15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dizajnerski stan u Kijevu

Pa, naš stari san se ostvario – otvaramo novu rubriku pod nazivom “Naš”, u kojoj ćemo podijeliti najbolje interijere ukrajinskih kuća i stanova (čak imamo odgovarajuću stavku u glavnom meniju). Ažurirat ćemo čim materijal postane dostupan, ali pokušat ćemo to učiniti s određenom pravilnošću. U našoj zemlji nema toliko zanimljivih interijera u usporedbi s istom Europom ili SAD -om, ali iskreno vjerujemo da će se situacija vrlo brzo poboljšati..

A počet ćemo s ugodnim jednosobnim stanom u Kijevu na Pechersku, u vlasništvu mlade dizajnerice Valerije. Evo što nam je rekla o svom domu: „S obzirom na moj rad, svaki dan vidim ogromnu količinu boja, bogatstvo oblika, nevjerojatnu ljepotu toliko da se kod kuće želim odmoriti od toga. Odmor znači: spavati (spavaća soba), jesti (kuhinja i blagovaonica), okupiti se s prijateljima na dobrom filmu (dnevni boravak), pa raditi za užitak (radno mjesto) i hrpu stvari koje je potrebno sakriti da se ne mogu vidjeti bio je stvaralački nered.

mekano sjedalo na prozorskoj dasci s pogledom

dnevni boravak u kombinaciji s kuhinjom bijeli ormar i tepih

No, veličina stana je samo 26 četvornih metara. metara – ne omogućuje preuzimanje. Mala ukupna površina donijela je velike posljedice – preuređenje u studio za povećanje površine, sjajni bijeli zidovi i ormarići ispod stropa kako bi se maksimalno iskoristilo područje i vizualno proširilo visinu stropa okomitim linijama, čime se čuva osjećaj slobode i svezak, unatoč velikom broju stvari i knjiga.

Mac kod kuće na radnoj površini

Posebnost ovog stana je i u nedostatku boja, sve osim poda je bijelo pa se raspoloženje može postaviti tekstilom, ovisno o godišnjem dobu, zamjenom žmigavaca i jastuka, možete unijeti svježinu u interijer po vrućem ljetu , ili zagrijati u toplim bojama u hladnoj zimi. Volim kuhati i okupljati prijatelje – zato postoje 4 stolice, ali kad ima puno ljudi, stol se okreće prema prozoru, a veličina stola 160×80 omogućuje vam da prehranite cijelo društvo.

bijela minimalistička kuhinja u Kijevu

Sjajni plavi pod odlika je stana – jako sam želio hodati po nebu. 🙂 Povećao sam prozore, jer volim svjetlo, a kad se probudim, volim vidjeti drveće na pozadini oblaka. Iz istog razloga nema zavjesa. U kuhinji, sudoper kraj prozora – mnogo je ugodnije prati suđe dok se divite krajoliku.

stakleni pod u kuhinji

Tu je i dnevni boravak – s televizorom, stolićem s mekim tepihom i kaučem, koji se jednim pokretom ruke pretvara u bračni krevet, a stolić postaje noćni ormarić “.

tlocrt jednosobnog stana

p.s. Bit će nam drago čuti vaša mišljenja o stanu i novom naslovu.

Previous Post
Loft: a régi gyáraktól az elegáns városi apartmanokig
Next Post
Moderan skandinavski interijer u hladnim bojama (72 m² M)