15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stan vlasnika trgovine namještajem u Moskvi (56 kvadratnih metara)

Jednom je, prolazeći pored stambenog kompleksa Aeerbus u izgradnji u Moskvi, vlasnik dućan dizajnerski namještaj i pribor za dom Megapolis Casa Eduard je skrenuo pozornost na zanimljivu modernu arhitekturu, panoramske prozore i prikladno mjesto kompleksa. Ubrzo se poduzetnik odlučio preseliti ovdje i kupio mali stan površine 56 četvornih metara. m i panoramski pogled na grad. Radeći na području dizajna, ne čudi što poduzetniku nije bilo teško ukrasiti interijer “u stilu”.

 

Prilikom uređenja stanova koristile su se uglavnom tamne nijanse, a za osnovu su uzete vlasnikove omiljene boje – siva i srebrna. Svi zidovi u stanu su betonski, mnogi arhitektonski elementi izrađeni su po narudžbi. Monokromnost dnevnog boravka razrijeđena je svijetlim naslonjačima: plavim Stolica za jaja i četiri boje Labudova stolica.

Mnoge odluke i predmeti interijera u stanu donijeli su se ili po narudžbi, ili prema skicama arhitektice Elene Filimonove, Eduardove dugogodišnje prijateljice. Primjerice, rolete od talijanske tkanine u dnevnom boravku izradila je trgovina Megapolis Casa koja pripada vlasniku. Podnožja i njemačke utičnice također su izrađeni po mjeri. Od gotovih predmeta može se razlikovati sofa Doimo Salotti; podne lampe Porada.

 

Zanimljivo arhitektonsko rješenje koje upada u oči na prvi pogled je siva prozirna staklena pregrada dizajnirana za odvajanje spavaće sobe od općeg prostora. Krevet Armobil jedan je od rijetkih namještaja koji je premješten iz starog stana. Kupaonica je projektirana prema skicama arhitekta korištenjem Villeroy proizvoda & Boch i Damixa.

Fotografija: Megapolis Casa, Selo

Previous Post
Kis apartman csodálatos sötét színekben egy lánynak Moszkvában (32 négyzetméter)
Next Post
Pansion u Oslu