15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tendințe și idei ale culorii părului

Idei excepționale de culoare a părului pentru părul închis

Există multe moduri în care îți poți aranja părul întunecat pentru a-l face să iasă în evidență într-o mulțime. Dacă ai deja o coafură inteligentă, următorul lucru pe care îl poți face este să dai un aspect colorat părului tău. Același aspect vechi al șireturilor tale întunecate poate fi înlocuit de ceva magic și plin de emoție atunci când folosești nuanțe colorate precum mov, albastru sau verde. De asemenea, îți poți modela părul în nuanțe curcubeu pentru a-i oferi un aspect psihedelic bogat.

Pentru părul scurt și întunecat pe care doriți să-l evidențiați o notă de aur este o idee uimitoare. De asemenea, puteți oferi părului o senzație de punk cu un accent roz roz strălucitor pentru unele dintre fire. Optați pentru nuanțe bogate de roșu pentru a vă atinge părul întunecat natural sau încercați o nuanță blondă, cu un accent roz roz pentru a da părului un aspect punk. Puteți alege, de asemenea, pentru un aspect de zână în pădure, cu o culoare fantezie a părului în verde intens. Ideile de culoare a părului pentru părul întunecat care arată grozav fără a fi prea dramatice sunt nuanțele de roșu, auriu și chiar violet. Puteți face amestecuri interesante în părul întunecat cu atingeri subtile de culoare a părului. Pentru un aspect drăguț și distractiv, încercați să vopsiți doar firele de jos ale părului dvs. de un roșu vibrant. Vă puteți vopsi părul cu o nuanță densă de bleumarin pentru a vă oferi un aspect nou funky. În loc să vă colorați tot părul, puteți pur și simplu să colorați marginea frontală, straturile laterale sau vârfurile inferioare ale treselor. Pentru o privire specială la petreceri, încercați atingeri moi de nuanțe dramatice, cum ar fi albastru viu, violet sau un roz pal pentru părul dvs. brun închis. Puteți alege, de asemenea, o idee de colorare a părului în două tonuri, cum ar fi negru și roz, pentru un stil nou și palpitant.

Culoarea părului ars Phoenix

Valurile din fața părului sunt colorate cu o nuanță roșie lustruită, oferind un aspect dramatic pătratelor întunecate și lungi.

Culoare bleumarin Touch

Vedeți cum nuanța albastră de cerneală utilizată pentru partea de sus a părului întunecat aproape se amestecă cu fundalul din această imagine.

Brown Touch

Puteți vedea strălucirea maro-roșiatică atingând fundul firelor de păr în această idee de colorare pentru părul brun închis.

Culoarea părului Weedy Deep

Verificați bogatul verde profund misterios ca o pădure care este folosită pentru a colora coafura spiky pixie.

Bruneta Culoare par negru

Umbra bogată în culoarea castaniu, cu un ton pal, arată superb pe firele superioare ale părului în această idee de culoare închisă a părului.

Idei de evidențiere a părului fenomenal

Coafarea și împodobirea părului este un obicei vechi. Femeile din timpuri străvechi au petrecut ore întregi îngrijindu-și părul și creând coafuri minunate. Experimentarea și cu diferite culori și coloranți este un obicei care nu se demodează niciodată. De fapt, colorarea părului a evoluat atât de mult încât se pot obține nuanțe în toate culorile curcubeului și multe altele. Acestea sunt câteva idei de evidențiere a părului, care sunt adevărate tendințe. Diferitele combinații variază de la reflecții tradiționale blond și maro la albastru vibrant, verde, roșu, galben, portocaliu, violet etc. Nu există limită pentru imaginația celor în ceea ce privește evidențierea..

