15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekor za Valentinovo

Na sreću, hladna zima daje nam priliku da se opustimo i zagrijemo uz tople emocije, ne samo na novogodišnje praznike. Vrlo brzo ponovno ćemo pomno tražiti odgovarajući poklon za svoju srodnu dušu i posramljeno se smiješiti kad zauzvrat dobijemo neki slatki suvenir. Uostalom, Valentinovo je odavno i s pravom osvojilo naša srca! Posebno za ovu najromantičniju blagdansku internetsku trgovinu elegantnog zidnog dekora ROOMMY.RU objavila je nekoliko zanimljivih novih zbirki.

Kolekcija “Tvoja priča” osmišljen je za hvatanje i pažljivo čuvanje najvažnijih datuma za vaš par u obiteljskoj arhivi. Ovo može biti dan vašeg poznanstva, vašeg prvog spoja, dan vašeg vjenčanja ili bilo koji drugi događaj koji vam je donio trenutke iskrene sreće i radosti.!

 “Tvoji inicijali” – elegantna serija koja se temelji na energiji i šarmu imena dvoje ljubavnika. Spajajući se u jednu kompoziciju, velika slova imena počinju zvučati na nov način. Ponekad se čini da imamo pravi obiteljski grb – svi su elementi slike tako skladno odabrani.

Ugodna i važna stvar je što možete sami odabrati elemente buduće slike. Shema je vrlo jednostavna: morate navesti svoj omiljeni stil dizajna, papir za ispis i doradu baguette te dizajnere ROOMMY.RU stvorite individualni sastav svojih inicijala ili imena i datuma za pamćenje.

Previous Post
Fehér királyné – Karin Foberg
Next Post
Ugodno bijelo potkrovlje: svijetao stan pod krovom (60 m² M)