15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ghid complet pentru obținerea de tatuaje realiste

Imagine din inkppl în Pinterest

Tatuajele au fost întotdeauna o parte a culturii umane din timpuri imemoriale.

Există chiar și înregistrări ale descoperirilor arheologice despre oameni tatuați care datează de sute de ani, și unele chiar mai mult de 3 000 de ani, înainte de Era comună.

Deși nu exclusiv, tatuarea în timpuri străvechi era practicată frecvent pe continentul asiatic, în special în Asia de Est și de Sud-Est.

Arta tatuajului a fost inițial realizată de diferite grupuri indigene, fiecare având semnificațiile și interpretările sale unice pentru arta lor.

Navigare rapidă

Istoria tatuajului

Tatuaje de realism

Istoria tatuajelor realiste

Ce o separă de alte stiluri de tatuaj

Cele mai multe modele de tatuaje realiste

Cât costă

Lucruri de luat în considerare

Găsirea celor mai buni artiști de tatuaje în realism

Chei de luat masa

Realizările și faptele unei persoane sunt adesea folosite ca idee pentru tatuaje. Un tatuaj este, de asemenea, folosit ca un rit de trecere la maturitate. Tatuajele demonstrează adesea credință, superstiții și alte credințe.

Oamenii de credință ar avea tatuaje care se referă la zeii lor sau la orice se închină. Războinicii au conceput o artă corporală complexă care descrie triumfurile lor în luptă.

Unii se înscriu când trec un anumit proces în viața lor. A ajuns chiar la un punct în care o persoană tatuată a însemnat importanță și plasare mai înaltă în societate, ca în istoria Egiptului.

În Egiptul antic, femeile cu tatuaje pe corp le indică proeminență și putere – cele mai proeminente femei tind să aibă cele mai elegante tatuaje.

Tatuaje din trecut

Arta tatuajului a devenit o tendință datorită atracției sale estetice și practice doar în ultimele câteva sute de ani.

Provenind din principiul predominant de a face parte din educația culturală și din mediul înconjurător al oamenilor, tatuajele au căpătat încet alte aplicații. Identificarea este un exemplu tipic în care tatuajele au avut un impact semnificativ, deoarece pot fi aplicate nu numai oamenilor, ci și animalelor.

Această practică există încă în prezent. Prizonierii din cele mai vechi timpuri aveau tatuaje pentru a ajuta la identificare. Pirații și sclavii aveau, de asemenea, tatuaje în același scop. Oamenii moderni sunt mai deschiși în ceea ce privește tatuajele în general, dar nu toată lumea le tolerează.

Există încă unele cazuri în care tatuajul devine în detrimentul oportunităților, cum ar fi obținerea unui loc de muncă sau frecventarea școlii, pentru a numi câteva. Din fericire, principiile oamenilor din zilele noastre devin din ce în ce mai progresive și renunță încet la stereotipul de lungă durată referitor la indivizii tatuați.

Rezultatul este că toată lumea primește condiții de joc echitabile, indiferent de prezența sau absența tatuajelor.

După cum sa menționat anterior, un număr considerabil de oameni trec deja de la ideea că persoanele cu tatuaje au o imagine negativă în societate. Un bun exemplu al impactului pozitiv al tatuajelor este aplicarea funcțională a acestora, ca în cazul unor pacienți cu Alzheimer.

Ei pot avea tatuate detaliile lor de bază pe corp pentru a ajuta la identificarea în cazul nefericit că dispar. Cosmetica este un alt caz în care tatuajele au un scop.

Acestea se aplică în general femeilor, dar nu sunt exclusive pentru ele. Femeile optează uneori pentru a avea tatuate sprâncenele. De asemenea, pot ascunde cicatrici prin tatuaje; va arăta doar ca machiaj și astfel va face estetica generală mai naturală.

Sursa imaginii: Uqitattooink in pinterest

Ce sunt tatuajele de realism?

