15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 stele rock cu cele mai bune modele de tatuaje

Josh Homme

Tatuajele și muzica rock merg mână în mână, dar în aceste zile se pare că singurii muzicieni care primesc cerneală nouă sunt Rihanna și Justin Beiber. Deși totul este în regulă pentru ei și fanii lor, există o lipsă gravă de muzicieni rock care au cantități mari de cerneală în aceste zile. Din ce în ce mai multe trupe renunță la heavy metal, rock sleaze, hard rock și alte genuri în favoarea unor melodii mai blânde și mai blânde. Această nouă rasă de stele rock poate avea tatuaje pe mâneci, dar de obicei sunt ascunse de pulovere lungi argyle sau alte echipamente.

Pentru vedetele rock cu cele mai bune modele de tatuaje, trebuie să ne uităm la muzicieni care sunt în joc de câțiva ani.

Cele 10 vedete rock de pe această listă au făcut turnee și au făcut muzică atâta timp cât oricine își poate aminti, iar cerneala lor servește nu ca accesoriu de modă, ci mai degrabă ca un rit de trecere pe care l-au câștigat pe drum. Aceste tatuaje reprezintă fiecare noapte târzie de petrecere, fiecare amplificator suflat și fiecare topire pe scenă pe care au avut-o vreodată aceste vedete rock. Verificați diferitele tipuri de cerneală de pe aceste stele rock pentru inspirație la următorul design de tatuaj, astfel încât să puteți avea unul dintre cele mai bune modele de tatuaje.

Josh Homme

Josh Homme este solistul Queens of the Stone Age, solistul Them Crooked Vultures și unul dintre membrii fondatori ai formației rock din desert cunoscută sub numele de Kyuss. Pe tot corpul său, Josh poartă tatuaje inspirate de anii săi de turneu cu aceste trupe. Una dintre cele mai semnificative bucăți de cerneală este un tatuaj pe deget care scrie numele bunicului său pe care l-a primit după ce a murit aproape din cauza complicațiilor chirurgicale. Îi amintește să se ridice și să trăiască viața așa cum contează în fiecare zi.

Josh Homme

Josh Homme

Tim Armstrong

În calitate de lider al trupei de punk rock Rancid, Tim Armstrong cântă muzică de peste 30 de ani și are tatuaje care îi acoperă întregul corp. Unul dintre cele mai impresionante modele de tatuaje este în partea de sus a capului, unde poartă un tatuaj de păianjen în mijlocul acestuia, cu o pânză care iese în restul capului..

Tim Armstrong

Tim Armstrong

Dave grohl

Dave Grohl a devenit proeminent ca toboșar pentru Nirvana, dar a izbucnit singur cu Foo Fighters. La început, Foo Fighters au fost un proiect clar, care nu a primit prea multă atenție. Astăzi, formația este, fără îndoială, cea mai mare trupă de rock din lume. Dave Grohl stăpânește câteva mâneci de braț care prezintă modele fantastice de tatuaje tribale și îl face să iasă în evidență printre regalitățile rock.

Dave grohl

Dave grohl

Purice

Flea este legendarul basist al Red Hot Chili Peppers și unul dintre puținii basisti care este de fapt afișat în centrul atenției printre ceilalți membri ai formației sale. Unul dintre cele mai tari modele de tatuaje ale Fleas este tributul său adus lui Jimi Hendrix. Înainte de a-l asculta pe Jimi Hendrix, Flea a crezut că muzica rock era o pierdere de timp. După ce l-a ascultat pe Jimi, s-a alăturat uneia dintre cele mai vândute și cele mai populare trupe din toate timpurile și continuă și astăzi.

Purice

Purice

Travis Barker

Blink 182 este una dintre cele mai populare trupe de punk, dar bateristul Travis Barker oferă grupului avantajul de care are nevoie disperată. Travis este acoperit cu tatuaje din cap până în picioare, dar cea mai importantă piesă a sa este tatuajul pe piept, care conține sintagma „Pot să spun,„ ?? un simbol Cadillac și un boombox. De asemenea, are un set de steaguri în carouri ca tatuaj pe gât.

abc

Travis Barker

Travis Barker

Billie Joe Armstrong

Cântărețul din Green Day este o altă vedetă rock care păstrează rockul în viață și are tatuajele pentru a-și demonstra experiența. Unul dintre cele mai tari tatuaje pe care le poartă este o bandă de film pe antebraț care arată caricaturi ale celorlalți membri ai trupei.

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong

Rob Zombie

După Alice Cooper, Rob Zombie este unul dintre numele cele mai asociate cu șocul rock. Pentru a-și păstra apariția nu doar ca muzician, ci și ca regizor de film de groază, Rob Zombie este drapat cu tatuaje cu mâneci de braț ucigaș, precum și un set lung de dreadlocks și o barbă care ar lovi frica oricărei staruri pop actuale..

Rob Zombie

Rob Zombie

Henry Rollins

Henry Rollins juca punk rock și se tatuează înainte de a fi cool. În timp ce unele dintre desenele sale de tatuaje ar putea părea cam datate astăzi, ele servesc drept accesoriu potrivit pentru omul de stat mai în vârstă al punkului hardcore. Unul dintre cele mai proeminente tatuaje ale sale este un soare tribal pe spate.

Henry Rollins

Henry Rollins

Josh Todd

Cântărețul lui Buckcherry poate fi un rege al sleaze rock, dar este unul dintre cele mai bune exemple de tatuaje minunate. Verifică spatele lui pentru a vedea un tatuaj uriaș al unui rege dintr-o punte de cărți de joc.

Josh Todd

Josh Todd

Glenn Danzig

Danzig însuși are o grămadă de tatuaje care își arată mușchii minunați. Dar principala contribuție a lui Danzig la scena tatuajelor este simbolurile sale iconice ale trupei. Tone de fani punk rock au un tatuaj Misfits undeva pe corp și chiar și mai mulți fani de hard rock au logo-ul Danzig tatuat pe spate.

Glenn Danzig

Glenn Danzig

Previous Post
20 nádherných nápadov na tetovanie podväzku
Next Post
25 de tatuaje de cerneală pentru copii incredibile