15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ghidul dvs. ușor pentru cele 14 cele mai bune creme amorțite pentru tatuaje

Ești aproape gata pentru primul tău tatuaj. Aproape. Ați ales un design care vă place și ați consultat artistul sau magazinul de cerneală preferat. Ați trecut peste avantajele și dezavantajele unui tatuaj, dar încă mai lipsește ceva important: durerea în timpul și după sesiunea de tatuaj!

Doar gândirea la asta poate uneori chiar descuraja oamenii să împingă cu procedura! Ameliorarea durerii la nivelul pielii nu se limitează doar la industria tatuajelor. Este destul de răspândit în frumusețe, îngrijirea pielii și chiar în domeniul medical. 

Utilizări ale cremelor pentru tatuaje

Este posibil ca oamenii să aibă toleranțe diferite la durere, dar un lucru este sigur – nimănui nu-i place să se afle la capăt. Deci, sunteți aproape în modul 100% bun, dar procesul de tatuare și îngrijirea ulterioară vă oferă în continuare anxietate. 

Odată cu progresele din industria tatuajelor, nu este surprinzător faptul că ar aborda această preocupare comună pentru persoanele care și-ar primi primele tatuaje și chiar pentru cei care au nevoie doar de ele atunci când își fac al doilea, al treilea sau al n-lea! Având în vedere această preocupare, anestezicele topice sunt de obicei recomandate de către artiștii de tatuaje sau magazinele de cerneală clienților lor.

De la sine, anestezice topice sunt anestezice locale care sunt utilizate pentru a amorți suprafața unei părți a corpului, care este aplicația perfectă pentru persoanele care doresc să fie cernelite!

Anestezicele locale sunt utilizate în mod obișnuit pentru proceduri medicale, cum ar fi inserții IV, cusături și inserții de cateter, dar acum și-a găsit un loc și în industria tatuajelor. Aceste anestezice sunt utilizate pentru a ușura durerea asociată cu tatuajul. 

Anestezicele topice fac acest lucru prin blocarea semnalelor nervoase, care la rândul lor scad semnificativ recepția durerii de către o persoană. Pielea, sau mai specific dermul, este desensibilizată, ceea ce face ca durerea să fie mai suportabilă.

Aceste anestezice locale vin sub diferite forme: spray-uri, jeleuri, aerosoli, creme, unguente, geluri și loțiuni. Aceste anestezice conțin în general cel puțin două sau mai multe dintre următoarele ingrediente sau componente: lidocaină, benzocaină, butamben și pramoxină.

Se pot adăuga alți compuși pentru o mai bună eficacitate a anestezicului. Cel mai creme amorțitoare pentru tatuaje sunt, de asemenea, utilizate pentru o mare varietate de scopuri. Ceară, tratamente cu laser, mâncărimi ale pielii sau vezicule sunt doar câteva dintre celelalte aplicații utile ale acestuia.

mână-om-vintage-retro-picior-trandafirSursa imaginii: PxHere

De ce să folosiți creme pentru amorțeală pentru tatuaje

Cremele amorțitoare pentru tatuaje sunt utilizate în principal pentru a „crește” toleranța personală a durerii prin amorțirea receptorilor de durere. Odată absorbiți corespunzător în pielea ta, nervii sunt desensibilizați și astfel simți mai puțină durere. Numai din acest motiv poate fi un motivator excelent care să vă ajute să treceți cu tatuajul dorit.

Deși acesta este scopul principal al anestezicelor topice, nu înseamnă neapărat că este singurul lucru pe care îl poate face. Unele produse anestezice topice conțin diverși compuși, cum ar fi vitaminele, care își pot îmbunătăți fundamental proprietățile benefice. 

De exemplu, unele produse pentru amorțirea tatuajelor conțin vitamina E, care ajută la combaterea inflamației. Unele pot conține, de asemenea, lecitină pentru a diminua iritarea, în timp ce formulele pe bază de apă sunt fabricate pentru adăugarea de hidratare și hidratare. Ingredientele naturale sunt adesea o componentă utilizată pe scară largă în producerea cremelor amorțitoare pentru tatuaje.

Gusturile de ulei de nucă de cocos, Aloe vera, miere și extracte de plante oferă proprietăți antimicrobiene, adăugate mai fine și chiar proprietăți antifungice care ajută la îmbunătățirea efectului general al cremelor amorțitoare pentru tatuaje. Nu este suficient să vă amorțiți receptorii de durere în piele; cel mai bine este să aveți agenți de vindecare și întinerire pentru a accelera procesul de recuperare.

Sursa imaginii: Cottonbro în Pexels

Diferențele dintre creme, geluri și spray-uri

Așa cum am menționat mai devreme în acest articol, există o varietate de anestezice topice din care să alegeți. De asemenea, este mai potrivit să fii conștient de ingredientele anestezicului topic. Aplicabilitatea și confortul personal pot diferi pentru fiecare produs, dar oricare dintre acestea are capacitatea de a oferi ameliorare de la durerea provocată de tatuaje

Gelurile și cremele sunt în general aceleași, cu aceeași procedură de aplicare înainte. Debutul efectivității va varia de la câteva minute (cel puțin 15 minute pentru unele) la 2 ore înainte de a se putea face orice lucru. Acest lucru se face astfel încât componentele cremei sau gelului să aibă timp să se absoarbă în piele și să amorțească terminațiile nervoase.

Pot exista, de asemenea, cazuri în care va fi necesar un strat suplimentar pentru a atinge potențialul maxim de amorțire al cremei sau gelului. Aceste tipuri de produse sunt populare printre artiștii de tatuaje, deoarece acestea tind să fie mai puternice în comparație cu spray-urile.