Realismul, prin definiție, este reprezentarea sau reprezentarea oricărui scenariu și trebuie să fie la fel de exact ca realitatea. Acestea sunt realizate mai ales în opere de artă pictate și pot fi văzute în diferite perioade. Deoarece tatuajul este, de asemenea, o artă, nu este surprinzător să folosești realismul și în tatuaje.

Termenul „Tatuaje de realism” poate fi, de asemenea, interschimbabil cu tatuaje cu hiperrealism sau fotorealism pentru reprezentările sale aproape similare sau rezultatul în tatuaje.

Indiferent de termenul folosit, scopul final al acestui stil este de a surprinde un concept sau idee și de a-l traduce într-o imagine vizuală a corpului cât mai exact posibil..

Tatuajele care se aplică și prezintă acest tip de stilizare evocă imaginii un concept de „trăire” și „respirație” și oferă o experiență captivantă pentru oricine o vede.

Tatuaje de realism mizează foarte mult pe adâncurile și umbrele care subliniază conturul și gradul elementelor din lucrarea de artă.

Anterior, tatuajele făcute având în vedere realismul erau realizate în cea mai mare parte în gri și negru cu diferite grade de umbră, dar avansarea în tehnologie, cerneală mai bună și alte accesorii pentru tatuaje au dus la concepția tatuajelor de realism colorat.

Unii artiști sunt specializați fie în negru, fie în gri, unii în lucrări de realism colorat, iar unii merg pentru ambele. Acest lucru nu se limitează doar la scheme de culori ale tatuajelor realiste deoarece poate acoperi și tipul de tatuaj în care se poate specializa un artist.

Unii au o afinitate față de crearea de tatuaje realiste bazate pe peisaje sau animale (în loc de oameni). Unele sunt, de asemenea, mai competente în filme, anime, benzi desenate sau personaje de desene animate. Există o mulțime de categorii care se încadrează în tatuaje de realism, dar toate acestea au în cele din urmă același scop – făcând tatuajul să arate cât mai real posibil.

Sursa imaginii: Geanta pentru tatuaje

Istoria tatuajelor realiste

Istoria tatuajelor realiste poate fi urmărită în câteva decenii, în special la sfârșitul anilor 1960 și spre anii 1970 și 1980. Această perioadă a fost când a început mișcarea de artă fotorealism.

Fără fotografie, nu va exista nicio sursă pentru mișcarea fotorealismului, la fel cu realismul și tatuajele realiste. Artiștii încep de obicei cu o fotografie tipărită și apoi vor transfera în mod sistematic imaginea pe o pânză. Acest tip de sistem a devenit baza pentru apariția tatuajelor realiste.

Deși încă destul de tânăr, moștenirea tatuajelor realiste poate fi urmărită în continuare în perioada Renașterii (în secolele 15-16) – o perioadă în care a înflorit o multitudine de mari artiști.

În perioada Renașterii, care este și o perioadă de mari schimbări sociale, arta a evoluat și s-a ramificat în diferite discipline. Lucrările de artă care au încercat să surprindă realitatea au înflorit și au fost pionierate de către Rembrandt, Da Vinci și Michelangelo, doar pentru a numi câteva.

Acest lucru s-a datorat în mare parte „căutării adevărului” din acea perioadă, care la rândul său s-a tradus în arta lor – pentru a-l face mai natural.

Tatuajele moderne și realiste își au rădăcinile în peisaje cotidiene zilnice, cum ar fi peisaje și străzi. Cu ajutorul fotografiilor, ei pot „îngheța” o scenă fără să se îngrijoreze de schimbările imaginii în timp ce tatuează peisajul pe corpul cuiva.

Odată cu apariția îmbunătățirilor și a progreselor tehnologice în tehnicile de tatuare, artiștii s-au ridicat la nivelul tehnicilor și stilurilor lor. Un astfel de stil distinct este hiperrealismul, care își urmărește rădăcinile din fotorealism și, probabil, o aplicație mai avansată în comparație cu predecesorul său.

