15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 de celebri și iubiți artiști de tatuaje din lume

Natura are cerul, pictorii au pânza lor, iar tatuatorii au pielea oamenilor de pictat. În același mod în care există nenumărate stele pe cer și o mulțime de pictori de-a lungul istoriei, cu lovituri de perie variate, există, de asemenea, un număr nespus de tatuatori din timpuri imemoriale..

Cei mai renumiți și iubiți artiști de tatuaje din lume

Dar la fel cum doar cele mai strălucitoare stele pot fi văzute clar de departe și doar maeștrii artiști ajung în sala faimei, la fel există doar o mână de tatuatori care vor intra în istorie pentru că au revoluționat această practică odată tabu și au transformat o într-o mișcare semnificativă și o tendință mult iubită.

Așadar, să începem cu legendele și să trecem la trendeters.

1. George Burchett

George Burchett celebri artiști de tatuaje

Cunoscut și sub numele de George „Profesorul” Burchett, acest englez a fost supranumit „Regele tatuatorilor” și unul dintre cei mai renumiți tatuatori din lume. Burchett a fost primul tatuator de vedete și un favorit printre regali și bogații Europei. Printre clienții săi s-au numărat regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei, regele Frederic al IX-lea al Danemarcei, „regele marinarului” George al V-lea și Horace Ridler. Desenele sale erau un amestec de motive africane, japoneze și din sud-estul Asiei și el a fost cel care a introdus lumea în tatuajele cosmetice, începând cu sprâncenele. A murit la vârsta de 80 de ani, făcând tatuaje în clasa superioară bogată până la sfârșitul vieții sale.

2. Whang-od Oggay

Whang-od Oggay celebri artiști de tatuaje

Whang-od, un tatuator aborigean, este originar din Kalinga Apayao, Filipine. Cea mai în vârstă și poate ultimul dintre colegii ei, a cernelit indigenii din Kalinga, inclusiv vânătorii de capuri acum îmblânziți sau războinici Butb, ale căror tatuaje au fost câștigate prin protejarea satelor sau uciderea dușmanilor. Tatuajele ei obișnuiau să vină cu scandări și preziceri, pentru a celebra victoriile Războinicilor. Astăzi, turiștii merg la Buscalan, Kalinga pentru a fi cernelit manual de Whang-od, care încă folosește materiale indigene. Nominalizarea ei ca una dintre comorile vii naționale și unul dintre artiștii naționali din Filipine este în deliberare. La vârsta coptă de 102 ani, Whang-Od este probabil una dintre cele mai renumite femei tatuatoare din lume.

3. Horiyoshi III

horiyoshi celebri artiști de tatuaje

Un celebru artist de tatuaje din Japonia, Horiyoshi folosește tatuajul japonez de mână sau tehnica tradițională tebori. Horiyoshi plătește cu zeci de mii de dolari pentru legendarul său corp corporal, care poate dura ani de zile. Celebrele sale lucrări au fost compilate în cărți: „Tatuaje ale Japoniei”, „Tatuaje ale lumii plutitoare” „Studierea Horiyoshi 3” și alte nouă.

4. Sompong Kanphai (Ajarn Noo Kanpai)

Sompong Kanphai celebri artiști tatuatori angelina jolie

Este posibil ca Kanphai să nu fi fost prezentat în reality show-uri, dar a avut onoarea de a cerneli una dintre cele mai frumoase celebrități feminine din lume, Angelina Jolie. În timpul vizitei sale în Thailanda, Jolie l-a pus pe Kanphai să-și facă un tatuaj de tigru de 7,8 x 7,11 inci pe partea inferioară a spatelui. Kanphai este un cunoscut artist local din Bangkok, iar tigrul a fost al doilea pe care l-a făcut pe Jolie, primul fiind un vechi script cambodgian conceput pentru a îndepărta ghinionul. Cerneala a venit cu o scandare, un imn antic pentru a binecuvânta purtătorul tatuajului. De asemenea, Kanpai se bucură de titlul „Cel mai faimos artist de tatuaje Sak Yant din lume”. Nu există nicio îndoială că Ajarn Noo Kanpai a devenit una dintre cele mai renumite femei de tatuaj din lume.

