15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Idei patriotice de proiectare a unghiilor pentru Memorial Day

idei patriotice de proiectare a unghiilor 24

Aici, în Statele Unite, este weekendul Memorial Day. Ziua Memorialului este sărbătorită în ultima zi de luni a lunii mai și este o zi pentru a ne aminti soldații căzuți care au murit protejând libertatea noastră. Întregul weekend este adesea sărbătorit grătare în curte și afișaje patriotice. Nu este neobișnuit să vezi afișate steaguri, precum și decorațiuni și îmbrăcăminte roșu alb și albastru. Și cuie! Nu putem uita ideile patriotice de proiectare a unghiilor!

Ideile patriotice de proiectare a unghiilor pot fi create cu oja roșie, albă și albastră.

Uneori, însă, pot fi folosite și alte culori. Argintul este un adaos popular la unele idei patriotice de proiectare a unghiilor, de exemplu. Sclipici și strasuri pot fi de asemenea folosite pentru a adăuga puțină strălucire!

Dacă sărbătoriți Memorial Day în acest sfârșit de săptămână – sau vă plac doar unghiile roșii, albe și albastre – avem o mulțime de idei de design patriotic deosebite pentru Memorial Day!

1. Idei de design pentru stele și dungi

Stelele și dungile sunt idei populare de proiectare a unghiilor patriotice pentru weekendul Memorial Day, precum și alte sărbători, cum ar fi Ziua Independenței. Acesta este un design simplu de stele și dungi, cu dungi roșii și albe pe unghii și vârfuri albastre. Stelele pot fi desenate cu o perie subțire de unghii sau ștampilate.

Modele patriotice de unghii 1Revista Arizona Foothills

2. Design de unghii cu stea albastră și dungi roșii și albe

Iată o altă versiune a designului clasic pentru stele și dungi. În acest design, majoritatea unghiilor sunt vopsite cu dungi roșii și albe, iar o unghie declarată este vopsită în albastru cu o singură stea.

modele patriotice de unghii 2Stuffpoint.com

3. dungi roșii și puncte albastre

Puteți încerca, de asemenea, acest design simplu de unghii roșii, albe și albastre, cu dungi roșii zdrobite și buline albastre. Folosiți un decapant pentru unghii pentru dungi și un instrument dotter sau scobitoare pentru a face buline.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 3Pedichiură.com

4. Unghii roșii, albe și albastre cu buline roșii

A fi lipsit de timp înseamnă că va trebui să optați pentru idei patriotice simple de proiectare a unghiilor. Acest design se potrivește facturii, cu unghii roșii și albastre solide accentuate de un cui alb cu buline roșii.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 4Modele de unghii roșii, albe și albastre

5. Design patriotic de unghii cu stele mari de stras

Stelele cu strasuri pot adăuga un bling foarte necesar ideilor patriotice de proiectare a unghiilor. Aceste pietre mari în formă de stea apar cu adevărat pe aceste unghii cu dungi roșii, albe și albastre!

idei patriotice de proiectare a unghiilor 5Celula de imagine

6. Jumătate de dungi și jumătate de unghii albastre

Oja cu sclipici roșu este super drăguță în această simplă mani patriotică. Jumătate din unghii sunt vopsite cu dungi roșii și albe, iar cealaltă jumătate este vopsite în albastru. Suficient de simplu pentru ca aproape oricine să plece!

idei patriotice de proiectare a unghiilor 6StyleCaster

7. Design patriotic de unghii cu accente argintii

Îmi place lacul argintiu dintre roșu și albastru în acest design patriotic de unghii! Oferă într-adevăr întregului design un pic de strălucire, mai ales cu dungile albe care îl conturează.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 7StyleCaster

8. Idei de proiectare unghii patriotice cu imprimeu leopard  

Modelele de unghii cu imprimeu leopard sunt un aspect distractiv și mai ușor de creat decât arată. Încercați o culoare de bază argintie, cu pete roșii și albastre, conturate în negru.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 8StyleCaster

Sau, puteți utiliza un lustruiu alb ca bază pentru un aspect patriotic clasic roșu, alb și albastru!

idei patriotice de proiectare a unghiilor 11alias Bailey

9. Unghii roșii, albe și albastre cu stele degradate și argintii

Unghiile degradate roșii, albe și albastre fac un fundal excelent pentru stelele de argint ștampilate!

idei patriotice de proiectare a unghiilor 9Karine’s Vernis

10. Unghii argintii patriotice Starburst

Unghiile argintii fac un fundal frumos pentru aceste stele și unghiile cu stele și dungi. Dungile și explozia de stele pot fi vopsite cu o perie subțire de unghii sau decapant, iar strasurile completează aspectul.

abc

idei patriotice de proiectare a unghiilor 10StyleCaster

11. Design de unghii cu stele și dungi cu sfaturi de sclipici

Încercați o întorsătură patriotică pe manichiura franceză cu sfaturi de sclipici roșu, alb și albastru! Adăugați niște pietre în formă de stea pentru o strălucire suplimentară.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 12StylishTrendy.com