Deși termenul este aplicat predominant sculpturilor sau picturilor, poate fi folosit și pentru a descrie părțile corpului.

Unii artiști cred că fotorealismul nu surprinde pe deplin subiectul, ci scena în general, astfel că se îndreaptă spre hiperrealism care pune accentul pe subiectul însuși prin utilizarea unei focalizări mai moi, dar mai complexe..

Doare?

Există diferite modalități de a vă face un tatuaj, dar în cele din urmă depinde de pragul de durere sau de toleranță. Designul sau stilul unui tatuaj nu afectează gradul de durere pe care o persoană îl poate experimenta.

Durerea va fi mai subiectivă, depinde mai mult de o anumită parte a corpului pe care se va aplica un tatuaj. Puterea fiecărei persoane de a îndura durerea va diferi una de cealaltă, dar există zone ale corpului unei persoane în care, în general, ar suferi mai mult în comparație cu altele.

Anumite părți ale corpului conțin mai multe terminații nervoase decât altele, cum ar fi axile, coatele sau gleznele. Alte zone dureroase sunt situate în apropierea oaselor, cum ar fi cutia toracică și capul; și, de asemenea, locuri unde există un strat subțire de piele. Realizarea de tatuaje în aceste locuri poate provoca dureri intense, astfel încât unii artiști ar putea chiar să vă descurajeze să plasați tatuaje în aceste zone. Alte părți ale corpului sunt mai ușor de gestionat, cum ar fi coapsele, antebrațele și vițeii. Zonele, în care există o cantitate suficientă de mușchi pentru a absorbi durerea, cu siguranță vor ajuta la atenuarea stresului pe nervi.

Dacă faceți un tatuaj pentru prima dată, este foarte recomandabil să începeți cu tatuaje pe părți ale corpului care nu vă vor răni prea mult. Acest lucru vă poate ajuta în măsurarea sau evaluarea toleranței la durerea asociată tatuajelor.

Sursa imaginii: Inkppl in Pinterest

Ceea ce separă tatuajele realiste de alte stiluri de tatuaje?

Având tatuaje realiste înseamnă că tatuajele tale capătă mai multă profunzime. Umbrele sau umbrele au un accent mai mare pentru a evidenția contrastele dintre componentele unei imagini. Cu tatuajele realiste, este mai realist și mai fluid în descriere. Plasarea de tatuaje realiste joacă, de asemenea, o mare importanță în valorificarea potențialului său maxim.

Comparativ cu tatuajul obișnuit care poate fi plasat oriunde, un tatuaj realist necesită o atenție atentă. Părțile largi și clare ale corpului, cum ar fi spatele, bicepsul sau pieptul sunt locuri bune pentru un tatuaj realist. Spre deosebire de tatuajele simple, a avea tatuaje realiste poate dura și un timp.

Poate dura mai multe sesiuni înainte de realizarea imaginii finale, deoarece artistul poate sfătui sau opta să o facă pas cu pas. Uneori, dacă tatuajele sunt colorate, se poate face doar conturul inițial, iar culorile vor fi completate în timpul sesiunilor următoare.

Pe lângă diferența izbitoare dintre tatuajele realiste și cele tradiționale, un alt aspect este durata pe care o va lua pentru a obține unul. În funcție de dimensiunea sa, ar putea dura aproximativ două sau mai multe sesiuni pentru ao finaliza. Un alt factor important ar fi creativitatea și îndemânarea tatuatorului ales, acest factor vă va face sau vă va rupe tatuajul.

Este nevoie de un ochi fin pentru detalii pentru a face tatuajul să pară viu, astfel artiștii tatuatori care nu au suficientă experiență în a face acest tip de stilizare vor avea dificultăți. Tehnicile necesare pentru a crea și a obține un rezultat plăcut necesită o practică suficientă.

Durează mai mult?