Pe de altă parte, spray-urile au o capacitate de penetrare semnificativ mai mică. Din acest motiv, spray-urile anestezice topice pot fi utilizate în timpul procesului de tatuare. Deoarece porii pielii sunt deschiși, spray-ul este mult mai ușor să pătrundă în piele și să-și facă treaba.

Tatuatorii vor avea adesea un spray lângă ei în timp ce procedura este în desfășurare (dacă optează pentru această metodă). Acest lucru oferă artiștilor tăi de tatuaje fereastra adecvată pentru a aplica din nou sau pentru a adăuga mai multă desensibilizare pentru un proces mai lin.

Sursa imaginii: Cottonbro în Pexels

Cea mai bună cremă de amorțeală pentru tatuaje pentru tine

O mulțime de produse vă vor copleși dacă vă căutați orbește prin produsele amorțitoare pentru tatuaje disponibile pe piață. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună cremă de amorțire pentru tatuaje, am compilat o listă de produse specifice cu descrierile acestora pentru o navigare mai rapidă, inclusiv câteva recenzii colectate de utilizatori.

S-ar putea să descoperiți că unele produse sunt mai recomandate în comparație cu altele, dar cel mai bine este să vă consultați tatuatorul despre asta. Alegeți din oricare dintre aceste anestezice topice!

1. Uber Numb 5% Lidocaina Cremă de calmare a durerii

Uber Numb 5% Lidocaina Cremă de calmare a durerii

Crema topică amorțitoare Uber Numb este un produs de calmare a durerii din Statele Unite (fabricat de UberScientific). Crema Uber Numb 5% Lidocaina pentru calmarea durerii este unul dintre cele mai utilizate anestezice topice de pe piață.

Acest produs este, de asemenea, o alegere relativ populară de către artiștii de tatuaje, cu peste 2.000 de recenzii pe Amazon, o cremă bugetară, atrage cel mai mult pentru cei care caută o opțiune eficientă, dar ușor de obținut, pentru ameliorarea durerii tatuajului.

Produsul UberScientific se mândrește cu un conținut maxim de lidocaină de 5%, conform liniilor directoare ale Food and Drug Administration, care vă permite să îl achiziționați fără prescripție medicală.

Orice lucru care conține mai mult de 5% lidocaină ar necesita o licență sau o rețetă de la un profesionist autorizat corespunzător. Uber Numb este o formulă pe bază de apă care nu lasă un reziduu urât sau gras.

 • Cantitatea maximă de lidocaină fără prescripție medicală
 • Vine în recipiente de 2 oz sau 4 oz, excelent pentru utilizare în mai multe ocazii
 • Conține vitamina E pentru a ajuta împotriva inflamației
 • Componenta de vitamina E ajută, de asemenea, la hidratarea pielii pentru a preveni descuamarea și mâncărimea
 • Formula pe bază de apă pentru o senzație mai naturală și o mai bună hidratare a pielii
 • Returnarea produsului și garanția de rambursare integrală de către companie pentru clienții nemulțumiți
 • Se folosește cel mai bine de două ori o jumătate de oră înainte de a continua sesiunea de tatuaj

Dacă sunteți în căutarea unui produs care să nu spargă banca, atunci acest lucru vă va oferi valoarea banilor. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți și aceștia vă vor procesa cu plăcere rambursarea sau aranjamentul de returnare a produsului.

2. Dr. Numb – Cremă anestezică pentru amorțeală

Dr. Numb - Cremă anestezică pentru amorțeală

Dr. Numb Topical Lidocaine Cream (5% Lidocaine cream) este produsul emblematic actual al ShinPharma, Inc. Cu mai mult de un deceniu de experiență în gestionarea durerii, produsele ShinPharma, Inc. au obținut recunoaștere din peste 50 de țări.

Compania este formată din profesioniști, cum ar fi medici, esteticieni, spitale și clinici, astfel acest brand este de încredere și de încredere.

Ambalat într-un tub de 30 de grame, Dr. Numb cu 5% Cremă de lidocaină oferă un pumn puternic pentru cei care au nevoie de efectul de amorțire suplimentar al anestezicelor topice..

În comparație cu alte creme amorțitoare, timpul de plumb este la fel de rapid ca 15 minute pentru acest anestezic, astfel, acest produs este unul dintre cele mai rapide de intrare în vigoare și poate dura două până la patru ore. De asemenea, conține vitamina E pentru a ajuta la calmarea pielii în timpul procedurii de tatuare.

 • Formula pe bază de cremă pentru o senzație catifelată și netedă
 • Conține cantitatea maximă legală de lidocaină (5%) pentru eficiență maximă
 • Unul dintre produsele de lungă durată de pe piață, cu eficacitate de până la aproape 4 ore
 • Dezvoltat și realizat în Canada, în conformitate cu reglementările Administrației pentru Alimente și Medicamente și cu orientările Organizației Internaționale pentru Standardizare
 • Niciodată testat pe animale
 • Serviciul pentru clienți vă conectează cu specialiști în produse pentru utilizarea corectă a produsului lor

Recomandat pe scară largă de profesioniști din întreaga lume pentru calitate și eficiență, Dr. Numb al ShinPharma, Inc. cu 5% lidocaină este un anestezic topic sigur și de încredere pentru nevoile tale de tatuaj.

