15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kuća u kojoj su se smjestili praznici

U unutrašnjosti ovoga seoska kuća za obitelj vlada prava novogodišnja idila. Svečani dekor toliko se skladno uklopio u skandinavski dizajn da se gotovo svaka fotografija može sigurno ispisati i potpisati “ovako bi trebao izgledati pravi obiteljski Božić”. No, najljepše u svemu tome je to što su vlasnici veliki dio nakita izradili vlastitim rukama. Bravo!

Općenito, Švedska je zemlja u koju vrijedi otići za zimske praznike. A posebno je divno ako imate prijatelje s kojima možete živjeti i uroniti u atmosferu priprema za blagdane..

Svečani dekor ovdje se tretira s posebnim strepnjom i ljubavlju. Samo nekoliko puta godišnje kuće se potpuno transformiraju, što jasno pokazuje koje je godišnje doba i koliko je sati za blagdane. Vjerojatno najomiljenije godišnje doba je zima. Uostalom, kuće postaju još udobnije i ljepše, poput ove koju vam ovdje prikazujemo. Takav odmor posebno ujedinjuje obitelj, jer svatko sudjeluje u procesu uređenja kuće..

Mali snježnobijeli dnevni boravak ukrašen je lijepim, velikim božićnim drvcem i nekoliko svijeća. Crvene svijeće simboliziraju da Božić uskoro dolazi. Na stolu za blagovanje mogu se pronaći ukrasi koji su, očito, također ručno stvoreni. Čak su i saksije ukrašene na svečan način.

Šveđani znaju stvoriti ljepotu od improviziranih sredstava. Češeri iz šume na prozorima izgledaju prilično kreativno. Ili možete pokupiti grane božićnog drvca u šumi i njima ukrasiti i kuću. Možete ih i lagano obojiti bijelom bojom i činit će se da na njima ima snijega..

Tijekom Božića grančice eukaliptusa izgledaju posebno lijepo kao ukras doma. Uparite ih s crvenim cvjetovima i nećete pogriješiti. U kuhinji za vrijeme ovih blagdana zasigurno ćete pronaći posebne božićne jabuke. Vlasnici kuće, a posebno djeca, jednostavno ih obožavaju, jer su jako ukusni..

Roditelji su stvorili svečanu atmosferu u djevojčicama djece postavljajući tamo još jedno božićno drvce. Istodobno, dopuštajući djevojkama da ga same ukrase. Ispalo je jako lijepo.

Vlasnicima kuće nije trebalo mnogo za uređenje spavaće sobe i kupaonice. Atmosferu Božića stvorili su uz pomoć svečane zvijezde na prozoru, koja je za ovo doba vrlo tradicionalna. Između ostalog, poput posebnog božićnog cvijeta na prozoru i malog božićnog drvca na podu kupaonice. Usput, takve biljke i zvijezde možete pronaći na prozorima po cijeloj kući. Nijedan Božić nije potpun bez njih..

Previous Post
Nyla ingyenes minták
Next Post
Idealan dom za privatnost obitelji