Tatuajele, inclusiv orice fel de tatuaj permanent, își vor păstra imaginea generală chiar și după mult timp. Deși se poate argumenta cât de permanent poate fi un tatuaj, cu siguranță va dura o perioadă mai lungă, dat fiind că nu este modificat sau îndepărtat forțat.

Un scurt răspuns la întrebarea „Tatuajul meu va fi permanent?” da, dar schimbările constante ale pielii unei persoane vor avea un impact asupra aspectului tatuajului pe termen lung. Corpurile noastre se află într-o stare de schimbare constantă, iar pielea noastră nu este o scutire de acest lucru. Oamenii mai tineri tind să nu observe prea mult diferența, dar va fi destul de evident pe măsură ce cineva îmbătrânește.

Lăsarea pielii este un efect natural al îmbătrânirii și acest lucru poate afecta modul în care va arăta tatuajul tău comparativ cu modul în care a apărut inițial. Amplasarea unui tatuaj poate afecta, de asemenea, durata acestuia sau, mai precis, cât timp un tatuaj își poate păstra imaginea originală.

Tatuajele de pe brațe, picioare sau orice altă parte a corpului care este expusă frecvent la lumina soarelui își poate pierde culoarea, chiar dacă este doar cerneală neagră. Tatuajele colorate se degradează sau se estompează mult mai repede.

În timp, această decolorare poate estompa tatuajul și va avea nevoie de o anumită reaplicare sau de o suprapunere pentru a-l face din nou luminos sau proaspăt. Expunerea frecventă la apă accelerează, de asemenea, procesul de decolorare a tatuajelor. Aceste tatuaje pe mâini și degete se estompează, în general, mult mai repede, deoarece sunt de obicei spălate cu apă și expuse la lumina soarelui.

Sursa imaginii: Urme ale corpului meu în Pinterest

Cele mai multe modele de tatuaje realiste

1. Inovatoare

Designurile inovatoare de tatuaje acoperă destul de mult tot ceea ce mintea poate concepe. Așa cum spune vechea zicală: „creativitatea este limitată doar de mintea ta”. Acest gen special de stilizare a tatuajelor strălucește în lumina reflectoarelor pe desenele care nu sunt livrate.

Un design obișnuit care folosește acest stil este tatuajele de tip mech, care se găsesc de obicei pe brațe sau picioare. Acest lucru a condus la modele care au fost inventate ca „tatuaje biomecanice” – aceste tatuaje îți transformă membrele în așa fel încât vei arăta ca un cyborg. Popularitatea acestui design se datorează probabil răspândirii genurilor de science fiction în romane, filme și radio.

Pionierul acestui tip de artă corporală este artistul elvețian H.R. Giger în anii 1970. Oamenii sunt capabili să-și imagineze idei futuriste; cu toate acestea, tehnologia nu este suficient de avansată pentru a o transforma în realitate, astfel încât tatuajul ar fi o alternativă mai ușoară.

2. Religios

Tatuajele religioase (tatuaje cu teme religioase) sunt unul dintre cele mai vechi stiluri pe care oamenii le foloseau pentru arta corporală. Chiar înainte de apariția tatuajelor de realism, desenele de tatuaje legate de religie erau deja practicate în diferite părți ale globului.

Egiptenii foloseau tatuaje pentru a le arăta venerație zeilor lor. Războinicii din Asia aveau tatuaje ca o modalitate de a cere forță zeilor în timpul luptei.

Unele culturi îl aveau pentru protecție împotriva diferitelor forțe ale naturii și a entităților supranaturale. Crucile sunt foarte frecvente pentru creștini; Versetele biblice sau fragmentele scurte din scripturi sunt modelele obișnuite solicitate de clienți.