3. Zensa – Cremă anestezică pentru amorțeală

Zensa - Cremă anestezică pentru amorțeală

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai naturale la crema anestezică topică anestezică, Anestezicul topic Zensa este o alegere bună. Conține 5% lidocaină, propilen glicol, lecitină și vitamina E; este, de asemenea, ambalat cu ingrediente naturale pentru a vă ajuta să treceți peste calvarul procesului de tatuare.

Datorită ingredientelor menționate, Zensa Topical Anesthetic este frecvent utilizat în industria de înfrumusețare și spa pentru piercing-uri, botox, epilare cu ceară și tratamente cu laser, doar pentru a numi câteva. Este fabricat în Statele Unite de către o companie canadiană și este aprobat de Food and Drug Administration și a trecut standardele Health Canada.

Această cremă anestezică topică acționează rapid și beneficiile sale pot fi resimțite în 20 de minute. Acest lucru oferă artistului tău tatuajul opțiunea de a aplica din nou crema amortitoare în timpul pauzelor din sesiunea ta de tatuaje, comparativ cu alte anestezice cu acțiune mai lungă.

 • Poate fi utilizat pentru alte aplicații, cum ar fi fotografiile
 • Conține ingrediente naturale pentru a-și spori eficacitatea în ameliorarea durerii
 • Poate fi utilizat în siguranță în apropierea zonelor sensibile, cum ar fi ochii
 • Vine într-un tub de 30 g, cu instrucțiuni de utilizare
 • Durează mult timp, până la 3 ore de la aplicare
 • Termen de valabilitate foarte lung până la trei ani

Utilizarea anestezicului topic Zensa poate fi puțin diferită de alte creme amorțitoare de pe piață, deci asigurați-vă că ați citit ghidul de instrucțiuni însoțitor la cumpărare. Depozitați în mod corespunzător pentru a vă asigura de durata de valabilitate extinsă de 3 ani.

4. Deeveeant Lidocaine Cream Numbing

Deeveeant Lidocaine Cream Numbing

Deeveeant Lidocaine Numbing Cream este produsă în Statele Unite și este frecvent utilizată de tatuatori și cosmeticieni profesioniști. Utilizată în mod obișnuit pentru aplicații de microblading, lasere, ceruire, piercing și tatuaj, această cremă amorțitoare este un anestezic local de încredere pentru oricine.

Ceea ce este special la acest produs special este combinația lor de ingrediente pe care Valekista, producătorul Deeveeant Lidocaine Numbing Cream, a dezvoltat-o ​​pentru a întări efectele liniștitoare ale anestezicului lor local..

Combinația dintre componentele de ulei din frunze de Aloe vera, Simmondsia chinensis (jojoba) și Melaleuca alternifolia (arbore de ceai) alcătuiesc amestecul lor „triplu-dip”. Oamenii care îl utilizează susțin că oferă o senzație mai răcoritoare pe pielea lor atunci când este aplicată și chiar atunci când este supusă procedurii.

 • Formula „Triple dip” compusă din extracte de frunze de jojoba, Aloe vera și arbore de ceai pentru un efect de întinerire mai puternic asupra pielii atunci când este aplicat
 • Conține doar 4% componentă lidocaină, 40 mg pe gram
 • Durează o anumită perioadă de timp înainte ca acesta să aibă efect complet. Este posibil să trebuiască să așteptați cel puțin 40 de minute pentru ca crema să aibă efect complet. Unele cazuri pot avea timpi de așteptare chiar mai mari

De obicei recomandată pentru ingredientele sale naturale, Deeveeant Lidocaine Numbing Cream este una dintre alegerile de top dacă doriți ca anestezicul dvs. local să aibă cât mai multe ingrediente pure posibil.

Deși are un conținut de lidocaină de 4% în comparație cu alte anestezice topice, acesta își poate îndeplini în mod eficient treaba. Vine într-un tub de 2 oz sau 56 g și poate fi folosit de mai multe ori.

5. Medinumb Lidocaine Cream Numbing

Medinumb Lidocaine Cream Numbing

La fel ca anestezicul topic dinaintea acestuia, crema Medinumb Lidocaine Numbing este, de asemenea, ambalată cu ingrediente naturale care nu se găsesc frecvent în cremele amorțitoare. Cu jojoba, Aloe vera și extract de frunze de arbore de ceai, crema Medinumb Lidocaine Numbing nu numai că vă desensibilizează pielea, ci ajută și la întinerire și la recuperarea pielii.

Conține lidocaină 4% în fiecare tub și este garantat că vă poate amorți receptorii de durere în mod vizibil. Cu o cercetare și dezvoltare extinse, crema Medinumb Lidocaine Numbing a fost formulată pentru a fi o cremă care nu este grasă și care îmbracă îmbrăcămintea – salvându-vă de petele greoaie cauzate de reziduurile uleioase.

Amorțeala durează puțin timp pentru a intra în vigoare – poate dura aproximativ 40 de minute și, uneori, chiar și 90 de minute pentru utilizarea tatuajelor – ceea ce nu este ideal pentru aplicații între sesiuni.

 • Efectul de amorțeală pătrunde în derm pentru o desensibilizare maximă
 • Anestezic local pe bază de apă
 • Formulat special pentru a fi prietenos cu îmbrăcămintea
 • Nu au rămas pete grase atunci când sunt folosite, mai puțin uleioase
 • Vine cu un capac rezistent la copii pentru protecție suplimentară
 • Fabricat în Statele Unite ale Americii, cu o calitate înaltă garantată a produsului

Utilizarea acestui produs este destul de extinsă, deoarece instrucțiunile sale constau în aplicarea unei cantități generoase de cremă, deci ar putea fi mai bine să stocați câteva dintre acestea pentru a evita epuizarea. Vine într-o cantitate de 2 oz. sau ambalaj de 56g. Evitați utilizarea în apropierea zonelor extrem de sensibile, cum ar fi ochii.

