15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Briga o djeci: 10 ideja za dječje interijere

Danas želimo predstaviti novi odjeljak o Osmanskom, koji se zove “Izbor”. Tijekom cijelog postojanja stranice više smo puta objavljivali članke poput “10 primjera dnevnih soba s kaminom” ili “Izbor elegantnih jednosobnih stanova”, ali sada ih želimo okupiti na jednom mjestu. Drugim riječima, postojat će dizajn zasebnih soba ili prostora različitih autora, objedinjenih jednom zajedničkom temom. Kako vam se sviđa ova ideja? Što biste voljeli vidjeti u ovom naslovu? Napišite u komentarima!

Ovaj put govorit ćemo o dječjim sobama i želimo predstaviti 10 sjajnih ideja uređenja interijera za mališane.!

Čim novopečena obitelj sazna vijest da će uskoro dobiti dijete, počinje najzanimljivije razdoblje u njihovom životu: priprema sobe, odabir dizajna interijera, kupnja dječjeg namještaja, igračaka itd. Ovo razdoblje nije ništa manje zanimljivo za one koji su dugo bili roditelji, ali su htjeli započeti popravke u kući i, naravno, učiniti sve kako bi njihovo dijete živjelo u sobi iz snova. Ali što učiniti kada postoji milijun ideja, a ne znate koju biste odabrali? Ne žurite s panikom, jer ćemo pokušati pomoći i novopečenim i dugogodišnjim iskusnim roditeljima. Ispod je 10 najljepših i najzanimljivijih, po našem mišljenju, ideja za dječje interijere. Nadamo se da ćete pronaći ono što vam treba!

Ideja broj 1: prvi put roditelji

“Čestitam, uskoro ćete biti mama i tata!” – nakon takve super-vijesti počinje najzabavniji i najuzbudljiviji: koji krevetić odabrati? koji ormarić kupiti? Koje su boje najbolje za vas? i još mnogo pitanja. Vjerujemo da će vam ovih nekoliko ideja španjolskog dizajnera u skandinavskom stilu za uređenje dječjeg vrtića pomoći pronaći odgovore na vaša pitanja..

Ideja broj 2: pastelna priča 1

Tko je rekao da su sve nijanse plave samo za dječake, a ružičaste za djevojčice? Španjolski dizajneri u Zara Homeu uvjereni su da će vam se svidjeti neobične i vrlo elegantne pastelne nijanse interijera njihove djece koje su prikladne za svu djecu..

Ideja broj 3: pastelna priča 2

Još neke elegantnije i slatke ideje za dječje interijere u pastelnim bojama možete pronaći u francuskoj trgovini Maisons du Monde. Takvi su dizajni prikladni i za najmanju i za stariju djecu..

Ideja broj 4: nježnost u svakom milimetru

Volite li vi i vaše dijete nježne tkanine, jedinstveni otisci i lijepe kombinacije boja, tada će vam se zasigurno svidjeti dječji interijeri američke marke Serena. & Ljiljan. Njihove ideje prožete su pažnjom i brigom za djecu.!

Ideja broj 5: prvi put u prvom razredu

Svi se sjećamo koliko je teško shvatiti da je ljeto prošlo i da je vrijeme za ponovni odlazak u školu. Naša djeca doživljavaju isto. No Zara Home zna jednu malu tajnu koja može nadahnuti malo dijete da sa zadovoljstvom uči i radi domaće zadaće. Njihova dječja zbirka “Povratak u školu” čak nas tjera da ponovno postanemo prvašići.

Ideja # 6: djetinjstvo, ne idi!

Uz tako zapanjujuće ideje dizajna dječje sobe španjolske dizajnerice Marte Castellano, svako će dijete htjeti ostati duže u djetinjstvu. Vlastiti tobogan i ljuljanje točno u sobi – tko to nije sanjao u djetinjstvu?

Ideja # 7: kad djeca brzo odrastu

Djeca se brzo počinju nazivati ​​”odraslima”, čak i ako im je još uvijek više od 5. I odmah žele sve, poput odraslih. Ali kako želite da budu mali. Elegantni vrtići tvrtke Sissy + Marley pomoći će vam da pronađete kompromis. Njihovi interijeri za stariju djecu pomažu vašem djetetu da se osjeća kao da je odraslo, a Sissy + Marley i dalje održava roditeljsku atmosferu..

Ideja # 8: budite oprezni – dečki!

Nekako se ispostavlja da su djevojčice češće zainteresirane za lijepu i elegantnu sobu nego dječaci. No s neobičnim i vrlo zanimljivim idejama za dječje vrtiće za dječake iz Male slobode bit će teško izvući mladog vrpoljca iz sobe jer će mu to postati omiljeno mjesto u kući..

Ideja broj 9: oplemeniti teremok

Nemaju svi veliku kuću ili prostran stan, a često moraju dijeliti sobu s djecom. Ali kako je super što IKEA uvijek ima ideje za svaku situaciju. Švedski dizajneri pomoći će svim članovima obitelji da se osjećaju ugodno.

Ideja broj 10: četiri sina i kći draga

Ako imate veliku obitelj, najvjerojatnije vaša djeca dijele sobu za dvoje ili troje. I ovdje je najveći izazov za roditelje učiniti da se svako dijete osjeća dobro, ugodno i ne zakinuto. Stoga ćete u posljednjoj desetoj ideji pronaći čak deset mogućnosti kako ukrasiti sobe s više stanovnika tako da svi budu zadovoljni.

Previous Post
Boldog új évet 2019!
Next Post
Lijepa gradska kuća s dubokom poviješću i ažuriranim interijerom u Engleskoj