Există, de asemenea, tatuaje numite „tatuaje yantra” din Asia de Sud-Est, care prezintă imagini, rugăciuni și scripturi legate de budism. Trebuie remarcat faptul că unele credințe sau practici religioase nu tolerează tatuajele deoarece, pentru ele, încalcă sacralitatea corpului uman

abc Sursa imaginii: Tatuaj în tendințe

3. Natural

Acest stil de tatuaj realist este unul dintre cele mai vechi stiluri dintre tatuajele de realism. Descrierea peisajelor naturale oferă un sentiment de ușurință artiștilor tatuatori, deoarece poate fi mai „static” și mai ușor de reprodus în comparație cu peisajele în mișcare.

Stilurile naturale sunt încă predominante în epoca modernă, în mare parte datorită naturii lor liniștitoare pentru oameni.

Acestea includ câmpiile, cascadele, pădurile sau uneori chiar și plantele, cum ar fi trandafirii simpli și floarea-soarelui, de asemenea, se încadrează în această categorie. Ființele umane tind să graviteze către o imagine care emană seninătate într-o lume haotică.

Aceste tatuaje aderă la conceptul „trasarea rădăcinilor” și „a fi unul cu natura”. A avea tatuaje realiste naturale necesită adesea o zonă largă a corpului pentru a-i scoate în evidență gloria.

Spatele și pieptul sunt locuri bune pentru a avea astfel de tatuaje, deoarece există mult spațiu pentru care un artist poate lucra și pot adăuga, de asemenea, detalii mai fine.

4. Animale

Tatuajele cu animale ca inspirație arată grozav. Aceste tatuaje prezintă adesea ochii, capul sau întregul corp al animalului. Există multe moduri diferite în care un tatuator poate capta această imagine și există o mare multitudine de animale din care să aleagă.

Creepy-crawlies ca centipedele, insectele precum păianjenii, albinele sau furnicile sunt exemple de animale mici care pot fi tatuate pe corp. Alte animale cu aspect feroce sunt, de asemenea, solicitate pe scară largă. Acestea includ tatuaje realiste ale lupilor, uneori însoțite de o lună plină; unii preferă capetele de leu, gorilele care lovesc pieptul sau taurii care încarcă.

Acestea sunt doar câteva dintre numărul aproape nesfârșit de animale din care puteți alege. Puteți avea chiar și unul dintre animalele dvs. de companie ca model pentru designul de tatuaj dorit!

Acest lucru este de obicei făcut de o mulțime de oameni, deoarece tatuajele păstrează amintirile animalelor de companie. În anumite țări, unele animale sunt mai populare decât altele. Țările asiatice au peștii ca unul dintre cele mai populare tatuaje de animale.

Chiar și dragonii sunt destul de populari, deși nu suntem siguri dacă puteți numi asta „animal”. Cu toate acestea, dacă pur și simplu vei avea primul tău tatuaj, a avea un design animal este un pariu destul de sigur.

5. Cultura pop

Cultura pop a găsit o nișă bună în societatea tatuajelor pentru abordarea progresivă și deschisă a lucrurilor. Cultura va avea întotdeauna un impact semnificativ și considerabil asupra situațiilor actuale ale societății la un moment dat. Tatuajele din cultura pop inspiră principiile și devin imortalizate pe corpul unei persoane.

Arta derivată din cultura pop este vastă și acoperă o mulțime de imagini, variind de la personaje de film populare, supereroi comici, fraze iconice, evenimente specifice în timp etc..

Datorită legăturilor sale cu evenimente monumentale sau cu mari schimbări, nu întotdeauna urmează neapărat că tatuajele care au ca inspirație cultura pop sunt toate afaceri serioase.

Personajele de desene animate, scenele anime sau personajele jocului sunt exemple ciudate de cultură pop, care pot fi folosite și pentru tatuaje.

Sursa imaginii: Imagine tatuaj

6. Muzical

Tatuajele legate de muzică sunt deseori solicitate de clienți și deveniseră unul dintre cele mai populare tatuaje. Este destul de obișnuit să vezi instrumente muzicale tatuate pe corpurile artiștilor muzicali. Nu este o surpriză, deoarece muzica este o parte importantă a vieții oricui.

