15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de tatuaje Cool Bumblebee

O floare cu un bondar este reprezentarea clasică veche a flirtului și a iubirii. Tatuajele Bumblebee sunt foarte atractive și pot fi descrise în diferite dimensiuni. Cei mici arată drăguți cu design-urile lor de bebeluș nevinovat și ochi întrebați care privesc lumea. Exemplele mai mari de tatuaje prezintă combinația clasică de galben și negru care înfățișează albina. Ca formă de artă, acest design de tatuaj poate fi variat în măsura în care imaginația ia, dar tema de bază a iubirii nu se schimbă niciodată.

Bumblebees sunt exemple clasice de comportament cochet, unde varietatea este nectarul vieții! Căutarea celor mai bune și mai dulci flori este o căutare nesfârșită în viața albinei. Unii artiști tatuatori folosesc designul clasic al albinelor negre și galbene fără alte înfrumusețări pentru a face o declarație stilistică simplistă. Unii folosesc flori, mari sau mici, pentru a adăuga un strop de culoare tonurilor întunecate ale albinei.

Tatuajele Bumblebee sunt de obicei preferate de femei decât de bărbați, poate din cauza temei romantice a relației floare-albină.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje Disney, Tatuaje Feminine, Tatuaje Pirați și Tatuaje Cleble înalte.

Bliț strălucitor

Strălucind strălucitor, acest tatuaj de bondar are culori profunde și strălucitoare într-o combinație perfectă. Floarea uriașă roz și micul bondar care planează deasupra ei fac o declarație de stil care îl determină pe purtător să prezinte opera de artă.

Bliț strălucitor

Bliț strălucitor

Puterea dragostei

Este drăguț … este ceea ce te gândești! Acest tatuaj cu bondarul planând peste unele frunze în căutarea florii perfecte are o aromă de delicatețe în expresia sa artistică.

Puterea dragostei

Puterea dragostei

Muzică în urechile mele

Fata din această imagine trebuie să iubească muzica. Un tatuaj minuscul de albine chiar în spatele unei urechi îi ține companie tot timpul, fredonând sunete de muzică dulce pentru a o purta în rutina zilei.

Muzică în urechile mele

Muzică în urechile mele

Efect de benzi desenate

Acesta este un tatuaj amuzant de mici bondari. Ochii bulbucați și expresia comică o fac o piesă de artă amuzantă. Zâmbetul său spune … Știu că sunt comic, așa că ce! Atâta timp cât îți pot pune un zâmbet pe față, totul este în regulă cu mine.

Efect de benzi desenate

Efect de benzi desenate

Flying Beauty

Acest tatuaj de bondar primește note de top. Designul impecabil cu negru și galben arată efectul blând pe care artistul și-l intenționează. Aripile translucide fac ca albina să prindă viață de parcă ar fi pe punctul de a zbura în căutarea nectarului.

Flying Beauty

Flying Beauty

Parfumul Cark

Acest bondar pare să aștepte în umbrele întunecate parfumul celei mai bune flori. Culorile sale negre, gri și galbene plictisitoare creează un efect de aventuri periculoase, dar nespuse.

Parfumul Cark

Parfumul Cark

Rapsodia de vară

Este acest bondar care face un dans de împerechere pentru a atrage un partener atrăgător? Aspectul cochet este evident și ofranda de flori este cu siguranță un mesaj de dragoste. Pe măsură ce tatuajele merg, aceasta este o formă de artă perfectă.

Rapsodia de vară

Rapsodia de vară

Ascunderea secretă

Acest bondar este destul de sigur și fericit parțial ascuns de părul fetei pe ceafă. Dar culorile și culorile artistice nu pot fi ratate, deoarece albina pare să iasă din stupul ei!

Ascunderea secretă

Ascunderea secretă

Albine de floarea-soarelui

Căptușeală

Albine de floarea-soarelui

Albine de floarea-soarelui

Copilul Superman

Acest bondar tocmai a audiat pentru următoarea filmare a lui Superman. Culoarea sa naturală de negru și galben trebuie să fie un succes pentru public. Ca un tatuaj, el arată absolut adorabil cu ochii săi uriași curioși pe jumătate speriați.

Copilul Superman

Copilul Superman

Banditul

Acest bondar mascat de tip bandit nu este la nimic bun. A ajuns să fure cel mai bun nectar din cele mai dulci flori înainte ca oricine altcineva. Acest tatuaj este o minune artistică. Culorile vii ale florii și ale albinei sunt superbe!