5. Spune Teven

Spuneți Teven celebri artiști de tatuaje

De vreme ce khmerii roșii au eliminat majoritatea artiștilor tatuatori din Cambodgia, artiștii tatuatori sacri sunt greu de găsit în zilele noastre. Norocul lui Say Teven a supraviețuit peste ciumă și este un privilegiu să fii una dintre rasele rare care practică încă magia sacră în rădăcinile sale budiste, hindi și animiste. Artistul de tatuaje de renume mondial, de calibru Say Teven, are de obicei câteva tradiții pe care le urmează înainte de a-și încrunta subiecții. Clienții lui Teven trebuie să îngenuncheze în fața lui cu o ofrandă de lumânări de fructe și tămâie, în timp ce Teven recită o vrajă în Pali, el își presară clienții cu apă sfințită și petale de flori galbene ca parte a ritualului de cerneală. Pentru a sigila magia, Teven suflă pe grațioasele linii și răsuciri negre, ca ultimă atingere.

6. Zhou Danting

Zhou Danting celebri tatuatori

Prima doamnă a tatuajului într-o națiune cu 1,3 miliarde de locuitori, China. Acoperit de cerneală neagră și verde din cap până în picioare (bine, aproape), Zhou se căsătorește cu stilul de tatuaj chinezesc și occidental, permițându-i să se deosebească de ceilalți și să construiască o afacere foarte profitabilă cu cerneală. Este cunoscută pentru spațiul negativ, efectele de fundal și texturile pe care le-a dezvoltat singură. Parte a listei celor mai renumiți tatuatori care fac portrete ultra-realiste pe piele, se spune că alți profesioniști care fac meseria de zece ani sau mai mult nu sunt capabili nici măcar să se apropie de ceea ce poate face Zhou.

7. Samuel O’Reilly

Samuel O'Reilly celebri artiști de tatuaje

Fiul imigranților irlandezi, Samuel a fost un tatuator din New York, care a învățat arta cernelirii în timp ce era în Marina. Contribuția sa uriașă la lumea tatuajului este că a brevetat prima mașină electrică de tatuat în 1891. Sunt sigur că lista artiștilor de tatuaje de renume mondial s-ar diminua foarte mult dacă nu pentru Samuel O’Reilly și invenția sa.

8. Bang Bang

Keith Bang Bang McCurdy celebri artiști de tatuaje

Printre clienții celebri ai lui Keith „Bang Bang” McCurdy se numără Rihanna, Justin Bieber, Miley Cyrus, printre alte popstars. El este salutat de revistele Tattoo ca fiind unul dintre cei mai buni artiști de tatuaje contemporani celebri, Vogue făcând un pas mai departe, numindu-l „cel mai faimos artist de tatuaje din lume”.

9. Jonathan Valena alias JonBoy

Jonathan Valena, alias artiști de tatuaje celebri JonBoy

JonBoy are reputația că a tatuat peste 20 de mii de oameni în viața sa. El este artistul preferat pentru familia Kardashian, în special Kendall Jenner, a cărui cerneală o consideră cea mai semnificativă lucrare de până acum. Biebs avea, de asemenea, mâna lui Jonboy asupra lui, precum și alte vedete care au fost atrași de postările uimitoare pe Instagram ale lucrărilor sale, care are mii de adepți. Lucrările sale despre Bella Hadid i-au adus aprecieri internaționale, făcându-l considerat unul dintre artiștii de renume mondial: o pereche în miniatură de aripi pe glezne pentru a comemora spectacolul ei de modă Victoria’s Secret. Stăpânirea sa asupra liniei fine, fine și a stilului de artă curat a adus un nou val de mulțime interesată de body art. Un tatuaj Jonboy este acum un simbol al statutului de cult în rândul post-milenarilor și al clientelei obsedate de vedete.

10. Kat Von D.

Kat Von D tatuatori celebri

Kat este mai întâi un tatuator american, un model, muzician, autor, antreprenor și o personalitate de televiziune. La fel ca Campbell, a fost crescută și într-un mediu strict creștin, unde un tatuaj este un tabu. Și cine ar fi cei mai renumiți clienți ai ei, în afară de „fiica risipitoare” Miley Cyrus și Demi Lovato, o altă celebritate celebră care a avut și o creștere creștină. Se pare că stigmatul religios asupra tatuajelor este cu adevărat risipit de stele, iar Kat Von D trebuie să-i mulțumim. Această doamnă drăguță și îndrăzneață a popularizat tatuajul prin cele două reality-show-uri Miami Ink și LA Ink, ambele bazate pe cerneala artei corporale. A tatuat-o pe Miley Cyrus, Lady Gaga și Demi Lovato, făcându-i una dintre cele mai faimoase tatuatoare de sex feminin din lume..