12. Design patriotic de unghii cu dungi argintii

Periile cu dungi pentru unghii pot fi la îndemână pentru o mulțime de idei patriotice diferite de proiectare a unghiilor pentru Memorial Day. Acest design folosește un decojitor de unghii argintiu și strasuri pentru accente strălucitoare.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 13StylishTrendy.com

13. Stele și dungi diagonale Modele de unghii patriotice

Dungile diagonale roșii și albe sunt împerecheate cu blocuri de albastru închis în acest design patriotic de unghii. Pietrele sunt folosite pentru stele, dar puteți aplica și ojă albă cu un instrument de punctare sau scobitoare pentru propria dvs. versiune a acestei manichiuri patriotice de Memorial Day.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 14StylishTrendy.com

14. Dungi roșii cu vârfuri albastre și puncte albe

Iată un alt design de unghii patriotic ușor de încercat dacă nu ai timp. Vopsiți doar dungi roșii pe unghiile albe și colorați vârfurile unghiilor cu oțel albastru închis. Utilizați un instrument dotter pentru a adăuga puncte albe pe vârfurile albastre.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 15BuzzFeed

15. Unghii roșii cu unghii cu accent patriotic

Dacă nu aveți timp să creați idei complete de proiectare a unghiilor patriotice pentru Memorial Day, o unghie cu accent este cu adevărat tot ce aveți nevoie. Aceste unghii patriotice sunt vopsite într-un roșu clasic, cu o stea și dungi accent unghii.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 16BuzzFeed

16. Design de unghii patriotice cu gradient reciproc

Iată o idee uimitoare de proiectare a unghiilor patriotice cu gradient reciproc! Aflați cum să obțineți acest aspect  YouTube.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 17YouTube

17. Modele de artă pentru unghii cu pavilion american

Pentru a face unghiile cu steag american, vopsiți-vă unghiile în alb și adăugați dungi subțiri roșii. Vopsiți dreptunghiuri albastre pe colțurile unghiilor, apoi folosiți un instrument dotter pentru a adăuga puncte albe pentru stele.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 18Examiner.com

18. Unghii patriotice roșii și albastre sclipitoare cu stele albe

Aceste unghii patriotice ar trebui să fie foarte ușor de recreat! Vopsiți doar vârfurile diagonale cu un luciu albastru sclipici și adăugați o dungă roșie sclipitoare deasupra albastrului. Stelele albe pot fi vopsite cu o perie subțire pentru unghii.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 19HotCelebStuffs.blogspot.com

19. Design Patriotic Easy Nail Art

Căutați idei de design patriotic ușor pentru Memoria Day? Încercați acest design, care combină modele argintii de jumătate de lună cu triunghiuri roșii, albe și albastre.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 20Allure

20. Unghii Tie-Dye roșii, albe și albastre

Pare complicat, dar acesta este de fapt un design patriotic extrem de ușor de realizat. Așezați o picătură de ojă albastră lângă cuticulă, o bandă albă în mijlocul unghiei și o bandă roșie în partea de jos a unghiei. Trageți un știft sau un instrument subțire de punctare din lustru albastru în lustru roșu pentru a crea un efect de cravată.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 21Poloneză-mă, te rog!

21. Design de unghii cu buline roșii, albe și albastre

Un alt design de unghii patriotic super simplu este bulinele. Vopseați-vă unghiile mai întâi în alb, apoi folosiți un instrument dotter pentru a adăuga puncte roșii, albe și albastre pe toate unghiile.

idei patriotice de proiectare a unghiilor 22Ea descoperă

22. Inele patriotice Nail Art Design

Inelul de unghii poate fi creat cu instrumente de punctare de diferite dimensiuni. Începeți prin vopsirea unghiilor de o culoare de bază și adăugați puncte mai mari cu un instrument de punctare. Când punctele sunt uscate, utilizați un instrument de punctare mai mic pentru a adăuga puncte deasupra punctelor mai mari cu ojă la fel ca culoarea dvs. de bază. Rezultatul? Inele!

idei patriotice de proiectare a unghiilor 24Alilevinedesign.com

Sperăm că v-am oferit o mulțime de inspirație pentru modele patriotice de artă de unghii pentru Memorial Day! Aproape orice model de unghii roșii, albe și albastre poate fi patriotic, așa că nu vă fie teamă să experimentați puțin.

Dacă vă plac aceste idei patriotice de proiectare a unghiilor pentru Memorial Day, asigurați-vă că verificați aceste 12 modele festive de unghii din patru iulie, 11 modele de unghii frumos albastru marin, 11 modele de unghii cu dungi uimitoare pentru 2015 și 40 de modele de unghii interesante.

Previous Post
30 tetovaní Groovy Tribal Arm
Next Post
Cele mai bune tutoriale Photoshop – Aflați cum să utilizați Photoshop