15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 Soluții ascunse de birou la domiciliu

Sculptarea spațiului de birou la domiciliu poate fi un pic dificil, mai ales pentru cei dintre noi care locuiesc în spații mici. Cu toate acestea, un birou într-o casă mică nu trebuie să fie imposibil. Este nevoie doar de puțină creativitate și ingeniozitate.

Pentru a profita la maximum de un spațiu mic, mulți muncitori de acasă se străduiesc, de asemenea, să aibă un birou acasă ascuns.

Acest lucru ajută la menținerea separată a muncii și a vieții la domiciliu și ascunde dezordinea unei zile de lucru haotice. Birourile ascunse de acasă se vor amesteca fie cu decorul existent, fie vor fi complet ascunse de vedere.

Există câteva modalități diferite de a crea un spațiu de birou ascuns. Primul folosește piese de mobilier speciale care sunt concepute pentru a ascunde toate articolele de birou și zilele lucrătoare, cum ar fi computerele și rechizitele de birou. Un birou acasă ascuns poate fi, de asemenea, sculptat din spațiul de locuit existent în unele zone neobișnuite. Dulapurile sunt un exemplu excelent în acest sens.

Căutați câteva idei pentru propriul spațiu de birou ascuns? Consultați aceste modele de birouri la domiciliu pentru o inspirație uimitoare!

1. Biroul de acasă Murphy Bed

Pentru spații foarte mici, acest pat Murphy cu birou ascuns la domiciliu este o opțiune excelentă. În timpul zilei, patul poate fi pliat în perete, iar rafturile pot servi ca birou și depozit de birou.

birou acasă ascunsSursa imaginii

2. Birou de birou convertibil la domiciliu

Un birou convertibil este o modalitate excelentă de a crea un birou acasă ascuns. Acest birou alunecă împreună într-un dulap mic când ziua de lucru este terminată.

birou acasă ascunsSursa imaginii

3. Birou ascuns și birou scaun

Acest birou ascuns acasă ascunde nu numai biroul, ci și scaunul. Sertarele false din această piesă de mobilier creativă pot fi scoase afară pentru a dezvălui un loc confortabil unde să stai.

birou acasă ascunsSursa imaginii

4. Dulap mare de birou ascuns

Un dulap mare poate ascunde cu ușurință un birou la domiciliu. Când spațiul nu este utilizat, acesta poate fi ascuns în spatele a două uși mari.

birou acasă ascunsSursa imaginii

5. Birou la domiciliu Hutch

O bătrână veche poate fi transformată în mod miraculos într-un frumos birou ascuns acasă. Aceasta este o modalitate excelentă de a refolosi o piesă de mobilier veche, oferind în același timp un spațiu de lucru mic și drăguț.

birou acasă ascunsSursa imaginii

6. Panou glisant ascuns Office Home

Bibliotecile mari încorporate pot găzdui, de asemenea, un birou acasă ascuns. Panoul central poate fi glisat într-o parte la începutul zilei de lucru și împins înapoi când este timpul să ceasul.

birou acasă ascunsSursa imaginii

7. Birou de casă ascuns încastrat

Ușile pliante pot fi folosite și pentru a ascunde un birou încastrat. Un birou extensibil vă oferă un spațiu de lucru frumos și poate fi ascuns în spatele ușilor pliante, atunci când este necesar.

abc

birou acasă ascunsSursa imaginii

8. Cabinet dulap

Ideile ascunse de birou la domiciliu aduc adesea gânduri despre dulapul. Amplasarea unui birou la domiciliu într-un dulap este o modalitate excelentă de a vă maximiza spațiul și de a sculpta un spațiu inteligent ascuns de birou la domiciliu.

birou acasă ascunsSursa imaginii

9. Birou de raft ascuns

O serie de rafturi în spatele unei perdele face un birou acasă ascuns destul de inteligent. Partea frontală a dulapului de perete se deschide pentru a dezvălui o suprafață de lucru similară cu un birou, dar poate fi închisă și pentru a ascunde materialele de lucru.

birou acasă ascunsSursa imaginii

10. Birou sub scări

Tot felul de spații diferite pot fi ascunse sub casele scărilor. În plus față de un dulap mic frumos pentru depozitare suplimentară, această casă de scări găzduiește, de asemenea, un mic birou inteligent ascuns.

birou acasă ascunsSursa imaginii

11. Birou în spatele ecranului pliant

Ecranele pliante sunt un mod simplu și ieftin de a împărți camerele. Un birou acasă ascuns poate fi ascuns cu ușurință în spatele ecranelor pliante sau a ușilor atunci când nu este utilizat.

birou acasă ascunsSursa imaginii

12. Home Office în spatele unei cortine

Alcovele și colțurile nefolosite pot fi ușor transformate în birouri ascunse la domiciliu, cu adăugarea unui birou, a unor rafturi și a unei perdele grele de confidențialitate.

birou acasă ascunsSursa imaginii

13. Birou de acasă ascuns pentru paleți

O porțiune de cameră pentru paleți DIY este o modalitate ieftină de a tăia un spațiu de lucru. Puneți un birou în spatele acestuia și aveți un birou instantaneu ascuns cu o senzație rustică!

birou acasă ascunsSursa imaginii

14. Biroul de acasă din spatele bibliotecii

Bibliotecile mari sunt la îndemână pentru mai mult decât să țineți biblioteci și șervețele, puneți una perpendiculară pe un perete pentru a separa o cameră mare și a crea un colț de birou ascuns.

birou acasă ascunsSursa imaginii

15. Biroul mansardei

În cele din urmă, dacă aveți puțin spațiu neutilizat deasupra capului, s-ar putea să-l folosiți la fel de bine! Mansardele pot face birouri la domiciliu surprinzător de spațioase și convenabile. În plus, acestea sunt departe de restul casei, ceea ce înseamnă că nu trebuie să aveți materialele de lucru întinse în jurul vostru acasă pentru ca toți să le vadă.

birou acasă ascunsSursa imaginii

Nu uitați să fiți puțin creativi atunci când încercați să creați un birou acasă ascuns. O anumită piesă de mobilier ar putea servi unui alt scop, de exemplu. Sau, o zonă mică de spațiu neutilizat ar putea fi destul de util atunci când încercați să sculptați un birou acasă într-un spațiu mic!

I-au plăcut aceste idei ascunse de birou la domiciliu? Asigurați-vă că verificați aceste 30 de idei interesante de proiectare a biroului la domiciliu, 30 de idei minunate de design pentru biroul la domiciliu, 23 de idei de decorare a biroului la domiciliu regal și 26 de idei de organizare a biroului la domiciliu.

Previous Post
Sesterské citáty, vďaka ktorým sa budete cítiť vďačne
Next Post
26 Idei relevante de rafturi pentru dulapuri