11. Ami James

Ami James celebri artiști de tatuaje

După ce a trăit în Israel și Egipt în copilărie, Ami James a crescut cu o bogată moștenire, pe care în cele din urmă a tradus-o în artă și tatuaj. Tatăl său fiind el însuși un artist tatuat, Ami James a ajuns la faimă și a devenit parte a listei faimoșilor artiști de tatuaje datorită spectacolelor sale de realitate Miami Ink, NY Ink, cu propriul salon de tatuaje Love Hate Tattoos din Miami Florida și Five Points Tattoo of New York.

12. Bob Tyrrell

Bob Tyrrell celebri artiști de tatuaje

Un tatuator american, partea de faimă a lui Tyrrell se datorează parțial faptului că a fost prezentat în emisiunile de televiziune London Ink și LA Ink. A avea copil Kid Rock ca client a contribuit, de asemenea, la popularitatea sa ca unul dintre faimoșii artiști de tatuaje care au făcut o celebritate.

13. Sailor Jerry

Sailor Jerry celebri artiști de tatuaje

Norman Keith Collins în viața reală, Sailor Jerry și-a primit porecla datorită tatuării marinarilor. Un proeminent artist american de tatuaje, a fost prezentat într-un film documentar numit „Hori Smoku” datorită influenței sale asupra artei tatuajelor moderne. Astăzi, el este onorat în Hawaii printr-un eveniment anual numit „Sailor Jerry Festival”. Fără îndoială, el se află pe lista noastră de artiști tatuatori de renume mondial.

14. Don Ed Hardy

Don Ed Hardy celebri artiști de tatuaje

Hardy și-a învățat arta în Japonia și a devenit recunoscut ca parte a grupului celor mai renumiți artiști de tatuaje pentru adaptarea esteticii și tehnicilor tatuajelor japoneze în stilul său american. A scris și publicat peste 25 de cărți despre arta tatuajelor. De asemenea, și-a licențiat propria marcă de îmbrăcăminte, accesorii, parfumuri și multe alte produse bazate pe arta sa.

abc

15. Mike Rubendall

Mike Rubendall celebri artiști de tatuaje

Dacă doriți să fiți cernelit de acest maestru, trebuie să așteptați la coadă cel puțin un an. Popularitatea lui Rubendall se datorează în mare parte recompenselor care i s-au adunat: studioul său de la Kings Avenue a fost clasat pe locul 5 în New York City de Inked (2015), Huffington Post l-a numit artist pe care să-l urmeze pe Instagram (2014) și a fost numit ca unul dintre cei mai buni „cernitori de oraș” de la New York Magazine. De asemenea, a fost prezentat pe VICE ca parte din Tattoo Age, sezoanele 2 și 5 din Ink Master, Tattoo Wars și Prick. Cu aceste premii sub centură, el este cu adevărat unul dintre cei mai faimoși artiști de tatuaje din vremea sa.

16. Joey Pang

Joey Pang celebri artiști de tatuaje

Pang este o artistă de tatuaje chineze din Hong Kong, ale cărei opere de artă și expoziții s-au bucurat de o largă acoperire media. A fost prezentată de AP, Al Jazeera, CNN, The Travel Channel și mulți alții. Deoarece Pang este cunoscută pentru că este una dintre artistele de tatuaje celebre din secolul 21, Lewis Hamilton și celebritatea din Hong Kong Candy Lo se numără printre numeroșii ei clienți celebri.

17. Mark Mahoney

Mark Mahoney celebri artiști de tatuaje

Salutat ca o legendă vie, Mark este considerat „tatăl fondator” al artei negre și gri cu un singur ac (spre deosebire de cele mai bune role Derma care au sute de ace). Este cunoscut mai ales pentru imaginile sale negre și gri ale icoanelor religioase, fetelor, bombelor, armelor și colajelor din vechea școală. El a avut o influență uriașă în timpul când tatuajul era ilegal în Boston, într-o perioadă „când trebuia să fii un haiduc, sau trebuia să fii un suflet curajos pentru a-ți face un tatuaj”, a spus Mark. Acest lucru i-a adus un loc ca unul dintre cei mai renumiți artiști de tatuaje din vremea sa.

18. Darren Brass

Darren Brass celebri artiști de tatuaje

Atitudinea sa fermecătoare și dulce l-a făcut pe Darren Brass să fie popular printre clienții săi care se simt în largul lui chiar la prima întâlnire. A devenit și mai faimos când a fost prezentat în emisiunea de televiziune „Miami Ink”.