Există o varietate de opțiuni dintre care puteți alege dacă intenționați să vă faceți un tatuaj legat de muzică. Puteți obține tatuaje de instrumente cum ar fi chitare, tobe, flauturi, harpe, chiar și vioară. Puteți avea, de asemenea, artistul preferat ca subiect al tatuajului.

Există numeroase tatuaje de genul acesta, precum King of Rock ‘n Roll Elvis Presley, Beatles și Queen. Desigur, și versurile muzicale se încadrează în această categorie, similar cu scrierile religioase din tatuaje.

7. gotic

Desenele gotice au o istorie bogată care datează din epoca medievală. Este strâns asociat cu stilul arhitectural din acea epocă; arta gotică împărtășește un punct comun prin atenția artistului la detalii.

Stilul gotic poate fi un pic mai sumbru decât alte genuri de tatuaj, dar nu palidește în comparație cu complexitățile pe care le cere pentru a fi conceptualizate..

Acesta este un exemplu timpuriu al artiștilor care încearcă să treacă la o abordare realistă cu munca lor. Adesea asociat cu o atmosferă întunecată și plină de bătaie, punctul focal real al stilului gotic este adesea pierdut pentru unii oameni.

A avea acest tip de tatuaj nu asociază automat tatuajul tău cu o aură morose, dar va avea în general mai puțină culoare decât unele dintre genurile mai vibrante.

Poate fi descurajant pentru unii oameni, dar a avea o schemă de culori negru și gri pentru un tatuaj nu este atât de rău. Are încă un apel comandant, mai ales atunci când este realizat frumos de un maestru tatuator.

8. Portrete

Portretele, aproape ca fotografiile, sunt foarte bune inspirații pentru tatuaje. Unele celebre sunt utilizate pe scară largă, cum ar fi Mona Lisa a lui Da Vinci și Screamul lui Edvard Munch – care este adesea însușit în mod greșit ca lucrare a lui Van Gogh. Deși aceasta ar fi impresia inițială atunci când puneți portrete și arta tatuajelor împreună, nu se limitează la acele tipuri de imagini.

Portretele unor actori sau actrițe celebre se pot încadra și în această categorie. Cei dragi sau familia, copiii, nepoții sau orice persoană semnificativă din viața ta pot conta, de asemenea, ca un tatuaj de portret.

Alți fani sportivi extrem de morți optează chiar pentru ca jucătorul sau echipa lor preferată să fie tatuată pe corp, fie pentru a arăta sprijin, fie doar pentru apreciere în general. A avea tatuaje portret arată în general o altă persoană ca artă și arată cât de importantă este pentru tine.

9. Fotografii

Acest gen de tatuaje realiste a fost prima inspirație pentru realism în tatuaje. În trecut, artiștii tatuatori făceau o fotografie și o foloseau ca ghid în munca lor, pentru ao ușura. Ei fac tot posibilul să reproducă imaginea pe care o văd pe fotografie și să o facă la fel de realistă și exactă ca fotografia

Acesta i-a ajutat foarte mult pe artiștii tatuajului, deoarece realizarea unei fotografii nu va schimba deloc peisajul, ceea ce înseamnă că pot lua tot timpul necesar pentru a imita perfect imaginea.

Artiștii tatuatori care vor să-și încerce mâna în arta realistă a tatuajelor ar trece cu siguranță prin această categorie pentru a-și perfecționa și a-și dezvolta abilitățile și încrederea. Acest lucru servește adesea ca o piatră de temelie pentru arta tatuajului mai bună și mai grandioasă în viitor.

Cât costă tatuajele realiste?

Achiziționarea unui tatuaj este relativ ușor în zilele noastre în majoritatea locurilor. Unele orașe au chiar locuri dedicate în care oamenii pot merge pentru a-și avea cerneala. Cele mai multe, dacă nu toate, tarifele vor varia foarte mult în funcție de complexitatea designului ales. Dimensionarea este, de asemenea, un factor important atunci când calculați costul total al unui tatuaj – cu cât suprafața pe care doriți să o faceți este mai mare, cu atât va fi mai scumpă.

