15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Această casă din Houston demonstrează că stocarea inteligentă poate fi minunată

Atunci când proiectați o casă pentru o familie mare, satisfacerea nevoilor tuturor (și găsirea spațiului pentru toate!) Este cu siguranță o prioritate – și Courtnay Tartt Elias de Design tonic creativ am aflat că este posibil să faci exact asta fără a compromite designul interior al unui spațiu. În această casă din Houston, Tartt Elias – lucrează cu Thompson Custom Homes și arhitect Robert Dame– spațiu sculptat pentru orice, de la aplicarea machiajului la vizionarea unui film până la savurarea unui cocktail înainte de cină. Și în loc să încerce să ascundă considerații funcționale precum stocarea, designerul i-a făcut parte din design.

sufragerie JULIE SOEFER

Bineînțeles, echipa de design a dorit să se asigure că locuința are toate clopotele și fluierele pentru fiecare membru al familiei, așa că au lucrat îndeaproape cu proprietarii de case pentru a crea soluții personalizate care să echilibreze în mod abil forma și funcția. Tartt Elias și-a adus ochiul de design chiar și în cele mai utilitare spații din casă, transformând dulapurile, cămările și spălătoriile în cutii de bijuterii care înfundă fălcile, unde depozitarea este rulată chiar în estetică..

Rezultatul este camere care îmbină confortul, practicitatea și eleganța – fără a lipsi "Wow" momente. Explorați mai jos locuința orientată spre familie.

Sufragerie

tur de acasă creativ tonic JULIE SOEFER

Principalul punct de interes din sala de mese este obiceiul de Gournay tapet, cu Badminton model pe hârtie de trandafir antic. „Amândoi proprietarii au iubit hârtia pentru că nu era excesiv de feminină – există o adâncime reală cu fundalul de cupru antic”, spune Tartt Elias. „Un pic de yin și yang – florile pentru ea, cuprul antic pentru el. Cu toții am simțit că a conferit spațiului o atmosferă de familie din lumea veche. ”

Draperii din poplină lustruită Blake de la Schumacher cu un Bordură brodată Milo din Samuel & Fii ridicați indicii de verde în tapet.

Scaune: Compania Joseph. Tesatura scaunului: Kravet. Aplice: Confort vizual. Console: Keil’s Antiques. Oglinzi: MAI Houston. Candelabru: Confort vizual.

Bucătărie și cămară

tur de acasă creativ tonic JULIE SOEFER

"Bucătăria și camera de zi alăturată au fost proiectate împreună, pentru a oferi spațiu familiei să se bucure de timpul petrecut împreună ”, spune Tartt Elias. „Este cu adevărat inima casei.” Copiilor le place să gătească și să coacă împreună cu mama lor, iar spațiile din bucătărie au fost proiectate în acest scop. Designerul a lucrat împreună cu proprietarul casei pentru a măsura cu atenție obiecte precum șervete și șervețele, pentru a satisface nevoile de depozitare, un concept care continuă în cămara verde lucioasă, de mai jos. „Fii încă inima mea organizată”, știu Tart Elias.

Scaune: Compania Joseph. Tesatura pentru scaun: Thibaut. Hardware: Întinerire. Lanterne: Ciuguli & Companie.

tur de acasă creativ tonic JULIE SOEFER

Dulap

dulap JULIE SOEFER

La fel ca bucătăria, dulapul matriarhului a fost conceput pentru a personaliza totul în funcție de nevoile ei. Tartt Elias a lucrat să „catalogheze și să măsoare exact ceea ce dorea să afișeze” în spatele dulapurilor cu fațadă de sticlă. Paleta de culori roz pastel a fost inspirată de fiicele cuplului, întrucât acesta a ajuns să fie un loc în care să se așeze și să discute cu mama lor în timp ce se îmbracă.

Canapea: Compania Joseph. Țesătură Settee: Pierre Frey, prin intermediul Culp Associates. Tesatura scaunului Vanity: Pindler. Pernă de scaun Vanity: Culp Associates. Nuante romane: Pindler. Tapet: Medii de zonă. Candelabru: Confort vizual. Lucrări de moară: Thompson Custom Homes.

Dormitor

dormitor JULIE SOEFER

În zona de relaxare de lângă dormitor, proprietarul casei a vrut să se simtă ca și cum ar fi relaxat într-unul dintre magazinele sale preferate de articole de uz casnic: Colecția Longoria. De fapt, așternutul acestui spațiu a fost obținut de aici!

O canapea din catifea de la Compania Joseph și mese laterale acrilice de la Zonă completează aspectul neutru. „Scopul a fost de a asigura o zonă confortabilă și primitoare pentru ca familia să se adune împreună și să se bucure de timpul petrecut unul cu celălalt”, spune Tartt Elias. „A ridica aceste zone prin includerea unor atingeri luxoase în întreaga parte a fost doar cireasa de pe tort!”

Așternut: Matouk, din Colecția Longoria. Canapea: Compania Joseph. Tesatura pentru canapea: Holly Hunt. Fotolii: Compania Joseph. Tesatura fotoliu: Conexiunea de proiectare. Mese laterale: Zonă. Draperii: Arabel. Drapaj și tapițerie pentru canapea: Țesături texturate.

Spațiu în aer liber

mese în aer liber JULIE SOEFER

Tartt Elias s-a inspirat din bucătărie și sufragerie atunci când a proiectat spațiul pitoresc în aer liber al acestei proprietăți, încorporând nuanțe similare de albastru și verde, precum scaunele din ceramică glazurată cu albastru cer Zonă și a Puternic covor în umbra bine numită Ocean. Designerul adaugă că familia dorea să fie sigură că spațiile lor exterioare erau confortabile și accesibile – o dorință pe care ea cu siguranță a acordat-o!

Scaune: Zonă. Tesatura pentru canapea: Elemente. Covor: Puternic.

Vedeți mai multe despre superba casă de mai jos.

Urmăriți House Beautiful pe Instagram.

>

Previous Post
Cynthia Collins vytvára nádherný domov v Dallase, kde je nádvorie srdcom
Next Post
Casa familiei Marika Meyer este confortabilă, stratificată și „nu este proiectată în exces”