15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 prekrasnih kuća na jezeru u kojima želite živjeti

Vjerojatno ne postoji takva osoba koja jednog dana ne bi sanjala da sagradi ili kupi kuću kraj jezera, mora ili rijeke. Zamislite samo: ujutro sam se probudio, pogledao kroz prozor i bio je prekrasan pogled na vodu. Uokolo je puno zelenila, ptice pjevaju – brbljaju … I dok zamišljate svu ovu ljepotu, pozivamo vas da vidite 10 kuća uz jezero, u kojima želite ostati zauvijek. Uživajte u inspiraciji!

Rajski kutak

Super je kad postoji mjesto na kojemu možete vikendom izbiti s cijelom obitelji i jednostavno se odmoriti od gradske vreve. Primjerice, dizajnerica Anne Hepfer ima takvo mjesto, a ona tamo s obitelji odlazi svaki petak..

Spektakularan pogled i ovce

Ponekad želite da vam samo susjedi budu samo priroda i sva njezina bogatstva. To je takva kuća s prekrasnim pogledom na jezero u Poljskoj koju je sagradio arhitektonski biro Hola Design. Oko prirode i ovaca, na čemu vam sigurno neće zavidjeti i raspravljati 🙂

Na zapovijed štuke

Gledajući ovaj interijer, teško biste mogli pretpostaviti da je to nekad bila neupadljiva kuća ribara. No, tada se vlasniku dosadio takav život, pa je odlučio kuću pretvoriti u vikendicu i sada je daje u najam. I zaista želim doći ovamo za vikend, jer je pogled na jezero jednostavno nevjerojatan.

Zemlja jezera

Ako ste ikada bili u Švedskoj ili ste imali sreće posjetiti, nedvojbeno ćete primijetiti da postoji vrlo velik broj jezera i da oko njih ima mnogo lijepih kuća. Čak i ako kuća nije izgrađena tik uz jezero, najbliže jezero i dalje će biti u blizini. Postoji mnogo mogućnosti za kuće, ali evo jedne od onih koje su nam se posebno svidjele.

Utočište od vreve i vreve

Vlasnici ove kuće u Meksiku imaju veliku sreću jer nije samo stilska, moderna i sa zadivljujućom prirodom oko sebe, već i savršen bijeg od užurbanosti radnim danima. Svakako pogledajte kako su vlasnici sve uredili unutra. Ovdje, međutim, odmarate dušom i tijelom.

Mjesto za dušu

Ova ugodna kuća ima samo 25 četvornih metara. m., ali sasvim su dovoljne za domaćicu koja ovdje dolazi u posebnim trenucima svog života. Prekrasna priroda i jezero ispred kuće – ne bismo odbili takvu utičnicu.

Kad prvi dojmovi varaju

Vidjevši ovu kuću u Sjedinjenim Državama prvi put uživo, najvjerojatnije ne biste pomislili da bi iznutra mogla biti lijepa, jer izvana zaista izgleda staro. No, prvi dojam često vara, pa ga svakako morate pogledati iznutra, a zatim donijeti zaključke. U međuvremenu ćemo s tajnom uživati ​​u pogledu na jezero u blizini ove kuće.

Betonski stil

Betonski zidovi također mogu izgledati elegantno! Dokaz tome je ova moderna kuća u predgrađu Stockholma, koja ne liči na tradicionalne švedske kuće. Također ima vlastiti bazen i pristup jezeru..

Kuca snova

Kad pogledate ovu kuću, želite se uštipnuti, jer se čini da se takva ljepota događa samo u snu. No, zapravo, kuća je čak i više nego stvarna, a njezini vlasnici imali su veliku sreću..

Drveno čudo

Na visokoj litici uz jezero u Alabami nalazi se moderna drvena kuća puna topline i udobnosti. Dizajneri su pokušali učiniti sve kako bi se vlasnici ove kuće osjećali sretno što žive u njoj..

Previous Post
Boldog új évet 2019!
Next Post
Lijepa gradska kuća s dubokom poviješću i ažuriranim interijerom u Engleskoj