15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Duhovit interijer malog stana u Stockholmu (40 četvornih metara M)

Ne gledaj na ovom slatkom švedskom apartman izvrsna dizajnerska rješenja i umjetnički predmeti u dekoru. Ovo je jednostavno, ali vrlo duševno gnijezdo, koje su vlasnici stvorili za sretnu svakodnevicu, sa svim svojim “nesavršenostima” i laganim kreativnim neredom. Pa ipak, nije prošlo bez pametnih tehnika zoniranja i zanimljivih ideja za skladištenje. Mi gledamo!

Mala veličina stana nije zaustavila kreativnost vlasnika. Pokušao je iskoristiti prostor što je moguće mudrije. Na primjer, koristeći običnu pregradu, veliku je sobu pretvorio u dva dijela – spavaću sobu i dnevni boravak. Spavaćoj sobi se može pristupiti uzlaznim stepenicama. Osjećaj je kao da je na pijedestalu.

Po veličini kreveta i nekim stvarima u stanu može se pretpostaviti da ovdje živi djevojka. I voli sve tako lagano i nježno. Iako je dnevni boravak stopostotni antonim riječi “nježnost”. Da, i ovdje je svjetlo, ali ne možete imenovati jarko narančastu u kombinaciji s nježnom sivom. Ali u isto vrijeme, ovaj dio prostorije svijetli je kao i drugi i ispunjen je vrlo pozitivnom energijom..

Vraćajući se u sobu, vrijedi primijetiti veliki broj biljaka. U načelu, to je vrlo karakteristično za skandinavsku kulturu i dizajn interijera. Sve je ovo slatko i lijepo, ali ako ne volite slijediti cvijeće, bolje je da ga ne koristite kao ukras prostora..

Ako govorimo o idejama za skladištenje, vjerojatno ste primijetili da Skandinavci ne skrivaju osobito stvari u ormarićima i noćnim ormarićima. To je također jedna od karakteristika stila. Sve je na vidiku, ali lijepo uređeno. Prednost takvog spremišta je što stvara svojevrsnu udobnost i osjećaj nepraznog prostora. Sve je pri ruci i, čini se, zgodno. Međutim, u ovoj vrsti pohrane postoji minus. Vidljive stvari su prvi sakupljači prašine. Stoga, pri odabiru skandinavskog stila za uređenje vaše kuće ili stana, prije svega, pobrinite se da budete osoba za čistoću i osoba za čišćenje..

Doista, ovaj stan se ne razlikuje po posebnom dizajnu interijera ili izvanrednom stilu. Ona nam samo još jednom dokazuje da je Skandinavcima prije svega važna udobnost i udobnost u kući koju vole i znaju stvoriti raznim sitnim detaljima. U tome moramo puno naučiti od njih.!

Previous Post
Fehér királyné – Karin Foberg
Next Post
Ugodno bijelo potkrovlje: svijetao stan pod krovom (60 m² M)