6. Advanced Numb 5% Lidocaina Cremă de ameliorare a durerii

Advanced Numb 5% Lidocaina Cremă de ameliorare a durerii

Crema Advanced Numb 5% Lidocaine pentru ameliorarea durerii este un anestezic local cu acțiune rapidă. Gata de utilizare în 20 de minute, acesta poate fi un anestezic ideal pentru cerneluri mici și rapide și, de asemenea, suficient de flexibil pentru a fi utilizat pentru reaplicare.

Crema Advanced Numb 5% Lidocaine pentru ameliorarea durerii conține, de asemenea, propilen glicol și doza maximă permisă de lidocaină (deci nu este necesară prescripția).

Această combinație puternică conferă acestei creme de calmare a durerii un impuls uriaș capacităților sale de penetrare a pielii. Componenta sa de vitamina E vă ajută să vă hidrateze pielea și să o hidrateze mai bine pentru a evita descuamarea sau mâncărimea pielii.

 • Cel mai bine folosit pentru tatuaje mici datorită absorbției sale rapide, dar potenței destul de limitate
 • Conține vitamina E pentru a reduce inflamația pielii
 • Conținutul de lidocaină este de 5% per cada
 • Efectul de amorțeală durează aproximativ una până la două ore de la momentul aplicării pe piele
 • Formula pe bază de apă pentru a diminua grăsimea și senzația de lipicios
 • Vine în căzi de 2 oz sau 4 oz
 • Garanție de restituire a banilor de către producător. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul lor, discutați cu reprezentantul serviciului pentru clienți și puteți aranja o rambursare sau o înlocuire, dacă este necesar

Eficacitatea Advanced Numb 5% Lidocaină pentru ameliorarea durerii poate fi relativ scurtă, având în vedere alte anestezice topice cu același conținut de lidocaină, dar cu siguranță sunt sincere.

În plus, acestea oferă o rambursare garantată pentru achiziționarea produsului lor dacă acesta nu corespunde așteptărilor dvs. Vorbește despre un serviciu excelent pentru clienți.

7. Super Numb Anesthetic Skin Numbing Cream

Super Numb Anesthetic Skin Numbing CreamSursa imaginii: Amazon UK

Utilizată de tatuatori și profesioniști din industria de frumusețe, Super Numb Anesthetic Skin Numbing Cream este foarte recomandată pentru diverse proceduri legate de piele, cum ar fi produse cosmetice, lasere, piercing, cerneală, ceară sau chiar injecții.

Super Numb Anesthetic Skin Numbing Cream este o opțiune excelentă pentru a vă oferi o experiență liniștitoare în timpul acestor proceduri.

Funcționează la fel ca în general anestezicele topice, deși cu o procedură mai strictă. Aplicarea acestei creme amorțitoare blochează receptorii de durere să primească informații transmise de nervi în piele, ducând ulterior la o senzație de amorțeală care va ajuta la atenuarea durerii.

 • Ideal pentru o singură utilizare pe tatuaje mici până la medii. Dimensiunea ideală este de aproximativ șase centimetri pe ambele părți, cel mult
 • Este nevoie de mult timp pentru ca produsul să fie complet gata efectiv – cu două ore înainte de orice procedură este perioada de timp dată de producător
 • Disponibil în tuburi de 30 g și poate fi achiziționat ca pachet de tuburi

Acest produs necesită o aplicare grea și, prin urmare, poate necesita un număr considerabil de tuburi atunci când este utilizat frecvent. Nota producătorului este de a urma instrucțiunile de aplicare pentru a scoate la iveală eficacitatea sa maximă.

8. UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream

UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream

Una dintre cele mai populare opțiuni de cremă anestezică topică din industria tatuajelor, UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream este un anestezic topic recomandat pe scară largă de către artiștii de tatuaje și magazinele de cerneală pentru clienții lor..

Componentele de 5% lidocaină și antiinflamatorii oferă UltraNumb Anesthetic Skin Numbing Cream potență garantată în asigurarea ameliorării eficiente a durerii.

Un bonus în ingredientele sale este prezența compușilor antimicrobieni care diminuează șansele de iritare a pielii și oferă, de asemenea, rezistență la formarea de vezicule sau descuamare. Pentru zonele mai mari care sunt tatuate, se recomandă îndepărtarea cremei în segmente – numai atunci când se lucrează deja la zona specifică.

 • Timp lung de așteptare înainte de atingerea efectului maxim; cu cel puțin două ore înainte de sesiunea de tatuaj
 • Efectul amorțitor al cremei anestezice UltraNumb pentru piele durere durează trei până la patru ore.
 • Disponibil în căzi de 10 g și poate fi limitat la tatuaje mici datorită aplicării sale duble recomandate înainte de proceduri
 • Conține 5% lidocaină pe cadă
 • Conține componente antimicrobiene și antiinflamatorii
 • + Făcut cu ingrediente naturale

Se recomandă aplicarea de două ori a cremei anestezice pentru piele anestezică UltraNumb înainte de orice procedură pentru a maximiza efectul său amorțitor. Este posibil ca o singură cadă să nu fie suficientă, deoarece depinde de mărimea tatuajului pe care urmează să-l faci. Cel mai bine ar fi să aveți la dispoziție rezerve, deoarece există doar o cantitate mică de cremă pe cadă

9. DermaChange Cremă organică pentru ameliorarea simptomelor

DermaChange Cremă organică pentru ameliorarea simptomelor

DermaChange Crema organică pentru ameliorarea simptomelor poate fi comercializată în principal pentru ameliorarea durerii împotriva zona zoster, dar nu înseamnă că nu poate fi utilizată ca o cremă amortitoare eficientă pentru noul tău tatuaj!

abc

Această cadă cu anestezic local conține o multitudine de ingrediente naturale care posedă proprietăți antimicrobiene și efecte calmante asupra pielii. Ingredientele sale naturale includ cehami australian și miere de manuka care au proprietăți antiinflamatorii (care are cel puțin același efect sau chiar mai mare decât aspirina obișnuită, ca să nu mai vorbim că are și proprietăți anti-fungice ca bonus suplimentar).