Așa cum este normal, accesul la anumite magazine de cerneală va fi, de asemenea, un pic mai scump, în principal datorită costurilor sale operaționale; deși s-ar putea să fii mai confortat de faptul că sunt autorizați și li se acordă permisele necesare pentru a opera.

O bună igienă și curățenie, la urma urmei, este o cerință esențială pentru această muncă delicată. De asemenea, este bine să rețineți că, în timp ce unii artiști percep o rată fixă ​​pentru munca lor (o anumită imagine dictează o sumă stabilită), în timp ce unii percep taxa pe oră.

O cifră de stadion ar putea în mod ideal să vă întoarcă în jur de 20 de dolari, cel puțin, iar acestea pot crește doar de acolo, unele costând chiar până la 2.000 de dolari. Unele magazine de cerneală sau tatuatori oferă pachete sau reduceri în funcție de alți factori. Acestea pot include pachete de grup, în care dvs. și un grup de prieteni puteți avea tatuaje potrivite, tarife sezoniere sau tatuaje în mai multe sesiuni.

Dacă sunteți încă îngrijorat de cât de mult ar trebui să cheltuiți cu exactitate pentru un anumit design pe care îl aveți în minte, cel mai bine este să vă gândiți întotdeauna la zicala populară din industrie: „un tatuaj bun va aduce un preț bun. Un tatuaj rău nu va fi. ” Realizarea unui tatuaj nu este doar o cheltuială obișnuită, ci o investiție. Și cine ar vrea să investească prost, corect?

Eșantion de tatuaj realist în brațSursa imaginii: Zeke Nesher în Pexels

Lucruri de luat în considerare înainte de a obține tatuaje foto realiste

Poate că primul lucru de luat în considerare atunci când se face un tatuaj fotorealist, sau chiar orice fel de tatuaj în general, este scopul său. Un tatuaj este un angajament pe viață. Acordat că există numeroase opțiuni în care puteți acoperi sau elimina un tatuaj, cu siguranță nu va fi la fel ca înainte (pre-tatuaj).

Un tatuaj va trebui să fie îngrijit, deoarece va deveni parte a corpului tău. Expunerea frecventă la lumina soarelui are un efect degradant asupra tatuajelor dvs., iar tatuajele realiste (cu detalii minuscule și construcția complexă) ar fi extrem de afectate.

Al doilea lucru de luat în considerare ar fi alegerea ta de tatuator. Tatuatorii sunt ușor accesibile în zilele noastre și este, de asemenea, relativ ușor să stabiliți o întâlnire cu ei. Faceți mai întâi cercetarea dvs., găsiți câteva informații despre artistul tatuator și munca acestuia.

Majoritatea artiștilor de tatuaje de renume au pagini de socializare în care își arată portofoliile. O platformă de socializare utilizată popular ar fi Instagram, unde tatuatorii își postează produsele finite.

Un al treilea aspect care trebuie avut în vedere este plasarea tatuajului realist. Așa cum am menționat anterior, tatuajele realiste au nevoie de o așezare adecvată pe corp, astfel încât efectele lor să poată fi maximizate pe deplin. În mod ideal, acestea ar fi locuri din corpul tău care au o suprafață largă de piele, cum ar fi spatele, bicepsul etc. Acest lucru oferă artistului tău tatuaj spațiu suficient pentru a lucra și, astfel, îți oferă cele mai bune rezultate..

Găsirea celor mai buni artiști de tatuaje în realism

În zilele noastre, este destul de ușor să găsești tatuatori aproape oriunde. Unii lucrează în magazine, în timp ce alții lucrează independent și își au studioul de tatuaje.

Indiferent de loc, nu ți-ar lua mult timp să cauți un artist. Coreea de Sud merită menționată pentru tatuaje grozave, doar pentru un cap în sus.

