15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interijer u pastelnim bojama na nasipu rijeke Moskve

Ovakvi interijeri stanove na nasipu rijeke Moskve, stvoreni su za one koji se žele vratiti kući da osjete potpuni mir i spokoj. Paleta boja svijetlih i nježnih pastelnih nijansi stvara svježu i opuštajuću auru u kojoj želite provesti puno vremena. No interijeri su također sofisticirani zahvaljujući elegantnim zlatnim detaljima i retro natuknicama pariškog šika 70 -ih. Tapete u kuhinji jako su mi se svidjele, kao i slike ptica u hodniku. Moderan, izdržljiv, lijep!

Veliki i svijetli dnevni boravak jedan je od najvažnijih dijelova kuće, posebno kada zovete goste. I uvijek želite da atmosfera bude pogodna za dobru zabavu. Vlasnici ove dnevne sobe ne brinu se čak ni zbog toga, jer zadovoljava vrlo važne kriterije koje želite imati u svom domu: udobnost, stil, ljepotu i toplinu. Iako, koliko god kuća bila lijepa i svijetla, prije svega atmosferu u njoj grade stanari.

Boja svakog detalja u dnevnoj sobi vrlo je skladno međusobno kombinirana. Čak ni zlatni umetci uopće ne otežavaju sliku, već čak naglašavaju njezinu posebnost i sofisticiranost. Originalno rješenje! Bez sumnje, velike i lijepe zavjese na podu također dodaju značajke slici. Oni ne samo da služe kao apsorberi zvuka, već i savršeno dovršavaju sliku dnevne sobe u cjelini..

Kao što smo gore napisali, vrlo originalne i lijepe tapete u kuhinji privlače posebnu pozornost na sebe. Sam po sebi, jednostavan je i kompaktan, nesumnjivo sadrži modernu tehnologiju i prekrasna jela. No, kuhinja je napravljena u vrlo lijepim i nježnim bojama, a tapete sa zlatnim šiljacima čine njezinu sliku još mekšom i slađom. Takvu ideju još nismo sreli, pa bravo onome tko je smislio tako sjajno rješenje za kuhinju i nije se bojao to pretočiti u stvarnost..

Spavaća soba je mala, ali primjerena za dvoje. I ovdje su se vrlo lakonski i nenametljivo uklopili u interijer detalji zlatne boje, koji se poput crvene niti provlače po cijelom stanu. Ako pomno pogledate, na nekim zidovima možete vidjeti zlatne linije. Čak i na slici s galebom, i u onom unutarnjem okviru iste boje.

Ali u kupaonici nismo našli zlato. Gledajući fotografiju, nije teško pogoditi da je dovoljno mala. Sivo-bež i tople plave boje čine ga mekim i toplim na svoj način..

Previous Post
Marina Filippova tervező gyönyörű belső terei
Next Post
Dušni dom u blizini Madrida