Alte ingrediente naturale includ Aloe vera, unt de shea și unt de cacao care conțin tone de vitamine și enzime pentru întinerirea pielii. Uleiul de cocos este, de asemenea, adăugat datorită antioxidanților săi, grăsimilor saturate și hidratării adăugate a pielii. Nu numai că aceste ingrediente reduc la minimum durerea pe care o simțiți, dar ajută și pielea să se vindece prin acest proces!

 • Ambalat cu o mulțime de ingrediente naturale care se completează perfect componentele celuilalt
 • Poate fi aplicat de câte ori este nevoie
 • Disponibil în căzi de 4 oz sau 8 oz
 • pH echilibrat pentru a maximiza eficacitatea atunci când este aplicat

Evaluările ridicate pentru această cremă amorțitoare sunt suficient susținute de inovațiile turnate în crearea și îmbunătățirea acesteia. Cu cel puțin trei decenii de cercetare și dezvoltare investite în acest produs, DermaChange Organic Shingles Symptoms Relief Cream este un brand încercat și testat, care vă garantează calitatea de care aveți nevoie într-un anestezic topic..

10. Zensa – Cremă anestezică topică cu rezistență maximă

La fel ca produsul său suror, Zensa Crema Anestezică, Crema îmbunătățită Zensă cu rezistență maximă pentru anestezie topică are toate proprietățile sale, dar cu o potență îmbunătățită. Conținutul său de 5% lidocaină vă va oferi cu siguranță amorțirea necesară de care veți avea nevoie atunci când vă faceți tatuajul.

Păstrând toate ingredientele sale naturale, Zensa Cremă de anestezie topică cu rezistență maximă Zensa este la înălțimea omonimului său. În plus, aplicarea acestui anestezic local nu afectează cerneala, ceea ce îl face foarte popular în rândul tatuatorilor.

 • Durată de viață lungă, care poate dura trei ani
 • Efectul amorțitor poate dura cel puțin două ore, maximum trei sau patru ore
 • Aplicarea cremei de anestezie topică Zensa cu rezistență maximă este destul de specifică
 • Aprobat de Food and Drug Administration și aprobat de standardele Health Canada
 • Niciodată testat pe animale
 • Are vitamina E pentru o întinerire mai bună a pielii și proprietăți antiinflamatorii pentru o recuperare îmbunătățită a pielii

11. Ebanel 5% Lidocaină Numbing Cream

Ebanel 5% Lidocaină Numbing Cream

Ebanel 5% Lidocaine Numbing Cream este un anestezic local produs de Ebanel Laboratories, o companie de îngrijire a pielii cu sediul în California, specializată în tratamente antirid, hidratante, acnee, exfolierea pielii și amorțirea pielii, pentru a menționa câteva. Formula sa pe bază de apă nu lasă o senzație de ulei atunci când este aplicată și are acțiune rapidă.

După aplicare, pielea este pregătită pentru procedura de tatuare în 20 de minute. Deși conține deja conținutul maxim de lidocaină (5%), capacitatea de penetrare a Ebanel Numb520 este îmbunătățită și mai mult de tehnologia sa lipozomală patentată care mărește absorbția pielii.

De asemenea, conține extracte de vitamina E și Aloe vera pentru a menține pielea sănătoasă și hidratată corespunzător.

 • Fără conservanți
 • Cu acțiune rapidă; 20 de minute pentru crema si 10 – 15 minute pentru spray
 • Folosește tehnologia lipozomală patentată pentru a spori absorbția și protecția pielii
 • Disponibil și sub formă de spray; cel mai bine utilizat în tandem cu crema Numb520 (aplicată anterior)
 • Produsele Ebanel au certificare de la Organizația internațională pentru standardizare, bune practici de fabricație a produselor cosmetice
 • Niciodată testat pe animale

Caziile Ebanel Numb520 sunt disponibile în cada de 1,35 oz, în timp ce spray-urile conțin 72 ml. Clienții care caută o aplicație mai rapidă ar putea opta pentru varianta lor de pulverizare. Clienții nemulțumiți pot beneficia de garanția de rambursare integrală; trebuie doar să ia legătura cu reprezentanții serviciului clienți ai Laboratoarelor Ebanel.

12. Rezoluție clinică Cremă anestezică topică Numb Master

Rezoluție clinică Cremă anestezică topică Numb Master

Un produs recomandat pe scară largă de către profesioniști din domeniul medical, Clinical Resolution Numb Master Topical Anesthetic Cream este un anestezic topic fiabil și eficient, care nu vă va provoca iritarea sau disconfortul pe piele..

Are o formulă pe bază de apă care nu lasă o senzație lipicioasă sau grasă atunci când este absorbită de piele și, de asemenea, nu va lăsa pete pe haine. Conține extracte de vitamina E, alantoină și Aloe vera care vă ajută să vă hrăniți pielea și să oferiți hidratare și umiditate suplimentară.

