15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Švicarska brvnara sa elegantnim i ugodnim interijerom

To je moderno brvnara u poznatom alpskom gradu Zermattu – uspješan pokušaj integriranja elegantnog europskog urbanog dizajna u tradicionalnu švicarsku kuću. Ovdje vidimo prekrasnu skandinavsku kuhinju u prilično neočekivanoj sivo-plavoj boji za brvnaru, koja je unutrašnjosti odmah dodala žar. Također, dizajneri su sjajno odradili dekor – ovdje ga nema puno, ali su naglasci u boji postavljeni vrlo skladno. Lijepa i ugodna planinska kuća!

Veliki broj fotografija dnevne sobe pomaže razmotriti sve detalje sobe. I zaista se ima što vidjeti. Najveća soba u kući skladno kombinira tri dijela odjednom – dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju.

Sivo-plava boja kuhinje u skandinavskom stilu, koja nas je najviše iznenadila, čini se kao da se potpuno stopila sa stilom brvnare, osvježivši je svojom netradicionalnošću. A sivo-plava podloga kamina upotpunila je boju kuhinje, uzevši dio pažnje na sebe. Dugi stol za osam osoba sugerira da u kući živi velika obitelj..

Sviđa nam se što se kaminu može diviti iz bilo kojeg dijela velike prostorije, koja je ispunjena posebnom udobnošću navečer, kada su upaljene lampe i upaljene svijeće..

Nekoliko dvokrevetnih spavaćih soba tradicionalno je povezano sa elegantnim i praktičnim kupaonicama. U takvim spavaćim sobama želite zaspati i buditi se svaki dan. Svaki drveni dio sobe ispunjen je neobjašnjivom toplinom.

Obilje drva u svakom dijelu kuće, na neki način, nagovještava da se ovdje cijeni obiteljsko ognjište, toplina i udobnost. Da samo postoji dječja soba s krevetima na kat za četvero djece. Ona je izravni dokaz za to.!

Nakon dugog i teškog radnog tjedna želim otići negdje i opustiti se. Ali ne kada, živite u kući u kojoj je sve promišljeno. Za obnovu snage i energije postoje posebne prostorije – jedna s bazenom, druga sa saunom. Ne kuća, već san! Ovdje ćete rado pozvati na odmor svoje voljene prijatelje, koji će nesumnjivo pristati provesti ugodno vrijeme u takvoj kući..

Naravno, ne mogu si svi priuštiti ovaj luksuz. No nitko ne zabranjuje sanjanje pa se, dok se divite fotografiji ove kuće, ne bojte se sanjati.

Previous Post
Élénk francia belső terek Julie Ansiau
Next Post
Moderan blagdanski dekor s tamnim akcentima u Norveškoj