15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Novogodišnja inspiracija od Ellosa

Novogodišnje pripreme već polako ulaze u aktivnu fazu; većina trgovina već je izloge ukrasila svečanim dekorom. Dakle, ako još niste počeli razmišljati o tome kako će vaša kuća izgledati za Novu godinu i Božić, vrijeme je da to učinite. Danas će nam prekrasan skandinavski brend pomoći da se prilagodimo blagdanskom raspoloženju. Ellos sa svojom prekrasnom božićnom kolekcijom. Uživajte u inspiraciji!

Vrlo ugodno rješenje za kamin su svijeće umjesto drva za ogrjev. Prekrasna božićna iluzija vatre koja neprestano gori. Mekani tepih i, kao i uvijek, puno jastuka – prava skandinavska idila. Samo mačka nedostaje 🙂

Lijepo uređen stol odmah vam budi apetit i namješta vas za ukusnu božićnu večeru. Ovaj elegantni svijećnjak savršen je za tradicionalni advent prije Božića. Skandinavci posebno vole advent i biraju najbolje svijeće za ovo razdoblje. Ove godine Advent počinje 3. prosinca i svi koji ga slave zapalit će prvu svijeću, čekajući Božić sa strahopoštovanjem, kada će se upaliti posljednja – četvrta svijeća.

Gledajući shemu boja koju Ellos nudi, posebno u dizajnu kreveta, u glavi mi se javlja samo jedna riječ – udobnost. A upravo vam ovo treba u ovom najljepšem razdoblju u godini..

Posebno u ovoj kolekciji bio sam zadovoljan prisutnošću slatkiša na stolu. Ako nikada niste kušali ove ludo ukusne slastice, ne propustite priliku kupiti ih ako ih vidite negdje u trgovini. A ako imate sreće proslaviti Božić u nekoj od skandinavskih zemalja, svakako idite na blagdanski sajam jer ćete tamo pronaći samo ogroman broj različitih okusa peciva. Voliš li kavu? Tada ćete biti oduševljeni pecivom s okusom kapučina. A tu su i okusi mente, vanilije, čokolade, medenjaci, pa čak i sladić.

Gledanje u snježni gusti snijeg ono je što želite raditi dok sjedite u takvoj fotelji sa svim ovim jastucima. I također pročitati knjigu. Glavna stvar je odabrati najsvjetlije mjesto u kući tako da svjetlo savršeno pada u vaš prozor, baš kao na fotografiji.

Sviđa nam se što Ellos predlaže da se ne fokusiramo na ogromnu količinu nakita. Uostalom, nije stvar u količini, već u kvaliteti i u tome kako se te stvari mogu međusobno kombinirati. Po našem mišljenju, ova vrsta uređenja doma savršena je ako se ne volite puno mučiti i razmišljati gdje i kako objesiti sve božićne ukrase..

Previous Post
Világos belső tér pasztell ékezetekkel egy régi házban Kijevben (74 négyzetméter)
Next Post
Udoban moderan stan u prizemlju u Švedskoj (98 m² M)