15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum Nate Berkus Associates a făcut ca o casă din Minnesota de 12.000 de metri pătrați să se simtă întemeiată

Casele mari rareori se simt intime. dar tocmai așa descrie Lauren Buxbaum Gordon, partener la Nate Berkus Associates din Chicago, această Edina, Minnesota, noua construcție pe care a proiectat-o ​​pentru o familie tânără (plus doi câini). „Când am vizitat instalarea, aveau caiete așezate pe masă, astfel încât copiii să poată împărtăși cum le-a mers ziua”, spune ea.. „Chiar simțiți sentimentul de comunitate în această casă.”

Situată pe o suprafață de aproximativ două acri și jumătate cu fața către Lacul Oglindă, proprietatea de 12.000 de metri pătrați este o vitrină de materiale durabile. În bucătărie, Buxbaum Gordon a încorporat pardoseală naturală din stejar alb, tăiată cu rupturi, împreună cu blaturi de cuarț cu surse locale, cu întreținere redusă, de Cambria din Minnesota. „Este totul ecologic”, explică ea. „Eram foarte încântat să folosesc grinzi recuperate dintr-un hambar vechi care căzuse [pentru grinzile de tavan] … Cumpărăturile locale erau importante pentru noi.” Fiica a doi renumiți negustori de antichități, Buxbaum Gordon a inspirat, de asemenea, o nouă viață accesoriilor și mobilierului de epocă – cum ar fi împerecherea unui candelabru italian de cristal din 1860 cu o masă rustică și tapet eclectic alb-negru în sufragerie..

Cu băieții tineri, planul de etaj extins necesită diviziuni inteligente. Există săli largi, zone de relaxare gata de îmbrățișare și camere pentru orice, de la meșteșuguri și muzică la sport și studii. „Lauren și cu mine suntem amândoi părinți acum cu copii mici și asta vă schimbă, evident”, spune fondatoarea firmei, Nate Berkus. „Ca designeri, ne-a ajutat să ne dezvoltăm mai bine înțelegerea modului în care trebuie să trăiască o familie.”

Un studiu desemnat pentru copii, de exemplu, include o canapea de conversație și o bancă lungă sub fereastră. „Am făcut mohair pe bancă în mod intenționat, în loc de sintetic sau exterior, deoarece este cel mai indestructibil dintre materialele naturale”, spune Buxbaum Gordon. „Poate fi nevoie de multă uzură.” Unul dintre blaturile din bucătărie este cu câțiva centimetri mai jos decât celălalt, adaugă ea, „astfel încât clientul să nu trebuiască să stea pe vârfuri când coace”.

La șase luni după ce proiectul sa oprit în timpul COVID, Buxbaum Gordon și echipa ei au reușit în cele din urmă să viziteze personal. Coșurile de depozitare țineau instrumentele muzicale ale copiilor și citate înălțătoare erau mâzgălite pe bandă transparentă aderată la faianța din metrou. „Aceasta este într-adevăr o casă atât de specială pentru care acești copii să crească.”

Sufragerie

living neutru cu șemineu și pian Fotografie de navă spațială

Designerul Lauren Buxbaum Gordon le-a arătat proprietarilor acestei case din Edina, Minnesota, 30 de plus acoperiri de perete înainte de a ateriza pe acest motiv tropical jucăuș de Pierre Frey. Scaune: Gubi Beetle, în Pierre Frey țesătură. Candelabru: vintage, Ghilli. Masa: vintage, Old Plank. Perdele: Zirlin Interiors, în Mila Blake țesătură.

Hol

living neutru cu șemineu și pian Fotografie de navă spațială

Cu uși din podea până în tavan care se deschid spre Lacul Mirror, acest coridor pitoresc conectează bucătăria și camera de familie. Uși: Loewen Windows. Fusuri: Archipelago Metalworks. Balustradă: personalizat.

Intrare

sufragerie cu bănci tapițate Fotografie de navă spațială

Ușile arcuite împiedică designul să se aplice prea modern. A picta: Snowfall White, Benjamin Moore. Vază: Decor redefinit. Masa: vintage, 1stdibs. Corpuri de iluminat: Aparat. Otoman: RH. Podele: Placi artistice.

