15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oličenje ljepote i udobnosti: kuća u Londonu

Viktorijanska, gruzijska, edvardijanska – arhitektura Londona dobila je ime po velikim engleskim kraljevima i, vjerojatno, zato je njena veličina preživjela do naših dana. To je do zadnjeg stila tako lijepo Gradska kuća, o čemu će se danas raspravljati. Obitelj vlasnika u njemu se nastanila oko 12 godina, no nakon što je njihov najmlađi sin ušao na Sveučilište, započeli su veliku obnovu. Obnovljeni interijeri dobili su više svjetla, zraka i boja, ali što je najvažnije, i dalje se izvrsno usklađuju s veličanstvenom arhitekturom kuće. Pozivamo vas da pogledate iznutra!

Stojeći na kućnom pragu, ni ne znate da vas unutra čeka nešto neobično i vrlo neobično.

Velika kuhinja može primiti najmanje 11 osoba. Zgodno je što postoji, kao i stol za blagovanje, na kojem možete sjediti pozivajući prijatelje ili čak večerati kad se svi navečer vrate kući, te kuhinjski otok na kojem možete mirno doručkovati bez da sjednete za glavni stol. Kuhinja je ispunjena prirodnim svjetlom s ulice s velikim staklenim zidom, kroz čija vrata možete lako ući u vrt. Tu je i mjesto gdje možete sjediti i jesti na svježem zraku. Ovo je jednostavno prekrasno, pogotovo kad su djeca odrasla i roditelji su sada sami i mogu provoditi svoje vrijeme kako žele. Osim toga, prirodno svjetlo dolazi iz velikog prozora točno iznad stola za blagovanje. Zbog toga izgleda još svjetlije, a kuhinja se samo kupa u zrakama dnevne svjetlosti..

Dnevna soba je malih dimenzija, a izgleda ugodno, lagano i oku ugodno. Veliko bijelo stubište vodi nas na drugi i treći kat. Usput, da biste se odlučili za tako svijetao interijer, ili morate biti jako hrabri i ne bojati se da će ga djeca zaprljati ili pričekati da djeca odrastu, a zatim odlučiti o boji vaših snova. Naši su vlasnici postupili točno prema drugoj opciji.

Slike u ovoj kući su obožavane. Ima ih mnogo, i u kuhinji i u blizini stepenica. Oni ne samo da ukrašavaju zidove, već i ispunjavaju prazninu na njima, osobito kad su tako veliki.

Spavaća soba najmlađeg sina sada je pretvorena u gostinjsku sobu, iako su njegove knjige još uvijek na policama, u znak da ga kod kuće uvijek čekaju ljubavni roditelji i obiteljska soba..

Očekivano, spavaća soba roditelja ima prostran i mekan krevet. Zidovi su osvježeni novom bojom i kupljena je lijepa posteljina..

Kupaonica je također popustila promjenama boje. Sada je još lakši i udobniji, što vam je potrebno da se opustite nakon napornog dana..

Nedavno smo pisali o prekrasnoj gruzijskoj gradskoj kući u Edinburghu.

Previous Post
Marina Filippova tervező gyönyörű belső terei
Next Post
Dušni dom u blizini Madrida