Cu acțiune rapidă, soluția clinică Numb Master Topical Anesthetic Cream atinge efectul maxim de amorțeală după aproximativ 20 de minute, deși eficacitatea sa nu este la fel de lungă.

 • Acțiune rapidă și gata pentru tatuare în 20 de minute
 • Efectul amorțitor durează una până la două ore
 • Conține conținutul maxim permis de lidocaină pentru produsele fără prescripție medicală
 • Cu extracte de Aloe vera, alantoină și vitamina E pentru o hrană mai bună a pielii
 • Disponibil în căzi de 1 oz sau 28,35 g
 • Recomandat de profesioniștii din domeniul medical

Acest produs are o durată lungă de valabilitate și este practic pentru persoanele care ar putea avea nevoia de a folosi totul dintr-o dată. Poate dura până la 2 ani în condiții normale și cu proceduri adecvate de depozitare.

Crema de anestezie topică Numb Master de rezoluție clinică este un produs al Laboratorului de rezoluție clinică cu sediul în Statele Unite ale Americii și a trecut standardele Cosmetics Good Manufacturing Practices (cGMP).

13. Relaxați-vă și faceți ceară – Cremă fără țipete

Relaxați-vă și faceți ceară - Cremă fără țipete

Relax and Wax’s No Scream Cream este un anestezic de actualitate orientat spre reducerea durerii sau desensibilizarea pielii în scop de epilare. Poate fi folosit pe orice suprafață a pielii pentru o eficiență maximă.

Este suficient de ușor pentru a fi utilizat pe părțile sensibile, dar încă suficient de puternic pentru a da un efect amorțitor atunci când este necesar. Acest anestezic local este utilizat pe scară largă în industria de ceară, dar nu atât de mult de către artiștii de tatuaje datorită compoziției sale de ingrediente.

Deși sunt perfect sigure pentru pielea ta, ingredientele care alcătuiesc Crema Relax and Wax – No Scream nu este o alegere ideală ca anestezic local atunci când faci un tatuaj, deoarece nu completează cernelurile utilizate.

Relax and Wax – No Scream Cream conține parabeni, petrolat și alți compuși pe care nu ați dori să-i amestecați cu cerneala de tatuaj.

 • Nu este ideal pentru tatuaje datorită ingredientelor sale; consultați-vă cu tatuatorul înainte de utilizare
 • Aplicarea relativ rapidă și rata de absorbție în comparație cu alte anestezice topice disponibile pe piață
 • Cel mai bun pentru scopuri și proceduri de epilare cu ceară, dar poate fi utilizat și pentru aplicarea pielii mai puțin invazive
 • Disponibil în tuburi de 1 oz. Utilizarea cremei pe o suprafață mare poate necesita mai mult de un tub
 • Formula pe bază de apă nu va lăsa grăsime sau ulei atunci când este absorbită de piele, astfel nu va lăsa pete pe haine

Aplicația recomandată a acestui produs este de a utiliza o cantitate generoasă sau groasă, dar datorită ambalajului actual, ar putea fi cel mai bine să stocați pe câteva tuburi. Poate fi aplicat de câte ori este nevoie, dar recomandarea maximă ideală este de trei ori pe zi.

14. Numbify – spray anestezic pentru amorțeală

Unul dintre singurele două spray-uri de pe această listă de creme amorțitoare pentru tatuaje, Numbify – Anesthetic Numbing Spray este un anestezic de actualitate care a luat în considerare îmbunătățirile de dezvoltare de către tatuatorii înșiși.

Este, de asemenea, destul de popular datorită prețului său destul de rezonabil, în comparație cu alte anestezice topice disponibile pe piață.

Cu un conținut de lidocaină de 5% în sticlele de pulverizare, Numbify – Spray Numbing Anestezic își prezintă produsul drept unul dintre cele mai penetrante anestezice topice sub formă de spray disponibile.

Un alt aspect al acestui anestezic este utilizarea lor de ingrediente naturale care includ: pulbere de săgeată care ajută la recuperarea rănilor, mușețel care are proprietăți antiseptice, liniștitoare și antibacteriene și, de asemenea, extract de rădăcină al culturii kava kava care emulsionează și mărește eficacitatea ingredientelor lor.

 • Mai mult de 90% din compoziția Numbify – Anesthetic Numbing Spray este compusă din ingrediente naturale
 • Conține conținutul maxim de lidocaină pentru un produs fără rețetă (5%)
 • Anestezic topic prietenos cu bugetul. Vă oferă calitatea de care aveți nevoie la un cost care nu va rupe banca
 • Conceput pentru a fi sigur și liniștitor pentru piele pentru o eficiență maximă
 • Unul dintre cele mai utilizate spray-uri de pe piață; se epuizează ușor

Așa cum este normal în spray-urile de amorțire a tatuajelor, spray-ul Numbify – Anesthetic Numbing Spray trebuie utilizat în timp ce o sesiune de tatuaj este în curs (nu înainte de procedură). Este disponibil în sticle de spray de 2 oz.

Cât costă cremele pentru amorțeală pentru tatuaje?

Prețurile cremelor amorțitoare pentru tatuaje sau anestezicelor topice pot varia de la 1,00 USD și pot ajunge până la 50,00 USD (și uneori chiar și dincolo de acel preț). Cu această gamă de prețuri, cu siguranță vor exista succese și rateuri atunci când se caută anestezicul topic perfect în raport cu eficacitatea acestuia.

