita la televizor”, adaugă Sander. “Secțiunea se trage într-un pat, iar o baie completă alăturată face din aceasta o suită de oaspeți perfectă.” Canapea: Personalizat. Măsuță de cafea: Proiecte Scout. Ușoară: Pablo Designs. Covor: Puternic. Televiziune: Samsung.

Birou Pulbere

toaletă Nathan Schroder Fotografie

Această baie multifuncțională cu panouri din stejar de la birou are uși speciale care se apropie de separarea de restul casei și îi permit să devină o baie privată pentru oaspeți atunci când familia are companie. Chiuvetă: Kast. Tranşee: Urban Electric.

Dormitor principal

dormitor Nathan Schroder Fotografie

Deconectat de spațiile publice de un hol pentru o intimitate maximă, acest spațiu este un refugiu aerisit pentru cuplul ocupat. Pat: Antropologie. Noptiere: CEH personalizat. Covor: Loloi. Iluminat: Brendan Bass. Arta clopotului: Studiourile M Quan. Canapea: Personalizat. Scaune: Epocă.

Hol

hol Nathan Schroder Fotografie

Un scaun personalizat pentru fereastră cu linii de depozitare ascunse pe un perete, în timp ce corpurile de iluminat furnirate din lemn, asemănătoare unei panglici, luminează calea către sanctuarul personal al proprietarului casei. Pardoseala din beton lustruit ajută la reflectarea luminii de la o fereastră din apropiere. Iluminat: Iluminat LZF.

Baie primară

baie Nathan Schroder Fotografie

Nu există multe zone în Dallas unde puteți avea o legătură puternică cu natura – dar acest spațiu este cu siguranță unul dintre ele. „Dușurile în aer liber nu sunt neapărat unice dacă locuiți în Malibu – dar sunt pentru Dallas”, explică Coats. „Am construit la comandă acest duș din oțel care iese din casă, astfel încât să simți că ești afară.”

Camere pentru copii

dormitor Nathan Schroder Fotografie

Proiectarea unor dormitoare comune pentru copii a fost o prioritate, așa că Sander a amenajat pereții patului care au oferit o anumită intimitate și au lăsat mult spațiu pentru a se juca. „Era important ca copiii să aibă multă flexibilitate în spațiul lor pentru creativitate.”

dormitor Nathan Schroder Fotografie

Pepinieră

dormitor Nathan Schroder Fotografie

Ceea ce a servit drept creșă – și a putut din nou – are acum paturi twin și mult spațiu deschis pentru ca copiii să se bucure de dormitele cu prietenii. Tapet: Lulie Wallace.

Baie secundară

baie Nathan Schroder Fotografie

Adiacent dormitorului fetei, această baie completă are ceea ce Sander numește o vanitate „proaspătă și distractivă”, de culoare mentă.

Camera de joacă

camera de joacă Nathan Schroder Fotografie

„Să aibă acest spațiu flexibil a fost extraordinar pentru ei”, explică Sander. „Nu numai că a servit ca loc de educație la domiciliu în timpul pandemiei, dar este un alt loc pe care copiii îl pot rupe pentru a se juca.”

Patio

patio Nathan Schroder Fotografie patio Nathan Schroder Fotografie

„Am inversat în esență paleta aducând pardoseala din lemn de tec – văzută în baia primară – la exterior și plasând betonul lustruit în interior”, spune Sander. „Adesea aveți tonuri de lemn deasupra capului, dar aici le-am pus sub picioare.” Terasa se înfășoară în jurul casei, oferind oportunități excelente părinților de a se distra și copiilor de a se juca. O zonă de relaxare suplimentară scufundată lângă sala de mese oferă spațiu de divertisment extins. Cutie de foc din beton: Personalizat de Brian Sarche. Măsuță de cafea: Teak personalizat. Perne: Kufri. Scaune: Propriile clientului.

Urmăriți House Beautiful pe Instagram.

>

Previous Post
Tento prázdninový dom navrhnutý štúdiom ABD je ako dospelý letný tábor
Next Post
Cum Janie Molster a proiectat o casă din Richmond, Virginia, pentru o familie iubitoare de călătorii