Punctele culminante sunt o tendință foarte populară, deoarece pot transforma o coafură obișnuită într-o tendință. Acestea dau coafurii un aspect diferit. Repere variază de la nuanțe tradiționale blond și albicios până la albastru foarte viu, verde, roșu, galben, portocaliu, violet etc. Nu există nicio limită a numărului de culori și nuanțe disponibile pentru evidențieri. Acestea sunt câteva idei de evidențiere a părului care îmbunătățesc coafura făcând o diferență semnificativă. Chiar și o simplă combinație de păr întunecat cu accente blonde arată diferit. Deci, atunci când utilizați culori neobișnuite, coafura este obligată să atragă atenția.

Negru și gri

Părul negru cu accente gri deschis este o combinație fantastică mai ales cu un updo care îl arată atât de bine.

Negru cu roz

Evidențierile roz vii cu părul negru sporesc aspectul hip hop al acestei coafuri foarte la modă.

Maro natural și blond

Evidențierile blonde au conferit acestui bob stratificat de păr castaniu natural un aspect frumos care merită copiat.

abc

Wicked Ways To Rock Blue Hair!

Nu cu mult timp în urmă, părul albastru era văzut ca un semn de rebeliune și un stil de viață punk. În zilele noastre, însă, nuanțele de păr albastru, alături de alte culori strălucitoare ale părului, devin din ce în ce mai banale. A-ți muri părul albastru este mai mult un semn de individualitate decât de rebeliune și, de obicei, este văzut ca fiind foarte drăguț.

Există atât de multe nuanțe diferite de păr albastru astăzi, variind de la albastru închis la albastru strălucitor până la albastru pastel. Nuanțele de teal și părul turcoaz devin, de asemenea, foarte populare și la modă chiar acum. Unii oameni aleg să-și vopsească toate nuanțele într-o nuanță de albastru, în timp ce alții doar evidențiază anumite părți ale părului. De exemplu, straturile de dedesubt ale părului pot fi vopsite în albastru pentru un aspect frumos subtil, la fel ca și vârfurile părului. Același lucru este valabil și pentru dungile albastre ale părului, luminile albastre și luminile slabe.

Păr lung albastru cu breton

Breton bont și păr albastru strălucitor ondulat, cu evidențieri perfecte subtile? O combinație perfectă!

Păr lung albastru închis

O nuanță de albastru închis conferă părului lung și drept un aspect intens.

Păr albastru neon

Vrei un aspect mai luminos? Această vopsea de păr albastru neon ar trebui să facă truc!

Idei de culoare verde a părului care ar putea funcționa

Părul verde este temut de înotătorii blondi de pretutindeni. Clorul din bazine este cunoscut pentru transformarea părului deschis într-o nuanță urâtă de verde mat. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii oameni tind să se ferească de culoarea părului verde.

Cu toate acestea, ideile de culoare verde a părului nu trebuie să fie neatractive. De fapt, când sunt făcute corect, ideile de culoare verde a părului pot părea absolut zdrobitoare! Trucul este să alegeți culoarea sau culorile potrivite pentru vopseaua de păr verde. Puteți utiliza un verde strălucitor, verde smarald închis sau verde pastel deschis sau orice nuanță între ele. Există, de asemenea, câteva moduri diferite de a vă vopsi și părul verde. Puteți opta pentru câteva dungi verzi, o culoare allover sau un ombre verde.

Dacă sunteți în căutarea unor idei grozave de culoare verde a părului, nu căutați mai departe! Am găsit câteva dintre cele mai bune idei de culoare verde a părului!

Păr negru până la verde închis Ombre

Un ombre negru până la verde este una dintre cele mai subtile idei de culoare verde a părului, dar este încă superb!

Repere verde închis în păr negru scurt

Părul scurt și întunecat primește o ridicare interesantă și colorată, cu câteva evidențieri de culoare verde închis.

Verde închis la Mint Ombre

O culoare verde închis continuă într-o frumoasă culoare verde menta pentru un stil destul de verde ombre.

Previous Post
30 tetovaní Groovy Tribal Arm
Next Post
Cele mai bune tutoriale Photoshop – Aflați cum să utilizați Photoshop