Unele creme amorțitoare pentru tatuaje care pot fi cumpărate sub prețul de 10,00 USD pot fi eficiente pentru această persoană, dar unele pot necesita un alt produs care poate fi în intervalul 30,00 USD sau mai mare. Înseamnă doar că un produs care este eficient pentru dvs. s-ar putea să nu fie eficient pentru o altă persoană.

Încercarea și eroarea vă vor ajuta să determinați ce vi se potrivește cel mai bine. Puteți să-l întrebați pe tatuatorul dvs. despre ce vă recomandă dacă veți folosi pentru prima dată o cremă amorțitoare pentru tatuaje – vă vor putea oferi o explicație mai detaliată cu privire la beneficiile și efectele produsului.

De cele mai multe ori, mergeți cu zicala „o muncă de calitate – sau un produs pentru această chestiune – necesită un preț de calitate” dacă nu sunteți sigur ce produs să cumpărați. Mai bine, puteți încerca să căutați produse anestezice topice care au o garanție de returnare a banilor doar în cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul lor. Dar asigurați-vă că vă coordonați mai întâi cu reprezentantul clienților pentru a confirma dacă vor respecta acest acord.

S-ar putea să dureze ceva timp pentru a căuta produse cu garanții de restituire a banilor, dar există cu siguranță disponibile anestezice topice care au această afecțiune. Singurul dezavantaj este că garanția de returnare a banilor s-ar putea să nu fie aplicabilă dacă ați cumpărat produsul de la un distribuitor online. Puteți beneficia de garanție numai dacă ați achiziționat produsul direct de la companie sau de la un distribuitor autorizat.

Sursa imaginii: InkedMag

Cremele de amorțeală pentru tatuaje funcționează cu adevărat?

Răspunsul scurt la această întrebare este da, funcționează. Cu toate acestea, este bine să rețineți că, așa cum este cazul toleranței la durere, la fel și efectul cremelor amorțitoare ale tatuajelor sau al anestezicelor topice variază la diferite persoane. Ceea ce ar putea fi eficient pentru o anumită persoană nu va implica automat că va avea același rezultat atunci când este utilizat de o altă persoană.

Cremele amorțitoare pentru tatuaje sau anestezicele topice au componente de bază, dar producătorii sau producătorii fac tot posibilul în cercetare și dezvoltare pentru a-și îmbunătăți produsele și a-i îmbunătăți eficacitatea. O metodă clinică a fost aplicată în producerea acestor anestezice topice, care garantează siguranța și fiabilitatea.

Pot exista cazuri în care un anestezic topic sau o cremă amorțitoare pentru tatuaje nu funcționează, se poate datora incompatibilității persoanei cu respectivul produs. Se întâmplă și o simplă schimbare a anestezicului topic este soluția la această dilemă.

Trecerea la o cremă amorțitoare pentru tatuaje cu diferite ingrediente poate fi, de asemenea, un factor pentru ca un anestezic local să fie eficient pentru o persoană. Nu este niciodată o decizie proastă să vă consultați cu tatuatorul pentru a afla care ar putea fi cea mai bună alternativă pentru dvs. Sfatul lor ar putea fi singurul lucru de care veți avea nevoie pentru a găsi o cremă amorțitoare pentru tatuaje care să fie compatibilă cu dvs..

Lucruri de luat în considerare înainte de a alege o cremă de amorțeală pentru tatuaje

Un factor primar de luat în considerare înainte de a alege o cremă amorțitoare pentru tatuaje sau orice anestezic topic este compatibilitatea dvs. cu produsul. Deși relativ rare, pot apărea cazuri de reacții alergice pe piele. Acestea se pot datora propriului dvs. machiaj genetic sau aveți alergii la anumite componente ale anestezicului topic, cum ar fi lidocaina, benzocaina, tetracaina sau alte ingrediente naturale pe care le poate conține..

Există o alternativă pentru persoanele cu reacții alergice la creme amorțitoare pentru tatuaje sau la orice anestezic local – analgezice.

Consultați-vă artistul tatuator cu privire la această problemă. Artistul tău de tatuaje va fi cel mai bun prieten al tău atunci când se ocupă de orice problemă legată de tatuaj, indiferent dacă este vorba de pre-tatuaj, în timpul sau post-tatuaj. Tatuatorul tău este persoana cea mai dotată cu cunoștințe și experiență de încredere.

Acestea fiind spuse, există posibilitatea să întâlniți o persoană, sau chiar un artist de tatuaje, care sunt „purici ai durerii” și v-ar descuraja să utilizați o cremă amorțitoare pentru tatuaje pentru singurul motiv al procesului de a fi mai puțin memorabil sau semnificativ pentru că ați ales să îl achiziționați printr-o metodă mai puțin dureroasă. Acestea sunt genul de oameni pe care ar trebui să îi evitați, cel puțin atunci când este vorba despre tatuaje.

Siguranța ar trebui să primească cea mai mare preocupare în ceea ce privește lucrurile care se fac corpului dumneavoastră. A-l supune unei dureri inutile este periculos și să fii sincer pur și simplu prost, să demonstrezi doar un punct că ești „angajat” să-ți faci un tatuaj în modul dur și „corect”.

Sursa imaginii: Dr. Numb

Pot afecta calitatea tatuajului tău?

Aceasta este o întrebare destul de complicată. Unii producători pot spune „da”, în timp ce unii pot spune „nu”. Deci, care este diferența atunci? Există două lucruri importante la care să ne gândim în acest caz. În primul rând, trebuie să înțelegeți cum funcționează un anestezic topic, cum vă afectează corpul sau pielea și cum își face treaba pentru a vă amorți terminațiile nervoase..

