15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modern klasszikus

Az Arkansas -i otthonon dolgozó tervező fő kihívása az volt, hogy a klasszikusok legjavát hozza – a francia varázst, a mediterrán formatervezést és a brit építészeti hagyományokat..

Az égszínkék köd alig észrevehető fátyla halad át az egész házon. Van szín, de nem érzékelhető. A házat átható semleges paletta a külsőre is kiterjed. A belső tér tiszta, friss, élénk, tele van fénnyel és levegővel. A nappali semleges világos színei egyfajta keretként szolgálnak a különböző textúrákhoz és befejezésekhez. Szürke-kék metró csempe hígítja a konyha puha fehér palettáját. A konyha fehér homlokzata a modern klasszikusok tipikus példája, mérsékelten visszafogott és haszonelvű, ugyanakkor szilárd és arisztokratikus. A carrarai márványt klasszikus vonzereje és kecses öregedési képessége miatt választották a munkalaphoz.

Műalkotások, francia régiségek, antik lámpák keveréke – ez a modern klasszikusok receptje Melissa Haynes -től. Andy Warhol pop-art festményei “dolgoznak” az űrben, és divatos jegyet adnak a modernitásról. A régi és az új, a klasszikusok és a divatirányzatok ellentéte, amely elnyeli a különböző korszakok legjobbjait, a tér érdekes, stílusos és időtálló lesz.!

Previous Post
Modern svéd kunyhó közvetlenül a tenger mellett
Next Post
Šareni dom brazilskog umjetnika u Londonu