15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilski IKEA noviteti – veljača 2017

Ovdje je IKEA -ina glavna zasluga što čini stilski dizajn pristupačnim. O kvaliteti njihovih proizvoda ili masovnoj proizvodnji možete raspravljati koliko god želite, ali jedna činjenica ostaje nepromijenjena – lijepa je, elegantna i pristupačna. Danas je naša priča o najnovijim novitetima tvrtke iz novog kataloga za veljaču 2017. Ovdje možete pronaći moderne kuhinjske fronte izrađene od eko-materijala, prekrasnu keramiku, svijetle tepihe i još mnogo zanimljivih stvari. I kako je sve lijepo snimljeno! Usput, post se ne plaća, jako nam se sviđa. 🙂

Tamna kuhinja uopće nije tmurna, ali vrlo elegantna. I ružičasti zidni ukras ne čini ga toliko tamnim. Sviđa mi se vrlo jednostavna i zanimljiva ideja korištenja starih boca u dekoru – samo ih ofarbajte u crno i ružičasto, a stolni ukrasi su spremni.

IKEA uvijek ima ideje o tome kako koristiti različite boje u prostoriji kako bi se uskladile i izgledale elegantno. Ova spavaća soba spaja plavu i sivu zahvaljujući dodatku bijele boje. Pogledajte kako slatko izgleda ovaj jastuk i srčani tepih. Po broju knjiga pored kreveta možete naslutiti da nije jako velik. Usput, dobra je ideja koristiti knjige umjesto noćnog ormarića. Možete im staviti svjetiljku i čitati zauzvrat..

Ne znamo za vas, ali prvo što nam je zapelo za oko bio je pernati ukras. Čini se da upravo on dizajn spavaće sobe čini prozračnim i laganim. I pramenovi niti na polici, kao dekor, daju prostoriji ugođaj..

Svaka stolica izgleda još ugodnije s jastucima i dekom na njoj. IKEA uvijek ima mnogo ideja za razne vrste jastuka – od tamnih i jednobojnih do svijetlih i sa zanimljivim ukrasima..

Još nekoliko detalja predlaže poznati brand koji kuhinju ove kolekcije čine elegantnom i praktičnom. Noževi bi uvijek trebali biti na sigurnom mjestu i istodobno biti na vidiku, jer su oni ti koje najčešće koristimo u kuhinji. Takav moderan držač noža savršeno će se uklopiti i lako uklopiti u tamni dizajn. Drvene daske ukrasit će svaku boju i interijer kuhinje. Glavna stvar je odabrati pravi oblik, jer o tome ovisi i koliko će stilski izgledati u kuhinji. No najvažnija stvar je, naravno, praktičnost ploče. Okrugle se mogu koristiti i za rezanje i za stavljanje vruće tave na njih pri posluživanju hrane..

Nastavljajući temu tamnih interijera, IKEA nas poziva da se ne bojimo napraviti kupaonicu u ovom stilu. Veliki prozor i zavjesa u boji čine ga manje sumornim. A puno svijeća će čak dodati romantičnu atmosferu. Glavna stvar je da se ne boje eksperimentirati..

Previous Post
Világos belső terek Jeltje Janmaat holland fotós portfóliójából
Next Post
Savršena ljetnikovac na litici uz more u Španjolskoj