15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorativne boje Oikos

Za one koji zbog određenih okolnosti ne mogu ili jednostavno ne žele koristiti tapete u svom interijeru, ekološke dekorativne boje talijanske marke savršene su Oikos. Izbor boja jednostavno razbacuje oči. Zanimljivo je da ovisno o načinu nanošenja boja i proporcijama možete postići originalne i često najneočekivanije rezultate u bilo kojoj prostoriji, bilo da se radi o kuhinji, kupaonici, spavaćoj sobi itd. Tekstura Oikos boje može biti vrlo različita, a može nanosi se na apsolutno sve površine, uključujući staklo i plastiku.

Dekorativne boje i žbuka Oikos pomoći će stvoriti doista jedinstvene i elegantne interijere. Koristeći proizvode ove talijanske tvrtke za ukrašavanje zidova, možete dobiti površine različitih tekstura: glatka svila, luksuzni baršun, veličanstveni sedef, stara žbuka ili plemeniti mramor. Osim estetskih svojstava, proizvodi imaju dug vijek trajanja, otporni su na vremenske promjene i utjecaje vlage (što je toliko važno za naše podneblje), a visoki ekološki standardi omogućuju njihovu upotrebu čak i za uređenje dječjih soba..

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih je OTTOCENTO Antico Velluto – ukrasna boja, koja zahvaljujući posebnoj formuli omogućuje postizanje jedinstvenih dekorativnih efekata, kako u klasičnim, tako i u modernim stilovima.

No, Oikosovi proizvodi nisu ograničeni samo na unutarnje boje. Tvrtka također nudi liniju visoke kvalitete fasadne boje, štoviše, za razne prostore – stambene zgrade, trgovačke centre, zabavne sadržaje itd. Jedna je činjenica da su se tijekom obnove pročelja poznate katedrale sv. Petra u Rimu koristili proizvodi tvrtke Oikos, već svjedoči o besprijekornoj kvaliteti i ugledu robne marke.

Za detaljne informacije, kao i za kupnju, kontaktirajte Dekor centar Oikos, koji je službeni trgovac robne marke u Rusiji.

Previous Post
Eric Piasecki fotós: Magnificent Mountain Houses
Next Post
Planinska rezidencija u Aspenu