Birou

studiază cu pereți verzi și scaune tapițate Fotografie de navă spațială

Proprietarul casei „a cerut șezlonguri față de scaune pentru oaspeți, astfel încât să poată sta cu copiii săi”, explică Buxbaum Gordon. A picta: Studio Green, Farrow & Minge. Pandantiv: Învechit. Otoman: RH, în Pierre Frey țesătură. Scaun: Lawson-Fenning. Birou: personalizat, IKstudios. Scaun de birou: vintage, 1stdibs.

Baie cu baie privată

baie neutră cu vanitate extra lungă Fotografie de navă spațială

Buxbaum Gordon s-a bazat pe o paletă de culori liniștitoare de neutri care evidențiază atât priveliștile lacului, cât și ale terenului de golf. Candelabru: vintage, 1stdibs. Pandantive: Şcoală. Oglinzi și vanitate: personalizat, IKstudios. Hardware: Alexander Marchant. Alergător: Pampa. Podele: Ann Sacks.

Bucătărie

bucătărie albă cu faianță de metrou cu două insule Fotografie de navă spațială

Lucrări de apă ţiglă conferă „un strat de arhitectură, în special cu mortarul de cărbune de contrast”, explică Buxbaum Gordon. Vopsea pentru dulap: Piatra de degresat, Farrow & Minge. Robinet: Piatră de apă. Blat perimetral: Calacatta, Chadwick’s Surfaces International. Blatul insulei: White Cliff, Cambria. Scaune de tejghea: RH Modern, în Brentano țesătură. Corpuri de iluminat: Hector Finch. Frigider și congelator: Sub zero. Plită cu inducție, cuptor de perete, și cuptor cu aburi: Lup.

Calea corectă de a face plăci de metrou

Buxbaum Gordon se temea că faianța simplă a metroului se va simți prea tare. „Clienții nu au subliniat nimic prea elegant”, își amintește ea. În schimb, s-a orientat spre cărămizi vitrate, care au aceeași formă, dar au un finisaj rustic și mai puțină strălucire. Un chit contrastant evidențiază imperfecțiunile de pe suprafața fiecărei plăci pentru a le face să pară și mai calde și arhitecturale.

Micul dejun

sufragerie cu gresie albă de metrou Fotografie de navă spațială

Familia a solicitat o masă rotundă nu prea mare pentru ușurința conversației. Corp de iluminat: Guildul Roman și Williams. Masa: personalizat, IKstudios. Scaune: Lawson-Fenning. Tranşee: Învechit. Artă: propriul client.

Studiu

salon cu scaune albastre și scaun fereastră Fotografie de navă spațială

În loc de birouri individuale, copiii casei au acest spațiu comun la etajul al doilea pentru a face treaba școlară. Loc la geam: MM Design Textiles mohair. A picta: Chelsea Grey, Benjamin Moore. Corp de iluminat: CB2. Cufăr: RH. Lămpi: Jamie Young Co. Canapea: la comandă, mobilier Estudio, în ALT for Living țesătură. Tranşee: CB2. Covor: Annie Selke.

Sufragerie

living neutru cu șemineu și pian Fotografie de navă spațială

În ciuda plafoanelor boltite de 20 de picioare, camera se simte confortabilă datorită unui tapet de perete FJ Hakimian. A picta: Snowfall White, Benjamin Moore. Candelabru: Jamie Young Co. Oglindă: vintage, 1stdibs. Aplice: Maison Jansen, Thomas Brillet, Inc.. Mantel: Glaf. Scaun: John Himmel. Măsuță de cafea: vintage, 1stdibs. Covor: personalizat, ALT for Living. Canapea: la comandă, mobilier Estudio.

Urmăriți House Beautiful pe Instagram.

>

Previous Post
9 tipov pre výber správneho drezu do akejkoľvek miestnosti v dome
Next Post
Kati Curtis dă o nouă viață luminoasă și plină de culoare Tudor întunecat