Banditul

Banditul

Explorarea florilor

Acest bondar pare să-și ia timpul să decidă care floare ar avea cel mai dulce nectar. Există prea multe alegeri și viața poate fi grea! Tatuajul este înconjurat de albine și flori roz strălucitoare este o piesă de artă neobișnuită.

Explorarea florilor

abc

Explorarea florilor

Baby’s Day Out

Acest bondar este un bebeluș dolofan care încă nu a explorat lumea și a văzut frumusețea naturii. Un pat vast de flori colorate cu miros dulce îl așteaptă, astfel încât să poată culege cel mai bun nectar, dar acest roz va face pentru început.

Baby’s Day Out

Baby’s Day Out

Family Brunch

O floare imensă în culori strălucitoare va atrage cu siguranță o mulțime de admiratori. Acest tatuaj de bondar cu o floare și trei albine arată unire și împărtășire. Mesele comune sunt cele mai gustoase.

Family Brunch

Family Brunch

Buna ziua!

Bunicul din acest tatuaj privește lumea cu ochi întrebători. Mă găsesc frumoase? Oamenii observă culorile mele galbene strălucitoare și negre decolorate? Le place efectul albastru dantelat al aripilor mele??

Buna!

Buna ziua!

Stil tradițional

Culorile clasice de galben și negru ale unui bondar au fost tatuate cu o precizie clară în acest tatuaj. Spatele arcuit și picioarele aranjate fac ca cineva să se simtă ca și cum bondarul este viu și în mișcare.

Stil tradițional

Stil tradițional

Bumblebee Ball Ball

Efectul blanit al bondarului a făcut ca acest tatuaj să arate mai natural și mai atractiv. Aripile translucide galbene și negre umbrite adaugă o notă de clasă formei de artă.

Bumblebee Ball Ball

Bumblebee Ball Ball

Joc de dragoste

Floarea umbrită pe care se sprijină această bondar trimite un mesaj de intenții cochete. În mod evident, purtătorul invită un răspuns adecvat din partea cuiva. Ca afișaj artistic, aripile translucide sunt strălucitoare.

Joc de dragoste

Joc de dragoste

Poza clasică

Un bondar gata să se așeze pe o floare pentru a-și gusta nectarul este o formă clasică de tatuaj de bondar. Emite un mesaj de dragoste, flirt și intimitate. Floarea roz, albina neagră și galbenă cu aripile sale gri umbrite este într-adevăr un tatuaj frumos!

Poza clasică

Poza clasică

Regele B

Coroana regală și aripile întinse ca o mantie definesc statutul regal al acestui bondar. Acest tatuaj exprimă dragostea cu inimile sale albastre și cu buzele albinei făcând puf în sărut.

Regele B

Regele B

Buzzing Around

Acest tatuaj de bondar este un exemplu clasic de artă a tatuajelor. Culorile vii ale corpului negru și galben sunt superb echilibrate de umbrirea albastră subțire a aripilor delicate.

Buzzing Around

Buzzing Around

Trecut intermitent

Vrei un tatuaj de bondar ca o declarație de stil? Acesta este cel perfect pentru tine. Este mare, strălucitor, cu lovituri superbe și nu poate fi ratat. Purtătorul este în mod evident mândru de tatuaj și nu găsește nici o nevoie să îl acopere.

Trecut intermitent

Trecut intermitent

Cleo și Bumble

Acest tatuaj de bondar are o temă fantastică. Cleopatra călare pe un bondar este o formă de artă foarte imaginativă și are un apel ciudat. Culorile folosite pentru Cleo și albină merg bine împreună, făcând tatuajul foarte unic.

Cleo și Bumble

Cleo și Bumble

Regina albinelor

Această albină regină, cu coroana ei și cu ochi mari și îmbietori, este simbolul flirtului. Albina din tatuaj pare să zâmbească unei puteri secrete pe care o deține asupra florilor dintr-o grădină care nu-i poate nega nectarul lor dulce.

Regina albinelor

Regina albinelor

Privirea Girly

Această albină cu obrajii roz, aripi ornamentate extinde o floare de dragoste. Aspectul său plin de speranță a fost descris foarte frumos de tatuatorul.

Privirea Girly

Privirea Girly

Previous Post
25 osupljivih pričesk Lise Rinna
Next Post
25 de tatuaje exotice pentru coapse pentru femei