În al doilea rând, ingredientele unui produs joacă un rol vital în a determina dacă acesta îți va afecta tatuajul pozitiv, negativ sau deloc.

Este posibil ca unii artiști de tatuaje să nu recomande un anumit produs, dacă sunteți cel care l-a ales pe baza utilizării personale sau a recomandărilor altora (datorită simplului fapt că sunt mai familiarizați, mai cunoscuți sau care susțin o altă marcă de cremă amorțitoare pentru tatuaje).

O altă situație a unui tatuator care nu recomandă un anumit produs se poate datora incompatibilității sale cu cerneala tatuajului. Acest lucru poate provoca un efect de curgere care va distruge designul datorită faptului că cerneala nu se poate așeza corect pe piele.

Merită să acordați atenția necesară ingredientelor enumerate în orice produs de amorțeală pentru tatuaje sau anestezic topic. Reacțiile alergice la anumite ingrediente pot provoca dezastru nu numai pentru tatuaj, ci și pentru piele sau corp. Efectuarea unei cercetări exhaustive și a unei anchete asupra componentelor unui produs dă roade pe termen lung și vă va oferi liniște sufletească.

Cum să aplicați corect cremele

Aplicarea corectă a cremelor amorțitoare pentru tatuaje este relativ simplă și simplă. Unele anestezice topice pot avea instrucțiuni specifice despre modul în care ar trebui să fie utilizat, dar majoritatea produselor urmează în general o procedură stabilită, cu diferențe doar în momentul aplicării. Mai jos este prezentat fluxul comun de aplicare corectă a cremelor amorțitoare pentru tatuaje.

1. Spălați-vă bine pielea, în special zona specifică unde va fi aplicat un tatuaj

O igienă adecvată trebuie întotdeauna exercitată atunci când vă faceți tatuajul. Folosiți săpun pentru a îndepărta murdăria, murdăria și uleiurile – este esențial să maximizați efectul cremei amorțitoare pe care o veți aplica pe pielea dvs..

Unii chiar recomandă aplicarea cremelor hidratante pentru a ajuta la hidratarea și elasticitatea pielii, dar rețineți că nu puteți amesteca cremele hidratante și cremele amorțitoare pentru tatuaje pentru a evita complicațiile.

2. Aplicați crema pe baza instrucțiunilor recomandate pentru produs

Cel mai bine este să folosiți mănuși pentru acest lucru. Mănușile sterile reduc riscul de infectare și transfer de murdărie de pe degete. Cele mai multe anestezice topice ar necesita să aplicați o cantitate generoasă de cremă pe piele pentru cel mai bun efect amorțitor și absorbția maximă a pielii. Asigurați-vă că aveți suficient stoc pentru a vă satisface nevoile!

3. Înfășurați-l cu plastic, unul curat!

După ce ați așteptat ceva timp (pe baza aplicației recomandate a unui produs), înfășurați-vă pielea cu plastic, împreună cu crema. Acest lucru se face pentru a menține crema în loc și servește, de asemenea, pentru a reține căldura.

Reținerea căldurii are ca rezultat deschiderea porilor pielii și astfel oferă cremei amorțitoare un acces mai ușor la dermă (unde își va face treaba de a bloca terminațiile nervoase). Lăsați-l așa cum este și așteptați în funcție de durata sugerată pentru a permite anestezicului local să se absoarbă complet în piele pentru cele mai bune rezultate

4. Îndepărtarea ambalajului

Eliminarea ambalajului este ultimul proces înainte de a vă putea face tatuajul. În mod ideal, ar trebui să se facă folosind cel mai mic timp posibil pentru a evita contaminarea și pentru a maximiza efectul cremei amorțitoare. Unii artiști de tatuaje ar prefera să îl elimine singuri și să înceapă sesiunea de tatuaje imediat după

Unii artiști de tatuaje ar putea aplica din nou creme amorțitoare în timp ce sesiunea de tatuaje este în desfășurare. Unii pot folosi, de asemenea, spray-uri în combinație cu creme pentru o absorbție mai rapidă în piele.

Rețineți că citirea etichetei unui produs este întotdeauna o necesitate, inclusiv manualul de instrucțiuni însoțitor. Unele anestezice topice pot avea instrucțiuni mai specifice despre cum să-și aplice produsul pentru a-și maximiza efectul. Asigurați-vă că vă informați tatuatorul dacă aveți de gând să folosiți o cremă amorțitoare pentru tatuaje.

Sursa imaginii: Etsy

Gânduri finale

Cremele amorțitoare ale tatuajelor nu trebuie percepute ca o cale ușoară de ieșire atunci când vorbim despre depășirea anxietății și durerii legate de tatuaje. În afară de scopul său principal de a vă ajuta să faceți față durerii prin blocarea receptorilor de durere a pielii sau a terminațiilor nervoase, are și proprietăți care ajută la întinerirea și vindecarea pielii. Folosirea lui nu diminuează semnificația experienței tale.

Fii deschis la minte și fă cercetările necesare pentru a găsi cel mai compatibil anestezic topic pentru tine. Vor fi o mulțime de produse din care să alegeți, dar oricare dintre ele va avea același scop de a vă oferi ușurare de la o experiență dureroasă de tatuaj. În plus, nu ar strica să-i ceri artistului tău tatuaje păreri sau recomandări.

Previous Post
10 najlepších značiek tetovacích atramentov pre ostré a trvalé farby
Next Post
24 de idei impresionante de umplere a tatuajelor