19. Yoji Harada

Yoji Harada celebri artiști de tatuaje

Japonez din drepturi de naștere, Yoji s-a mutat în SUA și, dintr-o lovitură de noroc, a ucenizat sub conducerea lui Ami James. Ulterior a fost prezentat în emisiunea de televiziune Miami Ink, unde progresul său de la ucenic la tatuator profesionist a fost relatat împreună cu căsătoria și nașterea fiicei sale. Succesul spectacolului l-a făcut foarte popular și unul dintre cei mai faimoși artiști de tatuaje din țara sa natală, Japonia.

20. Nikko Hurtado

Nikko Hurtado celebri artiști de tatuaje

Un tatuator american specializat în tatuaje de portret realiste și colorate, Hurtado a călătorit în lume pentru a-și lăsa amprentele de cerneală și înțelepciunea într-o varietate de locuri. El și-a împărtășit talentul organizând numeroase seminare de instruire despre utilizarea teoriei și tehnicii culorii sale. De asemenea, a participat la emisiunile de televiziune LA Ink și Ink Master și a participat ca juri la Premiul Chaudesaigues. Alți artiști de tatuaje de renume mondial și-au proclamat deja admirația față de Nikko Hurtado.

21. Oliver Peck

Oliver Peck celebri artiști de tatuaje

Unul dintre cei mai cunoscuți și cunoscuți artiști de stil american de „școală veche”, Peck a realizat 415 tatuaje ale numărului 13 în 24 de ore, câștigându-i un loc în Cartea Recordurilor Guinness și trecând pe lista artiștilor de tatuaje de renume mondial. Peck a călătorit în lume făcând ceea ce iubește cel mai mult, cerneala corporală. El este co-proprietar de două saloane de tatuaje, una în Dallas, Texas, iar cealaltă este în Holywood, California. Odată a fost căsătorit cu celebra artistă de tatuaje Kat Von D..

22. Vyvyn Lazonga

Vyvyn Lazonga celebri artiști de tatuaje

Într-o arenă dominată de bărbați, este revigorant să vezi femei precum Vyvyn Lazonga, devenind una dintre faimoasele tatuatoare din lume. Vyvyn a avut o perioadă dificilă de a fi recunoscută pentru meseria ei, deoarece femeile erau o viziune rară în domeniul artei pielii în zilele mai tinere, încă din 1979. Dar, datorită muncii sale, ea a deschis calea femeilor din industria tatuajelor. Ea a fost citată de Virginia Lautman drept artista care a ajutat la „mutarea tatuajelor de la curcubeele, florile și unicornii la modă, la desenele personalizate mai mari, legate de arte plastice”.

23. Cally-Jo Pothecary

Cally-Jo Pothecary celebri artiști de tatuaje

Cally-Jo Pothecary din Southampton, Regatul Unit este atât un artist fin, cât și un tatuator. A făcut tatuaje pe Rihanna și pe actrița Sienna Miller printre multe alte vedete. A fost prezentată în reviste și campanii publicitare, în mare parte datorită colaborării sale cu Coffee Vs. Campanie de bandă. Membrii bandelor obișnuiau să aibă tatuaje speciale simbolice ale unei vieți criminale în Honduras, dar datorită lucrării originale a lui Cally-Jo, care a surprins bogatul simbolism al tatuajelor și a atins potențialul plin de speranță al cultivării cafelei ca alternativă la viața în bandă, ea a ajuns la rangul artiștilor de tatuaje de renume mondial.

24. Sarah Gaugler

Sarah Gaugler celebri artiști de tatuaje

Un artist de tatuaje de renume mondial, de origine filipino-americană, Sarah a absolvit Universitatea din Santo Tomas. Este, de asemenea, artist vizual, designer, ilustrator, model, actriță și muzician. Dar, printre multele sale talente, există ceva în cerneala corporală care tocmai o atrage. În cele din urmă și-a găsit nișa și cea mai iubită pasiune, deoarece a construit treptat un flux constant de clientelă, inclusiv vedete din Manila. Faima ei i-a dus studioul în cartierul din Manhattan, unde este acum staționată în prezent.

