15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rezultati natječaja za novogodišnje interijere

Kao što je obećano, danas konačno objavljujemo rezultate našeg natječaja za najbolji svečani interijer. Odmah bih napomenuo da smo ove godine sa zadovoljstvom primijetili visoku aktivnost, mnogi su poslali čitav niz fotografija svojih kuća i stanova, ali osim toga podijelili su i svoju novogodišnju atmosferu. Upravo je to slučaj kada je bilo teško izabrati pobjednike, jer je na natjecanju sudjelovalo 40 -ak ljudi..

Nakon zaista žestoke rasprave i rasprave, odlučili smo dati prvo mjesto za najveći broj originalnih ideja, stilski dekor i općenito za vrlo uzbudljivu novogodišnju priču Natalya Tiunchik iz bjeloruskog grada Baranoviča. Bili smo impresionirani kreativnošću u dizajnu njezine kuće, jarkim bojama i činjenicom da je sve to zabilježeno na prekrasnim i kvalitetnim fotografijama. Kao glavnu nagradu, Natalya dobiva prekrasno ogledalo iz udobne trgovine namještajem i dekorima Trgovina interijera. Ispod možete pronaći prekrasne fotografije Natalijinog novogodišnjeg interijera.

Vlasnik nevjerojatno ugodne i lijepo uređene novogodišnje kuhinje s izlazom u vrt (u kojem živi prekrasno božićno drvce) – Evgenija Deisner iz Nikolajeva – prima od nas drugo mjesto, a s njim i set finih čaša. Pozivamo vas da uživate u njezinim fotografijama.

Pa dobro treće mjesto imamo Evgenija Kostina iz Sankt Peterburga sa novogodišnjim večernjim ugođajem. Podsjećamo vas da za treće mjesto imamo pravo na ukrasne zidne svijećnjake.

Zapravo, bilo je nevjerojatno mnogo divnih djela i bez pretjerivanja bilo nam je jako teško zadržati se samo na jednom. Nemojte se obeshrabriti ako ovdje niste pronašli svoje fotografije – danas, nešto kasnije, objavit ćemo izbor najsvjetlijih i najzanimljivijih interijera koji nisu ušli u prva tri. Još jednom hvala svima na sudjelovanju.!

Previous Post
Világos belső tér pasztell ékezetekkel egy régi házban Kijevben (74 négyzetméter)
Next Post
Udoban moderan stan u prizemlju u Švedskoj (98 m² M)