15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Egy régi vágású belső tér fészekké alakítása egy fiatal család számára: világos lakás Spanyolországban

Ez lakás Spanyolországban sok éven át sok rosszul megvilágított szoba állt, régimódi belsővel. Egészen addig, amíg egy kétgyermekes fiatal pár meg nem vásárolta. Az extra falakat lebontották, és a teret tejes és pasztell színek telítették. A belső tér a klasszikus és a modern stílus keveréke – elegáns, de nem primer. A nappaliban egy nagy kanapéterületet szerveztek a kandalló mellett, hogy hétvégén minden család és barát itt töltse az idejét. A kandalló feletti festmények nagy TV -t rejtenek: a tulajdonosok szeretnek focit nézni, de a nagy képernyő elrontotta a belső teret. Tehát a TV csak akkor jelenik meg, ha szükséges. Egy másik jó ötlet az üveg válaszfalak használata, az egyik elválasztja a konyhát, a másik elrejti a nedves területet a fürdőszobában. Az étkező és a nappali mellett a család esténként a zöld verandán tartózkodik, ahol a gyerekek szeretnek játszani, és a szülők szeretnek pihenni a nyári melegtől. A lakás új életet talált, és a tulajdonosok – hangulatos családi fészket!

TÖBB: Esztétikus belsőépítész Madridban

Previous Post
Gyémánt Baratta Design
Next Post
Mali skandinavski potkrovlje u tamnim atmosferskim bojama