25. Lauren Winzer

Lauren Winzer celebri artiști de tatuaje

Cel mai bun pariu al Australiei pentru lista artiștilor de tatuaje de renume mondial, Laura Winzer este cunoscută pentru drăguța ei bucată de cerneală visătoare, tot ceea ce ar dori orice inimă dulce și romantică. Paleta ei este formată din culori pastelate și este specializată în tatuaje delicate și minuscule, cum ar fi flori și pisici. De asemenea, poate face portrete realiste ale oricărui subiect. Ea a urcat în faimă după ce i-a făcut lui Miley Cyrus un tatuaj realist de avocado în partea din spate a antebrațului.

26. Kevin Paul

Kevin Paul celebri artiști de tatuaje

Kevin Paul, un artist de tatuaje din Marea Britanie, este specializat în arta întunecată, cum ar fi desenele de craniu și trandafir, cu o mulțime de jocuri de umbre. Ceea ce îl face pe Kevin Paul să se deosebească de alți artiști de tatuaje celebri este că ajută oamenii care nu sunt mulțumiți de tatuajele lor și îi repară gratuit. Clientela sa aparține listei A, care include Ed Sheeran, Harry Styles, Travis Barker și mulți alții.

27. Scott Campbell

Scott Campbell celebri artiști de tatuaje

Crescut într-un mediu creștin legalist, Scott Campbell ar fi fost un candidat puțin probabil ca artist de tatuaje, darămite ca unul dintre cei mai renumiți artiști de tatuaje din lume. Cu toate acestea, el nu a permis ca fundația sa creștină să-l suprime pe artist în interior. Deși tatuajul este total împotriva principiilor educației sale baptiste stricte, Campbell nu poate fi în cușcă, așa că și-a întins aripile în ciuda religiei sale. Cu toate acestea, dragostea sa pentru tatuaj nu-i poate distruge total credința, așa că a făcut ceea ce fac adesea iubitorii – și-a căsătorit credința cu pasiunea și și-a numit magazinul de tatuaje „Tatuaj salvat”. De parcă tatuajul ar fi într-adevăr harul său mântuitor, mișcarea l-a catapultat spre faimă, dovedind că Dumnezeul său nu este atât de legalist. Primul său patron celebru a fost Heath Ledger.

Însuși artist vizual, Scott Campbell a dus tatuajul la un nivel cu totul nou prin inițierea expozițiilor de tatuaje în New York City, Los Angeles, Moscova și Londra.

28. Paul Booth

Paul Booth celebri artiști de tatuaje

Un artist multi-talentat, Paul Booth sculptează, pictează, face filme și muzică, totuși este cel mai bine cunoscut pentru impactul pe care l-a avut asupra lumii ca fiind unul dintre artiștii de tatuaj de renume mondial din timpul său. Înclinația sa suprarealistă întunecată i-a influențat desenele de tatuaje, un stil unic numai lui. Înfățișând demoni, fiare și fetuți răi, salonul său de tatuaje este numit în mod adecvat ca Ultimele rituri, unde oamenii care iubesc stăpânirea întunecată se adună.

29. Chris Núñez

Chris Núñez celebri artiști de tatuaje

Chris este de origine cubaneză, ceea ce explică natura lui foarte filială. Primele sale tatuaje, pe care le-a făcut când avea doar 16 ani, au fost numele părinților săi. Din păcate, tatăl său a murit când avea 18 ani. Din frustrare, s-a răzvrătit din acel moment până la vârsta de douăzeci de ani. Dragostea sa pentru tatuaj l-a ajutat să revină pe urmele sale. Acum este un mândru proprietar al Handcrafted Miami, un salon de tatuaje și o galerie și, pentru că este renumit de mulți artiști de tatuaje celebri, este salutat ca cel mai recunoscut ambasador de cerneală din Miami. La fel ca unii dintre colegii săi, a fost prezentat și în emisiunile TV Miami Ink și Ink Master, care au contribuit și la faima și succesul său.

30. Sua Sulu’ape Paulo II

Sua Sulu'ape Paulo II celebri artiști de tatuaje

Un maestru tatuator, era cunoscut sub numele de tufuga ta tatau în Samoa natală. Sua este de origine regală a tatuatorilor – s-a născut într-una dintre cele mai importante familii de maeștri tatuatori, cunoscuți la nivel internațional pentru manopera lor distinctivă cultural și extrem de calificată. A călătorit mult, a devenit cunoscut în Europa ca unul dintre artiștii de tatuaje celebri și a susținut exponate la Muzeele de Tatuaje. A fost un personaj mult-celebrat în Samoa și în comunitatea internațională până la moartea sa bruscă în 1999.

Previous Post
10 najlepších súprav na rast brady a podrobný návod
Next Post
25 de iluzii optice strălucitoare pentru copii