15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tapete i zavjese Laura Ashley

Legendarna engleska kompanija godišnje Laura Ashley proizvodi oko 6 milijuna metara tkanine za odjeću i uređenje doma, kao i dva milijuna rola tapeta s uzorkom u tvornici Texplen u Walesu. Otprilike 2 puta godišnje, za svaku sezonu proljeće-ljeto i jesen-zima, Laura Ashley razvija i nudi nove dizajne za tapete i unutarnje tekstilije. Danas ćemo se detaljno zadržati na nekoliko mini kolekcija iz novog kataloga za 2012. godinu.

Za proljeće 2012. Laura Ashley razvila je novu kolekciju Staza glicinije – inspirirana nježnim cvijetom jorgovana glicinije, ova kolekcija stvorit će lagani, prozračni interijer i, sukladno tome, ugodnu, opuštajuću atmosferu u kući.

Ugodna, opuštajuća atmosfera u spavaćoj sobi može se stvoriti uz pomoć kolekcije Ležerni šik. Svijetla paleta boja, luksuzni viktorijanski otisak na tapetama daju osjećaj mira i spokoja. Svilene zavjese na prozorima dodaju milost.

nježna spavaća soba

Prozračna i vrlo elegantna kolekcija Daleko iz Nebo. Pozadine i tkanine u pastelnim, prozirnim bojama. Malo svilenog sjaja u zavjesama. Skladna kombinacija otisaka na zidovima i prozorima sve je što je potrebno za sanjivo i romantično okruženje.

Još jedna novost ove sezone je kolekcija Vlastelinstvo rođeno Je klasična kolekcija za pravi engleski dvorac ili ladanjsku kuću. Svijetlo cvijeće i ptice, koje su inspirirale dizajnere, rekreirale su atmosferu rascvjetalog vrta i pravu seosku udobnost.

Za spavaću sobu i opuštanje, ova ista kolekcija nudi nježnije pastelne boje, ali s istim otiskom na tapetama i zavjesama..

Nijanse plave boje i dalje su popularne u unutrašnjosti. Elementi vode i zraka uvijek privlače svojom tajanstvenošću i učinkom povećanog prostora. Stoga je u zbirci Laure Ashley – Nijanse plave – naširoko su zastupljeni.

plave tapete

I, konačno, koje bi ljeto bilo bez toplog i sunčanog raspoloženja ?! Laura Ashley rekreirala je vruće ljeto u svojoj novoj kolekciji Novi list, u stilu 70 -ih. U tapetama i zavjesama, pa čak i u tkaninama za tapeciranje, ima puno sunčano žute boje. Sve su ove boje osmišljene kako bi ugodile oku i izazvale osjećaj opuštenosti i užitka.!

U novoj kolekciji kućanskih potrepština Laure Ashley apsolutno svatko može pronaći isključivo svoj omiljeni stil i inspiraciju po svom ukusu. Svi ovdje predstavljeni proizvodi i ne samo da se mogu pronaći u službenim trgovinama tvrtke:

u Rusiji: www.lauraashley.ru

u Ukrajini: www.laura-ashley.com.ua

Previous Post
Kompakt tetőtér Moszkva központjában (40 négyzetméter)
Next Post
Moderan interijer s elementima brvnare u Kanadi