Dacă intenționați să vă faceți un tatuaj în Coreea de Sud, trebuie să verificați dacă artistul tatuator are o licență medicală pentru a opera. Guvernul sud-coreean a impus reguli stricte cu privire la practica tatuajului.

Operațiunea subterană poate duce la închisoare și amenzi grele. Mai jos sunt unii dintre cei mai cunoscuți tatuatori care practică realismul în lucrările lor de artă.

Acestea sunt foarte solicitate și, cu siguranță, vă va lua ceva timp și ar putea necesita o rezervare prealabilă înainte de a vă putea tatua corpul. S-ar putea să trebuiască chiar să așteptați luni de zile înainte de a vă avea cerneala pe corp.

 • Dmitriy Samohin din Ucraina
 • Keith „Bang Bang” McCurdy din SUA
 • Sivak din New York, SUA
 • Den Yakovlev din Rusia
 • Youyeon din Coreea de Sud
 • Nikko Hurtado din Los Angeles, California
 • Niki Norberg din Suedia
 • Matteo Pasqualin din Italia
 • Tony Santos din Sao Paulo, Brazilia
 • David Corden din Edinburgh, Scoția
 • Sean McCready din Honolulu, Hawaii
 • Ben Painter din Birmingham, Anglia
 • Matt Jordan din Noua Zeelandă
 • Rob Richardson din Regatul Unit

Acești oameni sunt renumiți pentru crearea de artă asemănătoare vieții prin tatuaje. Dmitriy Samohin, de exemplu, este un artist de tatuaje multi-premiat și este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre, dacă nu chiar cei mai buni, tatuatori care folosesc stilizare realistă a tatuajelor.

Unele pot avea mai multă înclinație sau expertiză în utilizarea doar a culorilor negre și gri, în timp ce altele pot fi căutate pentru utilizarea lor vibrantă și delicată a culorilor. Alții pot face ambele.

Acești oameni sunt doar câțiva selectați, dar puteți vedea deja că se află în diferite părți ale lumii. Aceasta înseamnă că există tot mai mulți artiști de tatuaje care pot înțelege conceptul de realism și îl pot aplica lucrărilor lor.

Găsirea unui tatuator este mult mai ușoară decât crezi, dar principala preocupare ar fi dacă artistul este capabil să-ți dea viață tatuajul ideal.

Majoritatea artiștilor de tatuaje din zilele noastre au conturi Instagram în care își postează lucrările și, uneori, chiar întregul proces, nu doar produsul final. Puteți verifica dacă stilul lor se potrivește gusturilor dvs. Acest lucru vă poate ajuta să evaluați capacitățile artiștilor tatuatori pentru a face ca desenele dvs. ideale de tatuaje să se realizeze.

tatuaje realiste de cranii în mâini și partea superioară a corpuluiSursa imaginii: Clem Onojeghuo în Pexels

Gânduri finale

Libertatea de a-și exprima sinele este o parte integrantă a stimei de sine și a creșterii personale a ființei umane. Cu arta ca cale de expresie, și cu tatuajele ca mediu, se poate presupune că realizarea tatuajelor este un mod de acceptare perfect acceptabil și nu ar trebui să fie stereotipat ca o persoană înclinată spre partea mai neplăcută a vieții.

În afară de beneficiile sale practice, estetica generală pe care o poate oferi un tatuaj este o mare spor de încredere. Atâta timp cât interiorizați considerațiile menționate mai sus, sunteți destul de bine să mergeți. Cel mai bine va fi întotdeauna să alegeți un artist cu care vă simțiți confortabil să lucrați.

Stabiliți o întâlnire și consultați mai întâi – vorbiți despre ceea ce doriți să faceți, așteptări etc., astfel încât să puteți avea liniște sufletească și încredere atunci când vă faceți tatuajul!

Previous Post
10 najlepších súprav na rast brady a podrobný návod
Next Post
25 de iluzii optice strălucitoare pentru copii